- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
-
- Konu Sahibi bigunmutlaka
Aslinda bende yapmam tek takilma olayina sicak bakan biri hic olmadim biz aileyiz biriz birlikteyiz tek degilsin derdim ama bu sene onun icin mutlu olup bana tesekkur etcegi anlamli bisey yapmak istiyorum cok bogdum onu o ise sabirli davrandi bi jesti bak ettigini dusunuyirum ama ne yapiyim bilmiyorum calismadigim icin maddi bi hediye vs..de yapamiyorum ne yapsam bilemedim
Basbasa anca gunu birlik gideriz cocuklar kalmaz durmuyolar denedik daha once ama dedigibiz gibi tek gitsinde istemiyorum hele bide cevresel faktorler eklenince...en iyisi ses etmemek.
Ama esim kesin dicek bi yerlere gidelim diye ben ise bu sene birden 10 kg aldim ve hic biseyi kendime yakistirmadigim icin hic gidesim yok cocuklarin aglasmasi muzlamasida cabasi..
Ben olsam gonderirdim esimi, foto koymasina falan da karismazdim acikcasi. Benim cevrem de laf edebilir, anliyorum ama hicbirinin soyleyecekleri esimin mutlulugindan onemli degil :) gonderin gitsinSimdi benim esim tatilsiz duramaz ve her sene gideriz 1 hafta 10 gun otelde kaliriz yalniz ben paramizla rezil oldugumuzu dusunup daha cok gerilirim cunku cocuklar kucuk olunca zor oluyor mesela gecen sene gittik sirayla havuza girdik birimjz cocuklar havuzunda cocuklarla otururken digerimiz girdi cikti biz uzaktab el sallamakla yetindik aksam yemeklerinde bile erkenden uyudular dogal olarak ve biz yemekti denizdi her aktiviteyiz VARDIYALI yaptik hani cocuklar oyle eglenen kayfini cikaran cocuklarda degil kimseyi memnun edemedik ve ben gerildim hep bi dahaki seneye töbe gitmem desemde esimin israriyla gittik
Her neyse yanlis anlasilmasin ben gelneyim sen git demek degil konu
Ben bu sene esimi cok uzdum cok kavgalar gurultuler yipranmisliklar oldu ve ondan daha cok hatali oldugumu dusunuyorum esim cok bunaldi ve tatili yine cok istiyor arkadas gurubu var 4 kisilik hepsi evli ve ailece gorustugumuz cok duzgun insanlar onlar gecen senede teklif ettiler 3 gun erkek erkege gitmeyi ama ben gonullu olmayinca esimde ustelemedi ama icten icd cookkk istedi
Simdi bu sene arkadaslari yine diyolar ve ben esim 3-4 gun onlarla gitsin soyleyim diyorum burda sorun yok gozum arkada kalmaz yani
Amaaaaaa
Bunu kendi ailesi yada benim ailem bilsin istemiyorum cunku geri kafali insanlar hani sanki ben cocuklarls bir kenara atilmisim esim beni goturmemis konumuna duscez ve bi ton sinirimin bozulacagi yorumlar yapcaklar esimde illaki laf aradinda bahseder yada sosyal medyaya foto atarsa filan benim ailem cok tepki gosterir bana da kizarlar sen ezikmisin saf misin yok senede bi sefer sizin icin bisey yapmiyo yok adambekar hayati yasiyo vs..vs..
