Eşime anlatsam mıı, anlatmasam mı?

Merhaba arkadaslar
Bi problem yasiyorum ve gercekten ne yapacagimi bilmiyorum. Fikrinize ihtiyacim var :110:
Esim gecen sene coktandir istedigi arabayi aldi. Ve hala ayni hevesle kullanior. Uzerine cok titiz en ufak agrizasina varana kadr yaptiriyor. Benim de kendime gore ufak bi arabam var onunla idare ediyorum taaaki gecen gune kadar. O gun sehir disindaki insaate gidicekti, kucuk araba daha kolay olur trafikte diye benim arabamla işe gitti. Benim arabasini kullanmama bise demiyor esirgemiyor yani. O gun de alisverise gitmem gerekiyordu onun arabasini aldim. Ve olan oldu park ederken nasil oldu anlamadim arabanin sol alt tarafini farketmedigm direge carptim. Biraz çizildi ve ezik halinde hafif icine girdi. Araba acik gri rengi oldugundan esim fark etmedi bende bise demedim o fark edene kdr. Bugun de arabayi servisten aldiktan sonra fark etti verdigim hasari! simdide tutturdu servisteki adam yapti bunu arabama, Onceden yoktu bu hasar diye.
Yarin goturup bunun hesabini sorcam diye soylenip duruo. Ben yaptim diyemiyorum tartisiriz belki diye. Aslinda kizacagini sanmiyorum ama uzerinden bi hafta gecmis neden soylemedin diye kizar eminim! uzmek de istemiyorum. O markdaki arabanin hasarini yaptirmak da cok pahaliya gelir biliyorum. Ama vicdanim hic rahat degil. Esime goz gore gore yalan soyluyorum ve benim yuzumden gidip servisteki adamin gunahini alir diye korkuyorum. Napsam kizlar?:110:

trafik sigortası karşılardı keşke hemen söyleseydiniz. şimdi mecbursunuz artık söylemeye.

Arladaslar mesele korkmak degil. Ben uzmek istemiyorum. Ve ilk bastan soyleyemedigim icin simdi anlatmaya cekiniyorum.
Bence mesele üzmek değil zaten olan olmuş .mesele korkmaniz ne var yani olmuş artık şuan cekincek durumda olmamalisin esin büyük ihtimalle o adamla tartiscak sizin yuzunuzden

Esiniz basak burcuysa kesin yarin gider. Onlarin mali kiymetli olur. Geciktirmeden hemen soyleyin.

Yarin gitse elemanlar dogal olarsk kabul etmese. Aralarında kavga ciksa karakol ya da yaralansa dayak yese iciniz daha mi rahat olacak.

Bence mesele üzmek değil zaten olan olmuş .mesele korkmaniz ne var yani olmuş artık şuan cekincek durumda olmamalisin esin büyük ihtimalle o adamla tartiscak sizin yuzunuzden
Yok ya ben izin vermem buna. Sadece tartismasiz soylemek icin dogru kelimeleri bularak anlatmam lagzim. Inanin tartismaktan korkuyorum. En nefret ettigim seydir esimle tartismak hele ki kabahatliysem

Araba mercedes a 200
Esime her zaman durust oldum ama bu sefer soyleyemedim! Keske ilk bastan soyleseydim su an cok pismanim
Aman porsche olsun ne fark eder ? Demek ki arabasına fazla değer veriyor yoksa sıcağı sıcağına söylerdin hiçbir çekincen olmazdı ..ben de mercedes almayı düşünüyorum .on sekiz yaşında bir kardeşim var . Biliyorum ki haşatını çıkaracak ama hiç umrumda değil ..güzel kalbi kırılmasın ..kardeşimden sakinmam ..

Söyle, üzgün olduğunu anlat .. cemkirirse benden değerli mi diye sen de cemkir ,üste çık :) dünya malı dünyada kalır ..

