Eşime bir şans vermeli miyim ?

Düzeleceğini sanmıyorum pek ama eğer en azından deneseydim demeyeyim ilerde diyorsan şans ver.

Şiddetin açıklaması olamaz. Anlattıklarınız kabul edilebilir seyler değil. Yerlerde sürüyen birinden bahsediyorsunuz. Burada size tavsiyelerde bulunabiliriz ancak profesyonel bir destek almanız gerek.

kocada koca olsa

Ne şansi yahu ne duzelmesi verin ipini eline birakin gitsin.Baska erkek mi yok konu sahibi ne sansi adam etmedigini birakmamis.Bazen insanlar kendi ayagina tasi dususuryor sonra ah aman duzelir birakin bu isleri.Yolunuza bakin ya

bence sakin bosanma. sonra baska bir kadin gelir senin balli gül kokan kocani kapar. sende evde kalirsin. bak benden söylemesi. hem adam ruh hastasi degil...seni sebepsiz yere dövsün, sana hakaret etsin. adam sevmis kiskanmis iste...hem bogaz sikmada ne varki...öf öldürmemisya. kocanin vurdugu yerden gül biter. bence birakma bu adami. bide minik bebis yap, ohhh ne güzel yuvaniz senlensin. bak yuvayi disi kus yapar. hadi hemen uc evine, sicak yuvana. azcik bogaz sikmadan birseycik olmaz. hem senin adam baksana balli... baska kadinlar simdiden varmis, hepsi kuyruktadir simdi. bak elini cabuk tutmazsan kaparlar. kir dizini otur evinde.

Selaam.. bence cocugunuzda yoksa ayrilin... aslaa düzelmeez aslaa sen soguduysan birdaha isinmanda cok zor.. kendi ayaklarinin üzerinde dur. Hic bir kadinin böyle gereksizlere ihtiyaci yok bu devirde.. gitsin seni kötüleyen anne babasinin yanina.

Kocanin vurdugu yerde gül biter ne yaa.. iste bu zihniyet oldugu sürece bu toplum degismez.. ölsündemi bosansin ya ne kiskanmasi... ayyy sinir oldum

Düzeleceğini iddia eden kocan ne gibi somut bir adım atmış? Tedavi mi görmüş? Psikiyatri kliniğinde mi yatmış? Bu kadar şiddet uygulayan biri normal olamaz...

Eşinizin kötü taraflarını oku oku bitiremedim. Siz de tekrar okursanız yazdıklarınızı,cevap ortada zaten. Düzelmez, boşuna uğraşmayın. Hazır bir yola girmişken yeniden başa sarmayın. Bir dahakine boşanmak daha zor gelecek, aileniz dahil çevrenizdekileri de yanınızda bulamayacaksınız.

Esiniz üstünüze çıkıp sizi boğmaya çalışırken aklınızdan ne geçiyordu? Ne hissettiniz? Size soruyorum çünkü başka kadınlar öyle durumlarda öldü. Yani artık soramayiz.Onlarin eşleri de mahkeme önünde pişmanım derler. Yani biri sizi bu duruma getirdikten sonra hala düşünmeniz sizin acilen psikolojik destek almanız gerektigini gösterir. Akıl sağlığınızi bu adamın yanında yitirmiş de olabilirsiniz

Kendinizi bir gram da mi sevmiyorsunuz.anneniz babaniz sizi dogdugunuzdan bu yana ne emeklerle buyuttu onlara da mi uzulmuyorsunuz. adamin şiddeti aldatmasi ev gecindirememesi bir evlilikte olabilecek kotu seyler mevcut.akilli olun lutfen simdi sizi kandirma pesinde pisman olduguna emin misiniz.hic mi korkmuyorsunuz bir sinir de bana zarar verir diye siz barisirsaniz cocuk isteyip iyice bagimli yapacak o ortamda buyuyen cocuga da yazik size de onunuze bakin.kurtulmaya bakin.

Bence eşinize değil ama kendinize yaşama şansı verin. Bu adamla barışırsanız sizi öldürmesi an meselesi olur çünkü. Adam sizi boğmaya çalışmış daha ötesi var mı????

yalanci, dayakci bir adamin verdigi sözlere gercekten inandinizmi? Umarim kendiniz icin hayirli olani yaparsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…