Eşime anlatsam mıı, anlatmasam mı?

bu ne ya... karısısınız siz onun. kızacak ne demek? insanlık hali, olmuş. tartışmaya da gerek yok zaten haksız olan taraf sizsiniz. söyleyin bir an önce, kızsın bağırsın çağırsın, siz cevap vermeyin. haklısın falan deyin ve kapansın gitsin bu konu.

bu ne ya... karısısınız siz onun. kızacak ne demek? insanlık hali, olmuş. tartışmaya da gerek yok zaten haksız olan taraf sizsiniz. söyleyin bir an önce, kızsın bağırsın çağırsın, siz cevap vermeyin. haklısın falan deyin ve kapansın gitsin bu konu.
FARK EDEMEYENLER ICIN TEKRAR)
Gunaydın arkadaşlar.
bu sabah eşim işe gitmeden söyledim.
Ve ilk tepkisi şefkatle yaklaşımı oldu
Gerçektenmi, ne kadar korkmuşsundur keşke dikkat etseydin dedi. (Bende biraz panik atak var)
Dün sinirliydin tartışma çıkar diye söylemedim. Deyince de
Ne tartışıcam canım insanlık hali olur yaptırılır araba. Keşke söyleseydin bu kdr sen yaptın nasılsa diye içim yanmazdı dedi
Dürüstlügüm için teşekkur etti.
Söylemeyip servisdeki o adamın üstüne de atabilirdin..adamın da boşuna günahını aldım. Dedi özür diledim ve gayet neşeli bi şekilde işe gitti.
DESTEGİNİZ İÇİN TESEKKUR EDERİM KIZLAR :KK15:

Mutlaka söyle, servis çalışanlardan birinin ekmek parasına sebep olursun.Eğer bu akşamda söylemezsen hiç söyleyemeceğin bir hal alır durum. Kızacağından korktum filan de belki kızar ama öbür olay kadar büyümez,kimsenin hakkına girme

Gunaydın arkadaşlar.
Gerçektenmi, ne kadar korkmuşsundur keşke dikkat etseydin dedi. (Bende biraz panik atak var)
Ne tartışıcam canım insanlık hali olur yaptırılır araba. Keşke söyleseydin bu kdr sen yaptın nasılsa diye içim yanmazdı dedi
Söylemeyip servisdeki o adamın üstüne de atabilirdin..adamın da boşuna günahını aldım. Dedi özür diledim ve gayet neşeli bi şekilde işe gitti.
Demekki araba sevdasını kafanızda çok büyütmüşsünüz

Yazık günah bacım bunun vebali var, gitse servisteki adama ağzına geleni saysa o suçsuz adam senin yüzünden zan altında kalacak ve vebalini eşin değil sen çekeceksin...

İsterse trilyonluk lamborgini olsun çarptıysam çarptım nedir yani atla deve değil ya...

Şimdiye kadar söylemediğin için kabahatlisin bence...

Eşinde dünya malına bu kadar değer biçmesin yarın kendisi bir kaza yapar hiç olur hurdaya gider arabası, senden kıymetli değil ya...

Yazık günah bacım bunun vebali var, gitse servisteki adama ağzına geleni saysa o suçsuz adam senin yüzünden zan altında kalacak ve vebalini eşin değil sen çekeceksin...

İsterse trilyonluk lamborgini olsun çarptıysam çarptım nedir yani atla deve değil ya...

Şimdiye kadar söylemediğin için kabahatlisin bence...
Gunaydın arkadaşlar.
Eşinde dünya malına bu kadar değer biçmesin yarın kendisi bir kaza yapar hiç olur hurdaya gider arabası, senden kıymetli değil ya...

hemen eşinize söyleyin.yarın gider kavga eder suçsuz yere garibanın tekini de işinden etmiş olursunuz:KK12:
erkekler bizim gibi değil maalesef sinir katsayıları kat kat yüksek oluyor
varın siz kavga edin 2-3 gün küs durursunuz sonra mecbur barışacaksınız
milletin ne suçu var:KK12::KK12:

hemen eşinize söyleyin.yarın gider kavga eder suçsuz yere garibanın tekini de işinden etmiş olursunuz:KK12:
erkekler bizim gibi değil maalesef sinir katsayıları kat kat yüksek oluyor
varın siz kavga edin 2-3 gün küs durursunuz sonra mecbur barışacaksınız
milletin ne suçu var:KK12::KK12:
Gunaydın arkadaşlar.

Gunaydın arkadaşlar.
kusura bakma canım siteye girer girmez ilk senin konunu okudum
o hızla yazdım,son gelişmelerden haberim yoktu
iyi ki söylediniz tebrik ederim

kusura bakma canım siteye girer girmez ilk senin konunu okudum
o hızla yazdım,son gelişmelerden haberim yoktu
iyi ki söylediniz tebrik ederim
Onemli degil cnm sen yine anlayislikla ve onyargisiz karsilik verdin. Keske herkes sizin kdr hassas olsa

Konu hallolmş gitmiş ama yine de söyliyim, alınan mal neticede ortak bir mal.Neden eşiniz kızıcak diye bu kadar korkup sakladınız ki ?
Kimse malına bilerek isteyerek zarar vermek ama sizin de bu korkunuz tutumunuz çok yersiz,biraz özgüvenli olun.Onun malı olduğu kadar sizin de malınız,Allah göstermesin daha büyük bir zarar da olabilir di,o zaman kalp krızı mı geçirecektiniz yani.

Back
X