• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime bir şans vermeli miyim ?

Fikir verecek bisey yok
Allah askina bu adama geri donme
Birdd cocuk yaptinmi hayatin iyice oka sarar
Ayrilsan bile kurtulamassin
Yahu neden dusunuyorsun ki
Bu adamdam degil koca adama arkadas maz ki
Illa gazeteletin ikinci sayfasima konumu olmak istiyorsunuz
Yarinin gelisi bugunden belli olur
Yeniden evlenebilir yeniden boyle psikopat
Olmayan biriyle gayettd guzel bir hayat kurabilirsun
Asssllllaaaaa cvp verme
Umarim konusmamissindir

Huzurlu bir evlilik, hayat yasamak varken ömrünüzü kara sevda yuzundrn mahvetmeyin... Size neler yapmis yazarken ya ben bunun neyini affedicem demediniz mi. Kocanizla el ele gezip dolasmak mi yoksa her ciktiginizda elimi neden tutmuyor diye uzulup harap olmak mi. Bi yerden sonra iyicr çökersiniz o saatten sonra ne o ne de baskasi bakar. Yazik olur.

bilmiyorum, size şiddet uyguladığı zamanlarda hissettiklerinizi nasıl atlatıyorsunuz da affetmeyi düşünüyorsunuz? Hiç mi gururunuz incinmiyor? Sizin yaşadıklarınızı düşünüp, ben üzülüyorum burada.
Nafaka vermemek icin yapiyor
İstemiyorum ki .zaten yeterki ciksin gitsin diye anlaşmalı ikna etmistim..

Asla değişip düzelmiyorlar.
eski eşim kapımda yattı ağladı yalvardı , anladım dedi . ben ettim sen etme dedi ...
davayı geri çektim ..
affettim . döndüm.
15 gün bile sürmedi :))))
sonra 2. davayı açtım :KK49:

asla değişmez bence.

KISA SÜRELİĞİNE ROL YAPAR .

Barışma
Beklenen son..benim de o yönde düşüncem maksimum 1 ay :)

Şansı hakermiyor. Sen bi erkekle beraber olsan öldürürdü seni. Bunları bile görmezden gelmişsin. Soğuduysanda geri dönme.

Merhaba değerli üyeler ...nasılsınız iyi misiniz umarım iyisinizdir..Uzun zamandan beri konu açmıyorum yine çıkmazlara girdim değerli goruslerinize ihtiyacım var...

Daha önceki konularımı bilen biliyor..Bilmeyenler için özet geceyim.Eşimle 2 yıla yakın evliyiz.çocuğumuz yok..evlendiğimizden beri eşimin psikolojik şiddeti, itmesi kakması yerlere çarpması üstüme çıkıp boğmaya kalkması çenelerimi boğazımı koluyla sıkıp ağır travmalar yaşatması, hiçkimsenin karşısında elimden tutmaması ve ağır küfür hakaret ve asagılamaları ailesine karşı beni kotulemesi,borcu harcı, karı kız ayakları, en önemlisi aşırı yalan söylemesi, küsüp küsüp evi terketmesi sürekli affedip alttan alip evliliğimizi kurtarmak istememe rağmen her türlü borcuna harcına yalanına karşı affetmem gibi nedenlerden dolayı en sonunda kendisini evden göndermiştim..ve uzun bir süre ne aradı ne sordu kuyruğu dik gezdi dolaştı o arada ben dava açtım bu davayı görünce kafasına dank etmiş , ailemi arıyor eşi dostu arıyor en sonunda bana ulaştı konuşmak istedi dinleyeyim dedim..çok pişmanım ben ettim sen etme dedi herşeyi guzellestiricem seni çok seviyorm dedi herşeyi seni sevip kiskandigim için yaptım gibi gibi bisürü şey söyledi...ailesi normal değil çocuğun hepsi menfaat ve paracı.onlardanda bu süreçte ne ailemi ne de beni arayan soran olmadı şimdi evet çok pişman herşeyi düzeltmek için gelen bir adam var gibi ama bende herşey bitmiş,çok sogumusum, ne inancim ne güvenim kalmis...bi taraftanda acaba düzelir mi düzeltirmi düşüncesi var..boşanmak 3 dk.. iyice dusunmelimiyim sizce şans vermeye değer mi, düzelir mi bu insan..biraz uzun oldu daha fazla detaylar var ama kafanızı agırtmak istemiyorum ..bana bir fikir verin lütfen..:KK43:
Eşinin yaptığı bütün pislikleri geçtim sen soğumuşsan kendine eziyet etme yarın obur gün çocuk yaparsın ona da yazık olur çocuğun yokken kurtar kendini 2 güne unutursun inan ilk başlarda değişmiş gibi yapıyorlar sonra her şey eskiye donuyor

