Eşime Doğum günü sürprizi

TomrisHatunn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2018
55
61
38
Merhaba kızlar :))
Ben yeni evliyim yaklaşık 3 aylık yani ve eşimin doğum gününe çok az bir zaman kaldı ilk defa doğum gününü beraber kutlayabilecez ama bir sürpriz yapmak istiyorum cevreme sorduğumda genelde en yakın arkadaşlarını çağır sürpriz parti yap dendi ama eşimin ve arkadaşlarının mesleği gereği hepsini bir araya toplamam neredeyse imkansız çünkü saatleri pek uyuşmuyor birde sizlere danışmak istedim bana bu konuda yardımcı olurmusunuz eşime Doğum gününde neler yapabilirim ne hediye alabilirim şimdiden teşekkürler :)

onu bunu çağırmayın başbaşa kutlayın işte.
erkekler çok şey beklemiyorlar genelde. güzel bi yemek yap, pasta falan kesin, küçük bi hediye ve geceyi güzel geçirmesini sağla yeter bence :KK51:

erkekler cafcaflı şeyler sevmez. kendi aranızda kutlayın. küçük de bir hediye güzel olur .

Ben tavana kirmizi balonlar asmistim hepsinin ucuna notlar ve resimler takmistim.her yerde mumlar ve pasta guzel bi masa.tabi bunlardan ziyade esimi en kutlu eden sey ikimizle ilgili cok guzel bi slayt hazirlamistim.video duygusaldan ziyade eglenceliydi ve esimin cok hosuna gitmisti.tabi etkisi cok az surup bilgisayarin basina gecmisti

Evli olarak,kendi evinizde,başbaşa geçirebileceginiz ilk doğum günü,bunlar bile özel olmasına yetiyor hiç başkasını karıştırmayın.güzel bir yemek,masa,pastası..bir de hoşuna giden aktivite varsa,film izlemek vs gibi,bunları yapmanız yeterli bence.

ben mumlu suslu puslu bir masa hazirlamistim esim tesbih hastasi guzel bir kehribar tesbih almistim hediye bas basa kutlamak en guzeli hediye iside esinizin mutlaka sevdigi bir sey vardir oyle bisey alin

Back
X