Merhaba değerli üyeler ...nasılsınız iyi misiniz umarım iyisinizdir..Uzun zamandan beri konu açmıyorum yine çıkmazlara girdim değerli goruslerinize ihtiyacım var...
Daha önceki konularımı bilen biliyor..Bilmeyenler için özet geceyim.Eşimle 2 yıla yakın evliyiz.çocuğumuz yok..evlendiğimizden beri eşimin psikolojik şiddeti, itmesi kakması yerlere çarpması üstüme çıkıp boğmaya kalkması çenelerimi boğazımı koluyla sıkıp ağır travmalar yaşatması, hiçkimsenin karşısında elimden tutmaması ve ağır küfür hakaret ve asagılamaları ailesine karşı beni kotulemesi,borcu harcı, karı kız ayakları, en önemlisi aşırı yalan söylemesi, küsüp küsüp evi terketmesi sürekli affedip alttan alip evliliğimizi kurtarmak istememe rağmen her türlü borcuna harcına yalanına karşı affetmem gibi nedenlerden dolayı en sonunda kendisini evden göndermiştim..ve uzun bir süre ne aradı ne sordu kuyruğu dik gezdi dolaştı o arada ben dava açtım bu davayı görünce kafasına dank etmiş , ailemi arıyor eşi dostu arıyor en sonunda bana ulaştı konuşmak istedi dinleyeyim dedim..çok pişmanım ben ettim sen etme dedi herşeyi guzellestiricem seni çok seviyorm dedi herşeyi seni sevip kiskandigim için yaptım gibi gibi bisürü şey söyledi...ailesi normal değil çocuğun hepsi menfaat ve paracı.onlardanda bu süreçte ne ailemi ne de beni arayan soran olmadı şimdi evet çok pişman herşeyi düzeltmek için gelen bir adam var gibi ama bende herşey bitmiş,çok sogumusum, ne inancim ne güvenim kalmis...bi taraftanda acaba düzelir mi düzeltirmi düşüncesi var..boşanmak 3 dk.. iyice dusunmelimiyim sizce şans vermeye değer mi, düzelir mi bu insan..biraz uzun oldu daha fazla detaylar var ama kafanızı agırtmak istemiyorum ..bana bir fikir verin lütfen..