Eşime bir şans vermeli miyim ?

2 yılda bunca şeyi yaşamış biri olarak hala şans vereyim mi diye düşünmenize şaşırdım doğrusu.
Bunların bir teki bile yeter aslında. Şimdi beyefendinin düzeni bozuldu pişmanım numaralarında.
Geri dönerseniz emin olun aynı hayatı yaşayacaksınız belki de daha fazlasını. Çünkü ikide bir çekip gidemez diye garanti görür.
Böyle bir insan değişmez asla. Bulunmaz hint kumaşı görmeyin böyle işe yaramaz insanları.
Hazır ayrılmışsınız boşanın kendinizi kurtarın. Kanmayın yalanlarına gevşemeyin dik durun.

Bir insan 7'sinde neyse 70'de de aynıdır değişmez.Bunu sakın unutmayın

Canina susadıysan ver tabi bir şans daha..
Burada bahsettiğim sadece ölüm tehlikesi değil bu adam seni yasarken öldürür zombi gibi yaşarsın geri kalan hayatini..iyi düşün.
Yerinde olsam asla dönmem

Bunca yapılan yorumu ciddiye al canım, sen şuan duygusallıkla pek net göremeyebilirsin, ama boşanma bittikten sonra gözündeki o perdeler yavaşş yavaş günden güne kalktığında sende farkına varacaksın.

Kötü bir koca & insan bir kadının hayatını neler yaparak mahveder diye sorsak bence sizin yazdıklarınız ın hepsi en popüler cevap olurdu.
Biri olsa belki düzelir denebilir ama hepsi birdeb kişilik bozukluğu gibi.
Hazır çocuğınuz yokken kendinize miss gibi bir hayat çizin.

Boşanmış bır kadınım çok defa affettim pişmanım affettiğim için çünkü affetmekle kendime kötülük yaptım huyu asla değişmedi aksine dahada kötü oldu , pişmanım çok uzun dayadığım için , ama değişmedi şunu öğrendim ki denenmişi tekrar tekrardan denemeyeceksin çünkü değişmiyor ! olan bize oluyor düzelir diye diye yıllarımı heba ettim gençliğimi mahvettim yolun başındayken ayrıl henüz bak çocukda yok eğer evli kalırsan yada sonradan boşanırsanız mutsuz çocuklarınız olursa herşey çok daha zor yükün daha ağır olur , yinede dök düşün karar senin bu adam olmayan için değermi çekilen çile ? Rabbim yâr ve yardımcınız olsun amin inşallah

Son düzenleme:
Okadar. Haklısın ki ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…