Yani ailemden korkutugumdan degilde kimseye karsi koseye atilmisim durumuna dusmek istemiyorum ben desemki ben gitmedim yinede oyle algilanmayacak sacma sapan laflarini duycam ve ben malesefkj baskalarinin iki cift lafini duycam diye akli cikan cok uzulen sirf bunu dert edip hasta olan bi insanim
Esime desem sosyal medyada foto paylasma ve annenlere soyleme desem oda cok abest olacak hani cocuk tembihler gibi
E bide esim cok cabuk bronzlasan biri illaki anlasilir
En iyisi bisey demeyim diyorum bi yanim
Bi yanimda esim haketti bunu bi sene diyorum
Ya ona cok mutlu olcagi bisey yapmak istiyorum cunku suclu hissediyorum yipranan evliligimiz icin guzel onerilere ihtiyacim da var ondan actim konuyu allah askina su mubarek ramazanda olumsuz bisey demeyin gercekten kafama takip bosa uzulmeyim
valla tatil olcak ta ben gitmicem öyle güzel cocuk dostu oteller varki cocukalr kac yasında yani bi sürü sey var havuza girmeden ördek falan diyolar yuzme ögrenmesi icin onun icine koyarsın sizinle birlikte takılır havuzun önundeki yerlerden kaparsın 2 nizde aynı anda girersiniz ne olcak abartıyosun sen haketmiyomusun tataili cok sacma bence sende gitSimdi benim esim tatilsiz duramaz ve her sene gideriz 1 hafta 10 gun otelde kaliriz yalniz ben paramizla rezil oldugumuzu dusunup daha cok gerilirim cunku cocuklar kucuk olunca zor oluyor mesela gecen sene gittik sirayla havuza girdik birimjz cocuklar havuzunda cocuklarla otururken digerimiz girdi cikti biz uzaktab el sallamakla yetindik aksam yemeklerinde bile erkenden uyudular dogal olarak ve biz yemekti denizdi her aktiviteyiz VARDIYALI yaptik hani cocuklar oyle eglenen kayfini cikaran cocuklarda degil kimseyi memnun edemedik ve ben gerildim hep bi dahaki seneye töbe gitmem desemde esimin israriyla gittik
Ben bu sene esimi cok uzdum cok kavgalar gurultuler yipranmisliklar oldu ve ondan daha cok hatali oldugumu dusunuyorum esim cok bunaldi ve tatili yine cok istiyor arkadas gurubu var 4 kisilik hepsi evli ve ailece gorustugumuz cok duzgun insanlar onlar gecen senede teklif ettiler 3 gun erkek erkege gitmeyi ama ben gonullu olmayinca esimde ustelemedi ama icten icd cookkk istedi
Simdi bu sene arkadaslari yine diyolar ve ben esim 3-4 gun onlarla gitsin soyleyim diyorum burda sorun yok gozum arkada kalmaz yani
Amaaaaaa
Bunu kendi ailesi yada benim ailem bilsin istemiyorum cunku geri kafali insanlar hani sanki ben cocuklarls bir kenara atilmisim esim beni goturmemis konumuna duscez ve bi ton sinirimin bozulacagi yorumlar yapcaklar esimde illaki laf aradinda bahseder yada sosyal medyaya foto atarsa filan benim ailem cok tepki gosterir bana da kizarlar sen ezikmisin saf misin yok senede bi sefer sizin icin bisey yapmiyo yok adambekar hayati yasiyo vs..vs..
