- 23 Mart 2022
- 13.920
- 51.587
- 41
- Konu Sahibi zeyno genc
500 okudum Kalan 16.000
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1000 alıyorum500 okudum Kalan 16.000
Allah yardımcınız olsun . Çok yakın bir arkadaşımın babası gibi sevdiği amcası kanser oldu. İlerlemisti. Ama dönüşü olamayan noktada değilmiş demek . Doktorlar öyle dememişti o ayrı. Kemoterapiye ek fitoterapiye de başvurdular. Ve kuculmustu kanserli hücre bir süre sonra. Hakan özkull doktorun adi . Diyor ki arkadasim o kadar iyi ilgileniyorlar ki anlatamam . Paraya asla düşkün değiller diyor . Burds kötü örnekleri verip üzerek bunu anlatmak istemem ama para konusunda çok güvenilirler diyor . Birkaç adresi vs var instada. Anlamadık hangisi orijinal. Arkadaşım telefonunu vermişti . İsterseniz size veririm özelden. Allah şifa versin düşünün hunu derim . Bu arada tüm kurleri 8 bine almışlar. Tedavi masrafını yanında bir şey değilMerhaba arkadaşlar eşim 5 ay önce akciger kanserine yakalandi tedavisini gördü .doktor 3 hafta dinlenme süreci verdi .pazartesi günü doktora gidip rötgen cektiricez inşallah tedavi işe yaramiştir .5 yaşında kizimiz var allah kizima bagişlasın onu .eşim icin dua edermisiniz nolur kizlar .şimdiden teşekkür ederim allah razı olsun
200 aldım. Kalan 12.300 az oldu kusura bakmayın kalırsa sabah daha çok okurum Allah tez vakitte Ya Şafi ismiyle şifa versin1000 aldım
Kalan 12.500
İnşallah hayirli sağlıklı sonuçlar alırsınız Rabbim şafi ismiyle şifa versin eşinize
Rabbim eşinizi size ve çocuğuna bağışlasın.Merhaba arkadaşlar eşim 5 ay önce akciger kanserine yakalandi tedavisini gördü .doktor 3 hafta dinlenme süreci verdi .pazartesi günü doktora gidip rötgen cektiricez inşallah tedavi işe yaramiştir .5 yaşında kizimiz var allah kizima bagişlasın onu .eşim icin dua edermisiniz nolur kizlar .şimdiden teşekkür ederim allah razı olsun
1000 aldim...
Kalan 7.000...
Sifa niyetiyle fatiha suresi de okudum...
Okunan zikirler,dualar hürmetine tertemiz sonuçlar alin insaallah
Allah sifa versin ..cok gecmis olsun Allah esinizi size bagislasinMerhaba arkadaşlar eşim 5 ay önce akciger kanserine yakalandi tedavisini gördü .doktor 3 hafta dinlenme süreci verdi .pazartesi günü doktora gidip rötgen cektiricez inşallah tedavi işe yaramiştir .5 yaşında kizimiz var allah kizima bagişlasın onu .eşim icin dua edermisiniz nolur kizlar .şimdiden teşekkür ederim allah razı olsun
Rabbim Şafi adı ile şifalar versin güzel haberler alırsınız inşallah dr çok geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar eşim 5 ay önce akciger kanserine yakalandi tedavisini gördü .doktor 3 hafta dinlenme süreci verdi .pazartesi günü doktora gidip rötgen cektiricez inşallah tedavi işe yaramiştir .5 yaşında kizimiz var allah kizima bagişlasın onu .eşim icin dua edermisiniz nolur kizlar .şimdiden teşekkür ederim allah razı olsun
Merhaba arkadaşlar eşim 5 ay önce akciger kanserine yakalandi tedavisini gördü .doktor 3 hafta dinlenme süreci verdi .pazartesi günü doktora gidip rötgen cektiricez inşallah tedavi işe yaramiştir .5 yaşında kizimiz var allah kizima bagişlasın onu .eşim icin dua edermisiniz nolur kizlar .şimdiden teşekkür ederim allah razı olsun