- Konu Sahibi zeyno genc
500 aldim
KALAN: 6.000 Allah sifa versin size ve yavrunuza bagislasin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zeki den olma zinnetten dogma osman bekir genç .cok teşekkür ederim allah herkezden razi olsun
Amin allah razı olsun cok teşekkür ederimAllah sifa versin ..cok gecmis olsun Allah esinizi size bagislasin
Allah razi olsun allah sizlerede sıkıntı hastalik vermesin2 bin tane aldım rabbim şifa versin inşallah
Cok teşekkür ederim .iyiki varsiniz2 bin tane aldım rabbim şifa versin inşallah
Cok teşekkür ederim okurum allah razi olsunAllah tez vakitte şifanıza kavuştursun eşinizi.
Şifa Salavâtı (Salavatı Tıbbil Kulubi/Salavatı Tıbbiye)
سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ طِبِّ الْقُلُوبِ وَدَوَائِهَا
وَ عَافِيَةِ اْلاَبْدَانِ وَشِفَائِهَا وَ نُورِ اْلاَبْصَارِ وَضِيَائِهَا وَ عَلٰى
اٰلِهِ وَصَحْبِهِ وَسَلِّمْ
SALAVATI:
“Allâhümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin tıbbi’l-kulûbi ve devâihâ ve âfiyeti’l-ebdâni ve şifâihâ ve nûri’l-ebsâri ve diyâihâ ve alâ âlihî ve sahbihî ve sellim.”
MANASI:
Allah’ım! Kalblerin tabibi ve devası, bedenlerin âfiyeti ve şifası, gözlerin nuru ve ışığı olan Efendimiz Muhammed’e (a.s.m.), âline ve ashabına salât ve selâm eyle.
HAKKINDA/FAZİLETİ:
*Tüm hastalıklar için okunabilir, şifası umulan bir salavattır.
*Hastalar için günde 313 defa okunursa, kısa zamanda şifa olur inşallah.
*Sıhhat ve sağlık için okunabileceği gibi, kalplerin selameti için okunur.
Bu Salavatı bol bol okuyun. Rabbim duanızı kabul eylesin. Hayırlı, sağlıklı, kolaylıklı,uzun ve bereketli ömrünüz olsun ailece. Amin.
Allah razi olsun500 aldım Rabb'im acil şifalar versin
Kalan :29.500
Cok saolun amin500 aldım 29 000
Allah şifa versin rabbim onu size ve kızınıza bağışlaşın
Bizde özelde olduk tedavimizi cok iyi bir hastane sigortali oldugu icin ücretsiz olduk medical park istanbulda pazartesi gidip bakicaklar inşallah gerek kalmaz ama siz genede bana özelden atin numarasini orayada bir gider bakilir artik parayi düşünmüyorum yeterki iyi olsun.allah razı olsun sizden .bizimde başka yere sıcramamiş sadece lenf bezelere sicramiş bakalim allah ne göztercek bilmiyorum inşallah bu bir sinavdir sinavimizdan hayırlisiyla saglikli bir şekilde verelim .Allah yardımcınız olsun . Çok yakın bir arkadaşımın babası gibi sevdiği amcası kanser oldu. İlerlemisti. Ama dönüşü olamayan noktada değilmiş demek . Doktorlar öyle dememişti o ayrı. Kemoterapiye ek fitoterapiye de başvurdular. Ve kuculmustu kanserli hücre bir süre sonra. Hakan özkull doktorun adi . Diyor ki arkadasim o kadar iyi ilgileniyorlar ki anlatamam . Paraya asla düşkün değiller diyor . Burds kötü örnekleri verip üzerek bunu anlatmak istemem ama para konusunda çok güvenilirler diyor . Birkaç adresi vs var instada. Anlamadık hangisi orijinal. Arkadaşım telefonunu vermişti . İsterseniz size veririm özelden. Allah şifa versin düşünün hunu derim . Bu arada tüm kurleri 8 bine almışlar. Tedavi masrafını yanında bir şey değil
Amin cok teşekkür ederim kalbinize yüreginize saglik500 aldim
Allah razi olsun cok saolun500 aldım kalan 13.500
Rabbim şifa versin inşallah
Olsun.allah razi olsun bütün dualariniz kabul olsunBen böyle zikir çekmeyi bilmiyorum. Yapamıyorum. Ama eşinize dua edeceğim söz veriyorum. Rabbim sizlere bağışlasın Şafi adıyla yardım etsin.
Cok saolun allah razı olsun1.000 aldım kalan 14.000 RABBİM ya ŞAFİ isminin yüzü suyu hürmetine şifa versin inşallah
Inşallah cok saolun aminRabbim Şafi adı ile şifalar versin güzel haberler alırsınız inşallah dr çok geçmiş olsun
Cok saolun allah razı olsun sizlerden1000 aldim...
Kalan 7.000...
Sifa niyetiyle fatiha suresi de okudum...
Okunan zikirler,dualar hürmetine tertemiz sonuçlar alin insaallah