esime arkadaslariyla tatile gitmesini teklif etmeyi dusunuyorum

Benimde cocuklarım küçuk olduğu zamanlarda bile bizde gittik .Havuz tercih etmezseniz çok guzel birden derinlesmeyen deniz kenarları var .Havuzu hiç içim almaz zaten .Hic te ayri gayri olmuyor hep birlikte yedik ictik eglendik ,Tam pansiyon apart tarzı yerlerde yemegini aparatifini cayinı onüne servis ediyorlar .Bu aksam ne yemek istersiniz diye soruyorlar .Açik bufe sevmiyorum ben önume gelmeli .
Bence tatil yeri tercihinizi degiştirin.

Bence böyle bir teklifte bulunmayın.

Çocuklara uygun otellere gidin , cikarabildiginiz kadar keyfini çıkarın. Artık sizler bir ailesiniz.

Bu yaptığınız iyilik olmaz. Eşiniz ısrar etmiyorsa siz yapmayın.

teşekkür eder etmesine de düzeniniz bozulabilir. erkekleri çok rahata alıştırmamak lazım. sonra zora gelemiyorlar.hep istiyorlar.

ben eşimin yalnız tatile gitmesini kabul etmezdim ama geçen sene gittiğimiz tatilde animasyon ekibinin düzenlediği bir organizasyonda klübe gitmesine razı olmuştum. hatta ben gitmesini istemiştim biraz dinlenebilmek adına

oğlum 1 yaşındaydı geçenki tatilde bu yaz gidebilsek geçen seneye göre ben de biraz daha fazla tadını çıkarabilirim diye düşünüyodum ama biz gidemiyoruz bu yaz mesela :)

neyse, ve yorumlara bakınca benim de kafam karıştı ama şöyle olabilir belki bir fikir olur sizin için.

eşiniz ve arkadaşları üç gün gidecekse mesela; siz de çocukları bırakma imkanınız varsa 2-3 günlüğüne sonradan eşinizin yanına gidebilirsiniz..
çocukları bırakamıyorsanız da yine sonradan onlarla gidebilirsiniz..

8 ve 3 çok da ufak yaşlar değil en azından önceki senelere göre biraz daha dinlendirici olabilir tatil sizin için de..

Çocukları yaz okuluna vermek gibi bir imkanınız var mıdır? Onlar okuldayken siz de kendinize vakit ayırıp biraz spor yapıp,kendinize vakit ayırırsınız .

Aslında bir gece bile olsa eşinizle bir yerlere gitmek başbaşa kalmak size de evliliğinize de çok ıyı gelecek.

Valla tebrik ederim. Ne kadar olgun bir düşünce. 3 gün arkadaşlarıyla gitmesi size hiçbirşey kaybettirmez.
Hatta siz de belki çocukları alıp ailenizle kısa bir tatil yapabilirsiniz, aileniz çocuklarla ilgilenirken biraz dinlenmis olursunuz. Veya ailenizin yanında kalabilirsiniz biraz. Bence güzel olur her ikiniz icin de

Konuyu okur okumaz bu nick değildi bu konunun sahibi yea dedim ve nick değiştirmişsiniz eski konulara bakınca anladım. Her sene bunun tıpkısının aynısı konunuz oluyor çünkü.

Bırakın eşiniz gitsin o mutlu siz mutlu çocuklar mutlu , yapamıyorsunuz çocuklarla tatili siz , senelerdiiir hep aynı konu çünkü. En iyi ikinci çözüm De tek gitmesi eşinizin. Kim ne derse desin kim ne karışır ya herkes kendi işine baksın

Arkadaşları ile gitmesinden bunları çıkaran aileler size kimbilir neler diyordur. Millete göre hareket edecek değilsiniz sonuçta. Gitsin adam nolmuş? Evlisiniz diye yapışık ikiz gibi olmaya gerek yok. Zaman zaman iki tarafta nefes almalı.
Ben bu sene üzdüm gitsin olmamalı. Çocuk mu bu ödevini yaptın aferin ,al çikolata olsun?
Yani dertsiz başına dert açma. Çözüm okadar basitki güle güle hayatım iyi eğlenceler diyeceksin olup bitecek.
Hatta senin yerinde olsam devamında da birlikte tatile çıkardım. Ve ailemle tatilin tadını çıkarmayı denerdim. Emin ol çocuklara da çok iyi gelicektir .
Ben bebeğimle 3 aylıkken karadeniz turu yaptım .yani tamda yapamadım çocuktan ama yinede güzeldi hep araba içinde cocuk emziriyor olsamda. Fotolardâ bile emzirve önlüğü ile çıkmisim. Çok zahmetli olsada eşim ve çocuğumla değişiklik oldu yenilendik.