Yani ailemden korkutugumdan degilde kimseye karsi koseye atilmisim durumuna dusmek istemiyorum ben desemki ben gitmedim yinede oyle algilanmayacak sacma sapan laflarini duycam ve ben malesefkj baskalarinin iki cift lafini duycam diye akli cikan cok uzulen sirf bunu dert edip hasta olan bi insanim
Esime desem sosyal medyada foto paylasma ve annenlere soyleme desem oda cok abest olacak hani cocuk tembihler gibi
Ya ona cok mutlu olcagi bisey yapmak istiyorum cunku suclu hissediyorum yipranan evliligimiz icin guzel onerilere ihtiyacim da var ondan actim konuyu allah askina su mubarek ramazanda olumsuz bisey demeyin gercekten kafama takip bosa uzulmeyim
aslıdba cocuklar buyuk yai annen biraz idare etsin ucakla git gelin 4 gun meselaaCocuklar 8 ve 3 yasinda birlikte gunubirlik cocuklari anneme birakip bisey yapabilirz anca..yani hepbirlikte hep yapiyoruz ama ben birazda yalniz kalma istegindeyim oda inca gunu birlik oluyor yatili kalmiyor cocuklar
bak sidmi hic böyle yorumlar yapmam ama sen kocana kafasını dagıtsın diye tatil veririsin gider oda ille clup disko tarzı yere gider gitmesene oldumu olur adam tek neler görüyourz karısı yanındayken bile asılan yabancı kadınlar var öyle kıskanc biri degilim ama durduk yere onlar slm verir icki icerler falan hic katlanamam kurarda kurarm kocanı yanlız asla yollama pisman olursun sonraa:) yorumlar iki ye ayriliyo
En iyisi ben hic ses etmeyim
PEKI KIZLAR BEN BUNU COK SEVINDIRECEK NE YAPSAM ESLERIBIZ EN COK NEYE MUTLU OLUR??? yaa adama jest yapmak istiyorum cok yiprandik cunku ustune bide oda bana ayni seyi dusunuyo ne yapsam neyi cok ister diye arastiriyo ben farkinda degilmisim gibi yapiyorum ama oda arastiriyo biseyler
bak sidmi hic böyle yorumlar yapmam ama sen kocana kafasını dagıtsın diye tatil veririsin gider oda ille clup disko tarzı yere gider gitmesene oldumu olur adam tek neler görüyourz karısı yanındayken bile asılan yabancı kadınlar var öyle kıskanc biri degilim ama durduk yere onlar slm verir icki icerler falan hic katlanamam kurarda kurarm kocanı yanlız asla yollama pisman olursun sonraa
Sen eşinle tatile git. Evde çocuklarınla oturacağına otelde, plajda çocuklarınla ilgilen. bırak eşin daha çok yüzsün. Ama yanlız bırakma. Bir kez bu izni verirsen sütekli ister, sizi ayak bağı görmeye başlar. ve sen ne kadar güvensen de o ortamda kendine bir kız arkadaş bulmak isteyebilir. Kocanı yanlız bırakma. Benim tavsiyem.Simdi benim esim tatilsiz duramaz ve her sene gideriz 1 hafta 10 gun otelde kaliriz yalniz ben paramizla rezil oldugumuzu dusunup daha cok gerilirim cunku cocuklar kucuk olunca zor oluyor mesela gecen sene gittik sirayla havuza girdik birimjz cocuklar havuzunda cocuklarla otururken digerimiz girdi cikti biz uzaktab el sallamakla yetindik aksam yemeklerinde bile erkenden uyudular dogal olarak ve biz yemekti denizdi her aktiviteyiz VARDIYALI yaptik hani cocuklar oyle eglenen kayfini cikaran cocuklarda degil kimseyi memnun edemedik ve ben gerildim hep bi dahaki seneye töbe gitmem desemde esimin israriyla gittik
Amaaaaaa
esine zaten güveniyosun ama insanın sahit oldugu seyler oluyo bazen avrupalılar icin normal yani yapan turklerde vardı o ayrı ama sahsen durduk yere yapancı bi kadın mesela icki alırken oo tatil nasıl geciyo diyip muhabbet acmaya claısan kadınlarda var oldumu her yerde olur ama bazı seylerde vesile olur kocamı bırakmam yani tatil yerine bence kimsede bırakmasınBu saydıklarınız kişiden kişiye değişir. Eşine güveniyorsa düşünmenin anlamı yok. Ama zaten olacağı varsa tatile kalmaz o iş. Herşey eşinde biter.
esine zaten güveniyosun ama insanın sahit oldugu seyler oluyo bazen avrupalılar icin normal yani yapan turklerde vardı o ayrı ama sahsen durduk yere yapancı bi kadın mesela icki alırken oo tatil nasıl geciyo diyip muhabbet acmaya claısan kadınlarda var oldumu her yerde olur ama bazı seylerde vesile olur kocamı bırakmam yani tatil yerine bence kimsede bırakmasın