- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.865
- 158
- 36
- Konu Sahibi Sevda_9421
-
Şu kefen olayı aile içinde kabul görmediyse doğunun batının zerre kadar önemi yok. Aileniz bunu benimsemediyse şu şıkkı eleyin. Benimsediyse de ailenizin sizi sevdiğini düşünmeyin.Aksine ailem cok değerli çok ilgili öksürsem babam koşa koşa hastaneye götürür annem sabahlara kadar başımızda beklerdi..Benm ki birincisi sevmiş olmam ikincisi doğuda beyaz gelinlikle ikan kefenle döner kalıbını beynimde taşımam üçüncüsü sürekli dışarılarda aile yapısından uzak çalışmış bir şekilde düzene girer kafası toplum baskısı itibarıma düşkün olmam va vs
Canım düzelmez çocugun yok boşan kurtul canına kıymet ver emi.Merhaba değerli üyeler ...nasılsınız iyi misiniz umarım iyisinizdir..Uzun zamandan beri konu açmıyorum yine çıkmazlara girdim değerli goruslerinize ihtiyacım var...
Daha önceki konularımı bilen biliyor..Bilmeyenler için özet geceyim.Eşimle 2 yıla yakın evliyiz.çocuğumuz yok..evlendiğimizden beri eşimin psikolojik şiddeti, itmesi kakması yerlere çarpması üstüme çıkıp boğmaya kalkması çenelerimi boğazımı koluyla sıkıp ağır travmalar yaşatması, hiçkimsenin karşısında elimden tutmaması ve ağır küfür hakaret ve asagılamaları ailesine karşı beni kotulemesi,borcu harcı, karı kız ayakları, en önemlisi aşırı yalan söylemesi, küsüp küsüp evi terketmesi sürekli affedip alttan alip evliliğimizi kurtarmak istememe rağmen her türlü borcuna harcına yalanına karşı affetmem gibi nedenlerden dolayı en sonunda kendisini evden göndermiştim..ve uzun bir süre ne aradı ne sordu kuyruğu dik gezdi dolaştı o arada ben dava açtım bu davayı görünce kafasına dank etmiş , ailemi arıyor eşi dostu arıyor en sonunda bana ulaştı konuşmak istedi dinleyeyim dedim..çok pişmanım ben ettim sen etme dedi herşeyi guzellestiricem seni çok seviyorm dedi herşeyi seni sevip kiskandigim için yaptım gibi gibi bisürü şey söyledi...ailesi normal değil çocuğun hepsi menfaat ve paracı.onlardanda bu süreçte ne ailemi ne de beni arayan soran olmadı şimdi evet çok pişman herşeyi düzeltmek için gelen bir adam var gibi ama bende herşey bitmiş,çok sogumusum, ne inancim ne güvenim kalmis...bi taraftanda acaba düzelir mi düzeltirmi düşüncesi var..boşanmak 3 dk.. iyice dusunmelimiyim sizce şans vermeye değer mi, düzelir mi bu insan..biraz uzun oldu daha fazla detaylar var ama kafanızı agırtmak istemiyorum ..bana bir fikir verin lütfen..
Evet bi şans daha verin aileniz ölünüzü alır bu defa muhtemelen...Merhaba değerli üyeler ...nasılsınız iyi misiniz umarım iyisinizdir..Uzun zamandan beri konu açmıyorum yine çıkmazlara girdim değerli goruslerinize ihtiyacım var...
Daha önceki konularımı bilen biliyor..Bilmeyenler için özet geceyim.Eşimle 2 yıla yakın evliyiz.çocuğumuz yok..evlendiğimizden beri eşimin psikolojik şiddeti, itmesi kakması yerlere çarpması üstüme çıkıp boğmaya kalkması çenelerimi boğazımı koluyla sıkıp ağır travmalar yaşatması, hiçkimsenin karşısında elimden tutmaması ve ağır küfür hakaret ve asagılamaları ailesine karşı beni kotulemesi,borcu harcı, karı kız ayakları, en önemlisi aşırı yalan söylemesi, küsüp küsüp evi terketmesi sürekli affedip alttan alip evliliğimizi kurtarmak istememe rağmen her türlü borcuna harcına yalanına karşı affetmem gibi nedenlerden dolayı en sonunda kendisini evden göndermiştim..ve uzun bir süre ne aradı ne sordu kuyruğu dik gezdi dolaştı o arada ben dava açtım bu davayı görünce kafasına dank etmiş , ailemi arıyor eşi dostu arıyor en sonunda bana ulaştı konuşmak istedi dinleyeyim dedim..çok pişmanım ben ettim sen etme dedi herşeyi guzellestiricem seni çok seviyorm dedi herşeyi seni sevip kiskandigim için yaptım gibi gibi bisürü şey söyledi...ailesi normal değil çocuğun hepsi menfaat ve paracı.onlardanda bu süreçte ne ailemi ne de beni arayan soran olmadı şimdi evet çok pişman herşeyi düzeltmek için gelen bir adam var gibi ama bende herşey bitmiş,çok sogumusum, ne inancim ne güvenim kalmis...bi taraftanda acaba düzelir mi düzeltirmi düşüncesi var..boşanmak 3 dk.. iyice dusunmelimiyim sizce şans vermeye değer mi, düzelir mi bu insan..biraz uzun oldu daha fazla detaylar var ama kafanızı agırtmak istemiyorum ..bana bir fikir verin lütfen..
O kafa yapısı 90 larda kaldı.Aksine ailem cok değerli çok ilgili öksürsem babam koşa koşa hastaneye götürür annem sabahlara kadar başımızda beklerdi..Benm ki birincisi sevmiş olmam ikincisi doğuda beyaz gelinlikle ikan kefenle döner kalıbını beynimde taşımam üçüncüsü sürekli dışarılarda aile yapısından uzak çalışmış bir şekilde düzene girer kafası toplum baskısı itibarıma düşkün olmam va vs
Duzelmez. Klasik erkek tavri bu. Dava acilana kadar kuyruklari dik gezerler. Dava acilinca da uc kurus nafaka ve tazminat odememek icin seni seviyorum, bosanmayalim hikayeleri.... bunlarin oyun oldugunu biliyorsundur umarim. Avukatim beni uyarmisti. Dava acilunca gelecek, hep oyle olur, sakin kanma diye. Nedeni de bosanmaktan vazgecersen affetmis oluyorsun ve bir dahaki bosanma icin dava actiginda eski seyleri affettigin icin soyleyemiyorsun. Kanma. Barissaniz da 4 ay sonra fabrika ayarlarina geri donuyorlar. Kimse degismez. Genler ayni cunku. Bu sadece oyun. Pisnanlik falan degil. Seven de sevdigine kiyamaz. Adam resnen sana siddet uygulamis. Sevgi bunun neresinde?Merhaba değerli üyeler ...nasılsınız iyi misiniz umarım iyisinizdir..Uzun zamandan beri konu açmıyorum yine çıkmazlara girdim değerli goruslerinize ihtiyacım var...
bence affet. bu devirde koca bulunmuyor. yuva yıkmak kolay mı? şimdi bekarlar gelir boşan boşan der. bekara koca boşamak kolay. dinleme onları. bizim annelerimiz ananelerimiz hemen boşanıyor muydu? hayır tabi ki. dayak da olsa aldatma da olsa onlar çabalayıp kurtarıyolardı evliliklerini. başında koca olması gibisi var mı, boşuna mı çabaladı bizim büyüklerimiz. hem adam seni kıskandığım için demiş. demek ki sen de ya açık giyiniyodun ya sokağa çok çıkıyodun. bu huylarından vazgeç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?