Ben olsam gonderirdim esimi, foto koymasina falan da karismazdim acikcasi. Benim cevrem de laf edebilir, anliyorum ama hicbirinin soyleyecekleri esimin mutlulugindan onemli degil :) gonderin gitsin

valla tatil olcak ta ben gitmicem öyle güzel cocuk dostu oteller varki cocukalr kac yasında yani bi sürü sey var havuza girmeden ördek falan diyolar yuzme ögrenmesi icin onun icine koyarsın sizinle birlikte takılır havuzun önundeki yerlerden kaparsın 2 nizde aynı anda girersiniz ne olcak abartıyosun sen haketmiyomusun tataili cok sacma bence sende git

Cocuklar 8 ve 3 yasinda birlikte gunubirlik cocuklari anneme birakip bisey yapabilirz anca..yani hepbirlikte hep yapiyoruz ama ben birazda yalniz kalma istegindeyim oda inca gunu birlik oluyor yatili kalmiyor cocuklar
aslıdba cocuklar buyuk yai annen biraz idare etsin ucakla git gelin 4 gun meselaa

bak sidmi hic böyle yorumlar yapmam ama sen kocana kafasını dagıtsın diye tatil veririsin gider oda ille clup disko tarzı yere gider gitmesene oldumu olur adam tek neler görüyourz karısı yanındayken bile asılan yabancı kadınlar var öyle kıskanc biri degilim ama durduk yere onlar slm verir icki icerler falan hic katlanamam kurarda kurarm kocanı yanlız asla yollama pisman olursun sonraa

İmkan varsa birlikte de gidin arkadaşlarıyla da gitsin.

Ayrıca kime ne? Aileniz de olsa ne kadar saçma düşünceler. Ben olsam o ne der bu ner diye eşimi de kendimi de germezdim.

Bu saydıklarınız kişiden kişiye değişir. Eşine güveniyorsa düşünmenin anlamı yok. Ama zaten olacağı varsa tatile kalmaz o iş. Herşey eşinde biter.

Sen eşinle tatile git. Evde çocuklarınla oturacağına otelde, plajda çocuklarınla ilgilen. bırak eşin daha çok yüzsün. Ama yanlız bırakma. Bir kez bu izni verirsen sütekli ister, sizi ayak bağı görmeye başlar. ve sen ne kadar güvensen de o ortamda kendine bir kız arkadaş bulmak isteyebilir. Kocanı yanlız bırakma. Benim tavsiyem.

Bende eşimi gönderiyorum arkadaşlarıyla tatile yemeğe sonuçta herkesin birde ayrı özel hayatı var kimseyede laf ettirmem, valla biz karar verip uyguladıktan sonra kimseye laf düşmez..

Bu saydıklarınız kişiden kişiye değişir. Eşine güveniyorsa düşünmenin anlamı yok. Ama zaten olacağı varsa tatile kalmaz o iş. Herşey eşinde biter.
esine zaten güveniyosun ama insanın sahit oldugu seyler oluyo bazen avrupalılar icin normal yani yapan turklerde vardı o ayrı ama sahsen durduk yere yapancı bi kadın mesela icki alırken oo tatil nasıl geciyo diyip muhabbet acmaya claısan kadınlarda var oldumu her yerde olur ama bazı seylerde vesile olur kocamı bırakmam yani tatil yerine bence kimsede bırakmasın

Valla gram gözüm arkada kalmaz. Zaten öyle her muhabbet açanla yoldan çıkacaksa o adamdan bana hayır gelmez.

git dersiniz demezsiniz ona birşey diyemeyeceğim
ama
evlilikte herşey karşılıklı
onu üzdüyseniz sizde üzüldünüz gerek çocuklarla gerek eşinizle

tatili sizde hak ettiniz
birkaç sene vardiyalı tatil yapmanızın nesi size battı geçici bir süre bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…