Eşime bir şans vermeli miyim ?

Fikir verecek bisey yok
Allah askina bu adama geri donme
Birdd cocuk yaptinmi hayatin iyice oka sarar
Ayrilsan bile kurtulamassin
Yahu neden dusunuyorsun ki
Bu adamdam degil koca adama arkadas maz ki
Illa gazeteletin ikinci sayfasima konumu olmak istiyorsunuz
Yarinin gelisi bugunden belli olur
Yeniden evlenebilir yeniden boyle psikopat
Olmayan biriyle gayettd guzel bir hayat kurabilirsun
Asssllllaaaaa cvp verme
Umarim konusmamissindir

Huzurlu bir evlilik, hayat yasamak varken ömrünüzü kara sevda yuzundrn mahvetmeyin... Size neler yapmis yazarken ya ben bunun neyini affedicem demediniz mi. Kocanizla el ele gezip dolasmak mi yoksa her ciktiginizda elimi neden tutmuyor diye uzulup harap olmak mi. Bi yerden sonra iyicr çökersiniz o saatten sonra ne o ne de baskasi bakar. Yazik olur.

Nafaka vermemek icin yapiyor
İstemiyorum ki .zaten yeterki ciksin gitsin diye anlaşmalı ikna etmistim..

Beklenen son..benim de o yönde düşüncem maksimum 1 ay :)

Şansı hakermiyor. Sen bi erkekle beraber olsan öldürürdü seni. Bunları bile görmezden gelmişsin. Soğuduysanda geri dönme.

Eşinin yaptığı bütün pislikleri geçtim sen soğumuşsan kendine eziyet etme yarın obur gün çocuk yaparsın ona da yazık olur çocuğun yokken kurtar kendini 2 güne unutursun inan ilk başlarda değişmiş gibi yapıyorlar sonra her şey eskiye donuyor

Kızıyorsunuz biliyorum ben de kızıyorum kendime...Kararım net ama düzelmez değişmez diyememem beni karmaşaya itti

Aynen öyle yaaa....

Bundan sonra super bir es dahi olsa ne farkeder yaptiklari unutulacak seyler degil ki..kir dok sonra soz yapmiycam insan gecmisde yasadiklarini yediremezki bu insanla gelecek dusunsun

tabi ki düzelmez , düzelecek adam gibi mi duruyor sizce? ayrıca bu saatten sonra mucizevi şekilde düzelse ne yazar?

Ben bunu kızgınlık olarak algıladım ...ciddi yazmamıştır umarım
Yoo.
Gayet ciddiyiz.
Kocanızın her pisliğine rağmen kararsız olan sizsiniz.
Boşanma konusunda geç kalan kadınların sonu mezarda bitiyor.

Siz böyle kararsız kaldıkça sonunuz 3. sayfa haberi olmak olacak.

Aksine ailem cok değerli çok ilgili öksürsem babam koşa koşa hastaneye götürür annem sabahlara kadar başımızda beklerdi..Benm ki birincisi sevmiş olmam ikincisi doğuda beyaz gelinlikle ikan kefenle döner kalıbını beynimde taşımam üçüncüsü sürekli dışarılarda aile yapısından uzak çalışmış bir şekilde düzene girer kafası toplum baskısı itibarıma düşkün olmam va vs

SAKINNNN! BİDE ŞANS VEREYIMMI DIYE SORUYORSUN..KENDINIZE HICMI GÜVENINIZ YOK .BU KADAR MI DEGERSIZSINIZ.. HAYRETLE YAZDIKLARINIZI OKUDUMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…