Bu kadar eşinden çekinen kadınları bir türlü anlamıyorum :işsiz: söyleme gitsin adamla kavga etsin dövüşsün adamda diyecek ne diyor bu denişik diye :olamaz:

Esiniz basak burcuysa kesin yarin gider. Onlarin mali kiymetli olur. Geciktirmeden hemen soyleyin.

Yarin gitse elemanlar dogal olarsk kabul etmese. Aralarında kavga ciksa karakol ya da yaralansa dayak yese iciniz daha mi rahat olacak.
Yok canim is o raddeye gelmez. Iyi gaz verdiniz simdi adami uykudan uyandircam :)

Yok canim is o raddeye gelmez. Iyi gaz verdiniz simdi adami uykudan uyandircam :)

Valla inan o kadar küçük seylerden o kadar büyük olaylar oluyor ki. Olmaz diye dusunme olmaz ama ya olursa vicdan azabindan duramazsin ki yani bu kadar pahali bir masraf soz konusuysa kim olsa gider oraya. Ve esiniz kendi hakliligindan emin e o taraf da kendi yapmadigindan emin olacak. Kavga cikmamasi abes olur.

Bu kadar eşinden çekinen kadınları bir türlü anlamıyorum :işsiz: söyleme gitsin adamla kavga etsin dövüşsün adamda diyecek ne diyor bu denişik diye :olamaz:
Bu denisik :KK70:
Valla bu denisik aslinda benim! Cok sacmaladim bu sefer cookkk! Ya cekinmek degil de..tartisiriz diye korkuyorum. Benim yuzumden huzur bozulacak simdi

Evet haklisiniz neler duyuyoruz en ufak bi problemde millet birbirine bicak ceker oldu! Kesinlikle soylicem

pardon kasko.
hasar maddi olarak fazla dediniz diye dedim. bozdurmaya değermi bilemem.
Ben fransada yasiyorum. Burdaki sistem degisik sanirim turkiyeden. Hasara gore sinirli karsilanio masraf. Mesela 100€ masraf varsa onlar 400€ dan sonra karsilayabiliolar. Hasara ve kazaya gore cogu yine cepten cikio yani

Düşünüp düşünüp aklınızda büyütmeyin söyleyin gitsin. Esas şimdi söylemezseniz ve olay büyürse kabahatiniz büyük olur. Ayrıca araba bu kazasız çiziksiz kullanmayı düşünüyorsa trafiğe çıkarmasın.

Aman porsche olsun ne fark eder ? Demek ki arabasına fazla değer veriyor yoksa sıcağı sıcağına söylerdin hiçbir çekincen olmazdı ..ben de mercedes almayı düşünüyorum .on sekiz yaşında bir kardeşim var . Biliyorum ki haşatını çıkaracak ama hiç umrumda değil ..güzel kalbi kırılmasın ..kardeşimden sakinmam ..

Söyle, üzgün olduğunu anlat .. cemkirirse benden değerli mi diye sen de cemkir ,üste çık :) dünya malı dünyada kalır ..
Aynen kardesim. Esimin bana verdigi degeri biliyorum ben. Bi arabayla kendimi kiyaslamiyorum. Bazilari demekki arabasi sende kiymetli ondan anlatamaya cekiniyosun dio da uzuluyorum. Cunku mesele benim yuzumden bi masrafa daha girmesi. Mesele belki bnm yuzumden uzulmesi. Arabasina deger verio tabiki sonucta alin teriyle alinan ve pahali olan bi arac. Biraz da olsa cekinmekle haksizmiyim yani kardesim?

Düşünüp düşünüp aklınızda büyütmeyin söyleyin gitsin. Esas şimdi söylemezseniz ve olay büyürse kabahatiniz büyük olur. Ayrıca araba bu kazasız çiziksiz kullanmayı düşünüyorsa trafiğe çıkarmasın.
Aynen oyle dusunuyorum bende! Haklisiniz

Back
X