Eşime doğumgünü sürprizi

efecikim

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
30.590
24.297
598
Mrb hanımlar benim ki öyle bi sorun değil ama fikrinize ihtiyacım var lütfen okuyanlar yorum yapsın.
22 eşimin doğum günü ve ben hediye olarak sadece para verip alacağım bisey olsun istemiyorum uğraşayım emek vereyim daha değerli olur diye düşünüyorum bana fikirlerinizi yazar musunuz???????

canım daha ayın 12 si benim nişanlımın doğum günüydü bak ben de onun için aynı şekilde düşünüyordum sonunda bişiler bulup foruma yazdım belki faydası olur oku sonuç olarak yaptığım şey nefisti bence ve gözlerindeki mutluluğu şaşkınlığı anlatmaya kelime bulamıyorum hayatımda aldığım en güzel hediyeydi dedi
http://www.kadinlarkulubu.com/iliskiler-duygular-hayatin-icinden/611482-askilatama-ozel.html

Okuyorum hemen canım cevap için tesekkurler

burada sormak bir yana internetten de araştırma yapabilirsin.

internette eminim çok güzel çok ilginç sürprizler vardır.

aynısını yapmaz kendinizce değiştirir farklı bir şey yaparsınız.

Ben de eşimin doğum gününde çelik-deri karısımı bir bileklik almıştım ion by atasaydan flört döneminde eskiden bir bilekliği olduğunu ama kaybettiğini söylemişti beğeneceği birşey oldugunu bilerek aldım yani.

Sonra eşim akşam eve gelmeden aradım ben kuaförde olacağım senden hemen sonra gelirim dedim ve o gelmeden güzel bir hediye kutusunun içine hediyemi koydum önüne bir not olan kart bıraktım çevresine küçük mumlardan orta büyük bir kalp şekli yaptım holümüz genişti biraz kalbin içine de gül yaprakları döktüm gelme saatinde görüntülü megafonun başında bekledim sönen mumları tekrar yaktım vs. sonra eşim apartmana girdi ben de koridorun sonundaki odaya geçip kapı aralığından izledim. Eşim girince yüzündeki şaşkınlığı ve mutluluğu anlatamam çok mutlu olmuştu hediyeye de bayıldı

sonra kendi aramızda kutladık pasta kestik okadar.

çok güzel canım teskkurler yavaş yavaş kafamda biseyler oluşmaya başladı

Balsuuu canım gerçekten muhteşem olmuş çok gusel fikirler

tamamen orjinal fikirler biryerden bakmadım ama mutlaka benzer şekilde uygulayanlar vardır. anlatınca çok anlaşılmıyor işin güzelliği ama o anları yaşayan biri olarak söylüyorum mutluluk şaşkınlık garantili bu süprizler. sıralamayı iyi yapmak lazım ben hediyesini yani traş makinasını doğum gününe girdiğimiz 00.00 da verdim yani bi gün önce gibi trafikte giderken birden arkadan paketi aldım uzattım doğum günü hediyen sevgilim diye şaşırdı orda mı verilir diye ama anlam veremedi sonuçta bizim mantığımıza göre bi gün önce oluyor bozuldu da önemsememişim gibi düşündü sanırım sonra arabayı kenara çekip paketi açtı çok sevindi. zaten istediği bişeydi ama o geceyi öle bitirdik sonuçta sıl süprizlerim ertesi gün başlıcaktı yani o gecenin sabahında. sabah güzel biyere kahvaltıya gittik kahvaltımızı yaptık benim rutin banka işlerini falan hallettik bu bişi demiyor kuzum yazık ama belli şaşkın ve bozuluyor. sonra benim birde işe gitmem lazımdı dersim başlıyordu beni işe bıraktı bi de sonra çıkışta gel al dedim öle yaptı çıkışta aldı dedim doğru kuaföre sür bi güzel saçlarımı fönlettim sonra eve geldim makyaj kıyafet hemen hazırlandım sonra birlikte güzel bi mekana yemeğe gittik şaraplarımızla yemeğimizi yedik havası yerine geldi pek sever öle şeyleri sonra arabaya bindik napalım diyor bilmem sür biraz dedim baraj kenarından sürüyor arabayı dur dedim durdu eski ve yeni arkadaşlarıyla birlikte hazırladığımız İYİ Kİ DOĞDUN ......... yazılı kolaj fotoğrafı çerçeveletip paket yaptırdım onu verdim eline. dedim ki doğum günün kutlu olsun sevgilim ama 15 kişinin senin için söylemek istediği bişeyler var bi anlamaya çalıştı baktı baktı anlam veremedi ta çocukluk arkadaşlarımızla onun üniversite arkadaşlarının ne alakası vardı çok şaşırdı gözleri doldu dedi ki sen fotomontaj mı yaptın bu harfleri onlar benim için tutup foto çekinmediler di mi dedi :) hayır dedim hepsi senin için özel yapıldı çok duygulandı o anki yüz ifadesini anlatamam :) baya konuştuk nasıl yaptım nasıl hazırladım çok sevindi ofisime masama koyacağım dedi.... sonra şimdi napıyoruz dedi bilmem sür dedim ilerledik biraz barajın kenarında sakin ama güzel biryerde durdurdum hadi hava alalım dedim. indik hava şansımıza nefisti sarıldık yıldızlara bak ne kadar parlak derken arabanın arkasından dilek fenerlerimi çıkardım koca bi paket. O ne diye çığlık atıyor biliyor bi serserilik yapacağımı sonra bekle dedim bitanesini çıkardım şakasın sen falan diyor tepkileri müthiş o ilk tanıştığımız saklambaç oynarkenki zamanlarımıza dönüverdik iki koca insan hoplaya zıplaya ilk dilek fenerimizi uçurduk ben kameraya alıyorum çünkü cidden çok özel bir andı. sonra 2 3 4 derken tüm dilek fenerlerimizi en özel dileklerimizi dileyerek uçurduk uçurduk izledik müthiş bir zevk o balonları uçurmak gecenin karanlığında sanki sonsuzluğa gidiyor pasparlak rengarenk. ağzı kulaklarında çok mutlu sonra düğünümüzü yapmayı düşündüğümüz tesislerin barına gittik orada ona aldığım uğurböcekli pastamı getirttim mumları üfledik ve kestik şaraplarımızı içtik biraz eğlendik sonra da çorbacıya gittik hiç sevmem ama onunla bu romantik geceyi o seviyor diye sarımsaklı işkembe çorbası eşliğinde kapatıp eve gittik ne de olsa onun günüydü o gün. ama defalarca sarıldı ağlamamak için zor tuttu kendini ben hiç beklemiyordum sen nası bir insansın ne yaptın bana ya diye diye bi hal oldu kesinlikle tavsiye en azından o balonları deneyin müthiş birşey ...

Son düzenleme:
Konu içeriği nedeniyle ilgili başlğıa taşınmıştır.

gız kocanla simdiye kadar cektitdiğiniz güzel fotoları kitap gibi yap altlarına o an nerdeyseniz yani güzel anılarını yaz

şöyle birşey işinize yarayabilir bekli;

Son düzenleyen: Moderatör:
yaptıgın seyı paylasır mısın benimde abı haftaya sevgılımın dogum gunu ancak buldugum her fıkır ufakmıs gıbı gelıyor

Hicranim

Superr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…