bence sakin bosanma. sonra baska bir kadin gelir senin balli gül kokan kocani kapar. sende evde kalirsin. bak benden söylemesi. hem adam ruh hastasi degil...seni sebepsiz yere dövsün, sana hakaret etsin. adam sevmis kiskanmis iste...hem bogaz sikmada ne varki...öf öldürmemisya. kocanin vurdugu yerden gül biter. bence birakma bu adami. bide minik bebis yap, ohhh ne güzel yuvaniz senlensin. bak yuvayi disi kus yapar. hadi hemen uc evine, sicak yuvana. azcik bogaz sikmadan birseycik olmaz. hem senin adam baksana balli... baska kadinlar simdiden varmis, hepsi kuyruktadir simdi. bak elini cabuk tutmazsan kaparlar. kir dizini otur evinde.
Kızıyorsunuz biliyorum ben de kızıyorum kendime...Kararım net ama düzelmez değişmez diyememem beni karmaşaya itti

Selaam.. bence cocugunuzda yoksa ayrilin... aslaa düzelmeez aslaa sen soguduysan birdaha isinmanda cok zor.. kendi ayaklarinin üzerinde dur. Hic bir kadinin böyle gereksizlere ihtiyaci yok bu devirde.. gitsin seni kötüleyen anne babasinin yanina.
Aynen öyle yaaa....:(

Bundan sonra super bir es dahi olsa ne farkeder yaptiklari unutulacak seyler degil ki..kir dok sonra soz yapmiycam insan gecmisde yasadiklarini yediremezki bu insanla gelecek dusunsun

tabi ki düzelmez , düzelecek adam gibi mi duruyor sizce? ayrıca bu saatten sonra mucizevi şekilde düzelse ne yazar?

Ben bunu kızgınlık olarak algıladım ...ciddi yazmamıştır umarım
Yoo.
Gayet ciddiyiz.
Kocanızın her pisliğine rağmen kararsız olan sizsiniz.
Boşanma konusunda geç kalan kadınların sonu mezarda bitiyor.

Siz böyle kararsız kaldıkça sonunuz 3. sayfa haberi olmak olacak.

Bu konularda hep ailelerden nefret ediyorum. Bu kadar mı sevgisiz bıraktışar sizi, bu kadar mı ilgiden güzelliklerden değerlerden haberiniz yok? Adam sizi öldürüp 2 çiçek dikse mezarınıza şükredecek haldesiniz. Kendinize gelin ya. Nasıl bir ruh hali acaba dedirtebilir şu durumda?
Aksine ailem cok değerli çok ilgili öksürsem babam koşa koşa hastaneye götürür annem sabahlara kadar başımızda beklerdi..Benm ki birincisi sevmiş olmam ikincisi doğuda beyaz gelinlikle ikan kefenle döner kalıbını beynimde taşımam üçüncüsü sürekli dışarılarda aile yapısından uzak çalışmış bir şekilde düzene girer kafası toplum baskısı itibarıma düşkün olmam va vs

SAKINNNN! BİDE ŞANS VEREYIMMI DIYE SORUYORSUN..KENDINIZE HICMI GÜVENINIZ YOK .BU KADAR MI DEGERSIZSINIZ.. HAYRETLE YAZDIKLARINIZI OKUDUMM :KK12::sinirli:

Back