• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime çok kırgınım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kokosssa1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2025
128
9
13
Merhaba arkadaşlar 7 senelik evliyim 5 yaşında oğlan 3 şer yaş ikiz kızlarımız var eşim yatağımıza çocukları alıp onlarla sarılıp uyuyor evlatlarımız kötü bir durum değil fakat 5 kişi üst üste yatmak çok zor sonra bana şikayetleniyor yorgan yetmiyor sen çeviriyorsun açıyorsun diye sanki yatakta ben fazlalıkmışım gibi davranıyor. ( Yatağı terk ettim)

Merhaba arkadaşlar 7 senelik evliyim 5 yaşında oğlan 3 şer yaş ikiz kızlarımız var eşim yatağımıza çocukları alıp onlarla sarılıp uyuyor evlatlarımız kötü bir durum değil fakat 5 kişi üst üste yatmak çok zor sonra bana şikayetleniyor yorgan yetmiyor sen çeviriyorsun açıyorsun diye sanki yatakta ben fazlalıkmışım gibi davranıyor. ( Yatağı terk ettim)
Herkesi yerinde yatırmak konusunda ebeveyn olarak yetersiz iseniz, profesyonel destek alarak çocuklarınıza uyku eğitimi vermelisiniz. Tabi yataklarında yatmayı Red ediyorlar ise
Siz de bir çift terapisi deneyebilirsiniz
Ayrıca 5 kişiye tabi yorgan yetmez:D ikinci bie yorgan alın yatağa:))

Herkesi yerinde yatırmak konusunda ebeveyn olarak yetersiz iseniz, profesyonel destek alarak çocuklarınıza uyku eğitimi vermelisiniz. Tabi yataklarında yatmayı Red ediyorlar ise
Siz de bir çift terapisi deneyebilirsiniz
Ayrıca 5 kişiye tabi yorgan yetmez:D ikinci bie yorgan alın yatağa:))

Eşim böyle tercih ediyor 46 yaş adam beni dinlemiyor çocuklara nasıl söz geçirebilirim.

Bir daha bu yaşta olmayacaklar. Bu açıdan düşünün. Her gün bu durum yaşanıyorsa sinir bozucu tabi. Haklısınız. Ama kraliçeler bile yalnız uyuyor gidin ve yatağa tek başınıza yayılıp rahat rahat uyuyun 😁
Eşinizde yediği tekmelerle kalsın

Bir daha bu yaşta olmayacaklar. Bu açıdan düşünün. Her gün bu durum yaşanıyorsa sinir bozucu tabi. Haklısınız. Ama kraliçeler bile yalnız uyuyor gidin ve yatağa tek başınıza yayılıp rahat rahat uyuyun 😁
Eşinizde yediği tekmelerle kalsın

Eşim böyle tercih ediyor 46 yaş adam beni dinlemiyor çocuklara nasıl söz geçirebilirim.
Siz kaç yaşındasınız? Eşinize güzelce çocuklara uyku eğitimi vermeniz gerektiğini ve herkesin kendi yatağında uyuması gerektiğini anlatın.

Okurken içim daraldı. 3 çocuklu aynı yatakta yatak da yetmez yorgan da 😀
Tamam bir süre sen oğlanın yatağında uyu. Onlar da baba çocuk keyfini çıkartsınlar e

27 yaşındayım ah bacım ben çok çabaladım ama gece çocukları yatırıyorum yatağına çocuklar sabaha karşı bu uyanıyorum bizim yataktalar sınırım bozuluyor sanki yatakta ben fazlalıkmışım gibi davranıyor adam.

Oğlanla babayla uyumaya alışkın bacım babası alıştırdı oğlanı yatırıyorum geliyor gece yanımıza.

Bence babaniz yasinizda olan beyefendi sizle 4. cocugu yapmamak icin böyle yöntem bulmus

Şöyle açıklayın aslında biz küçük bir evden şu anda 4+1 eve geçeli 1 sene oldu herkesi odasına alıştırmaya çalışıyorum tek başıma ama eşim engelliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back