Eşime bir şans vermeli miyim ?

Bu kadar olaydan sonra acaba diyorsanız adam amacına ulaşmış sizin psikolojinizi bozmuş demektir. Acilen psikolojik yardım alın.

Boşanmak 3 dk, ölmek kaç dk? Canınıza mı susadınız?
Barışmayı düşünürken ne geçiyor aklınızdan merak ediyorum. Yani "ya adam beni boğdu, dövdü, aldattı, tam bir ruh hastası; ama hiç yalan söylemez o yüzden bu söylediklerine de hemen inanmalıyım" mı diyorsunuz ne diyorsunuz gerçekten anlamıyorum.

Düzelmez terk edilmeyi hazmedemiyor sadece düzeni bozulcak kendini basarısız hissedecrk bu nedenle düzelmiş gibi yapcak 2 yıl sınra keşke o zaman affetmeseydim diyceksin kurtul zoru atlatmış davayı açmışın zaten

Öldürmesi için lütfen 3-5-6 şans verin.
Sizi öldürme hayallerini yıkmayın.

Bosanin,
Cok sans vermek istiyorsaniz ondan sonra verin madem. Bastan flortle baslayin. Bir kac yil flort asamasinda tam duzeldigine kanaat getirirseniz yeniden evlenirsiniz. Su asamadaki pismanlik daha cok timsag gozyasina benziYor cunkU.

İtmesi ,kakması ,şunu bunu falan ciddi misiniz gercekten
Eger o konuda ciddiyseniz bi şans verme konusunda ciddi degilsiniz bence

Vermeyin, ilk konunuza da baktım sizin kocanız huzurlu sabit bir ilişki isteyen bir adam değil. Kovalamaca seviyor. Karşısındakini ikna etmek için uğraşmayı seviyor. Nasıl flört dönemleriniz güzelken, evlenince değiştiyse, şuan affettirmek peşinizde koşan adam barışınca yine değişecek. Sabit ilişki insanı değil çünkü.

Ayrıca siz şiddet kısmına takılmadığınıza göre bende hiç bahsetmeyeyim dedim ama yine dayanamadım. Anneniz babanız o kadar yıl el bebek gül bebek büyütüp okutmuşlar sizi. Kendinize acımıyorsanız onların emeklerine sevgisine acıyın. Yazık değil mi ne hayallerle büyütüyor insan çocuğunu, yeri geliyor gecelerce uykusuz kalıyor, yeri geliyor tırnağını keserken bile içi titriyor zarar verecek diye. Adamın biri gelip paçavra muamelesi yapsın diye mi o kadar emek.

Asla düzelmez hatta bu sefer affederseniz daha da katlanarak artacaktır bu olaylar. Bu konuda düşünmeyin bile yolunuzdan dönmeyin hazır çocuk da yok. Seven insan sevdiğini incitmez bile sakın inanmayın adamda yok yok maşallah her kötü illet mevcut. Yazık değil mi size gençliğinize ya

Bu konularda hep ailelerden nefret ediyorum. Bu kadar mı sevgisiz bıraktışar sizi, bu kadar mı ilgiden güzelliklerden değerlerden haberiniz yok? Adam sizi öldürüp 2 çiçek dikse mezarınıza şükredecek haldesiniz. Kendinize gelin ya. Nasıl bir ruh hali acaba dedirtebilir şu durumda?

Çocuk yok boşanmak için adım atmışsınız ne güzel işte.arkana bile bakma yazdiklarinizi dönüp dönüp okuyun affetmek mantıklı mı acaba? Adam bu saatten sonra kendini gözünüzün önünde benzin döküp yaksa inanma sudur o su..yani asla yolundan vazgeçme bence.

Birtek bişey yapmamiski hata olsun birsürü şey yapmış hepside affedelecek şeyler değil hangi birine tövbe edip telafi edecekki duzelmez o bi kaç aydan sonra eskiye döner. İnsanın içinde olacak ya sonradan olmuyor hiç bis3y

Ahahah :)

Bu adamla aynı evin içinde yaşarken korkmayacak misin?
Mesela ben geceleri uyuyamazdım uykumda bana bişey yapar diye .
Can güvenliğin yok canim senin , bırak kocayı affetmeyi de canını kurtar.

Böyle bir adam inan bana eve girdigi an başka bi sebep olmasa da senin boşanmak istemeni sindiremeyip hayatı sana zindan eder. Bu kadar soğumuşken aynı şeyleri kendine yaşatma. Eğer döndüğünde çocuk da olursa senin için çok daha zor olacak bi süreç başlar. Umarım en doğru kararı verirsin.

Keşke anketli konu olsaydı da ezici çoğunluk nasıl "ardına bakmadan boşan" diyor görseydiniz.

"evlendiğimizden beri eşimin psikolojik şiddeti, itmesi kakması yerlere çarpması üstüme çıkıp boğmaya kalkması çenelerimi boğazımı koluyla sıkıp ağır travmalar yaşatması, hiçkimsenin karşısında elimden tutmaması ve ağır küfür hakaret ve asagılamaları ailesine karşı beni kotulemesi,borcu harcı, karı kız ayakları, en önemlisi aşırı yalan söylemesi, küsüp küsüp evi terketmesi"

Sadece bir daha oku istedim. Sence böyle bir adam değişir mi? affedilir mi?
Mesela kız kardeşin böyle bir adamla evlensin ya da ömür boyu bunları çeksin ister miydin ?

cevabın evetse devam et.

Ama emin ol değişmeyecek !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…