- 18 Haziran 2015
- 3.971
- 40.207
- 508
Kodon kodonun doşmonoBence buranın üyeleri hadsiz derdim değil hadi canım yazma boş bedavadan fikir belirt geç cidden ya çok mu zor resmen burda kadın kadına düşman zorbalık diz boyu. Yazık
3 çocuk yapmışsın ama ergenlikten çıkamamışsın daha inşallah çocukların girmeden çıkarsın
Böyle başa böyle tarak, ne dememizi bekliyorsun?Bence hiç bir şey yazmayın fikir belirt geç gereksiz bedava yazmayın başka...
Böyle başa böyle tarak, ne dememizi bekliyorsun?
Kime dediğide belli değil anonim takılıyor
Kadın güzelce uyarmış mesajı nasıl yazacağınız konusunda. Hayırdır ya? Millete kedi gibisiniz sesiniz çıkmıyor. Normal hayatta ki ezikliğinizi burda aslan kesilerek mi telafi ediyorsunuz?Ben böyle yazacağım canım böyle istedi yok ya cidden buraya dert yazılmaz derdimden sinirsiniz hepiniz.
Kadın güzelce uyarmış mesajı nasıl yazacağınız konusunda. Hayırdır ya? Millete kedi gibisiniz sesiniz çıkmıyor. Normal hayatta ki ezikliğinizi burda aslan kesilerek mi telafi ediyorsunuz?
Ondan ziyade durumu ile ilgilide itici birşey yazmadım hayret ediyorum gerçekten. Buradaki herkes hadsize bağlamış durumu da kendi şeklinin şemalinin farkında olmayan cesur yürek bir tipKadın güzelce uyarmış mesajı nasıl yazacağınız konusunda. Hayırdır ya? Millete kedi gibisiniz sesiniz çıkmıyor. Normal hayatta ki ezikliğinizi burda aslan kesilerek mi telafi ediyorsunuz?
Önce bir seviyeye sahip olman lazım.Derdimi burada paylaşmam hata siz benim kocamdan daha narsistsiniz buradaki üyeler yazık gerçekten hadi silicem burayı da bir daha seviyemden düşük insanlarla muhatap ta olmam havlamam hadi kış kış..
Çocuklar reşit olduğu zaman babaları dede olacak yaşta olacak anneleri ise daha orta yaşta biri...konuya gelecek olursam arada çocuklarla birlikte uyunulabilir ama bu sürekli oluyorsa çocuklarda alışır ve ileride önüne geçemezsiniz. Tek başına uyumalarına alıştırmalısınız
Biraz üstünüze gidilince hemen nasıl gerçek karakteriniz ortaya çıkıyor, narsist kocandan çocuk yapmaya devam et o zaman. Bizim gibi seviyesiz insanlardan fikir isteme.Derdimi burada paylaşmam hata siz benim kocamdan daha narsistsiniz buradaki üyeler yazık gerçekten hadi silicem burayı da bir daha seviyemden düşük insanlarla muhatap ta olmam havlamam hadi kış kış..
Esin nasıl rahatsız olmuyor yaEşim böyle tercih ediyor 46 yaş adam beni dinlemiyor çocuklara nasıl söz geçirebilirim.
İyi bir baba ise ne mutlu ne güzel. Siz de birkaç sene sonra bu yaş farkını hissedeceksiniz ama yargılamıyorum haddim değil evlenmişsiniz bize laf söylemek düşmez herkesin kendi hayatı napim ileride eşinin ayağa kalkmaya bile mecali olmadığı zaman o farkı anlarsınNiye kötü bir durum mu genç baban var çok mu iyi ölebilirde genç Ken hayat bu. Önemli olan iyi baba olup olmaması yaşı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?