• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden şüphelenmem normal mi?

İşte ben o kavganın konusu olmak istemiyorum, böyle bir kavga çıkacaksa kadın psikopatsa bile sebebi ben olmak istemem. Başka şeyden tartışsınlar benimle alakalı bir sebepten değil. Mecbur kalmadıysam işle ilgili değilse ben bir erkek arkadaşımı evindeyken aramam, mesaj atmam, saate dikkat ederim, toplu bir şekilde bir yere gidildiyse katılabilirim ama baş başa bir erkek arkadaşımla biryerde oturup kahve içmem vs. Bunlar benim hassasiyet gösterdiğim konular, hem karşı tarafı düşündüğüm için, hem kendimi korumak adına. Tabiki herkes benim gibi olacak diye bir şey yok. Aksi davrananlara da herhangi bir önyargım eleştirim yok. Herkesin fikrine saygım sonsuz. Herhangi biri eşimin arabasında ön koltuğa otursa ben sorun çıkarmam mesela, gibi gibi
2 kişinin kahve icmesi başbaşa ve romantik bir olay değil çok film izliyorsunuz

Evet belki de kim bilir ama o kadar da kurmuyorum 😊 Az önce konuştuk görüntülü 😉
Of şu bile ne kadar özgüvensiz olduğunuzu gösteriyor neymiş sürekli görüntülü konuşuyorlarmış etrafıda göster diyor musun 🤣 Sanarsın gorüntulu arayınca adam birsey yapmak istese yapamiyor kapattığından devam eder bu işler 2 dklık işler yeterki yapmak istesin

Of şu bile ne kadar özgüvensiz olduğunuzu gösteriyor neymiş sürekli görüntülü konuşuyorlarmış etrafıda göster diyor musun 🤣 Sanarsın gorüntulu arayınca adam birsey yapmak istese yapamiyor kapattığından devam eder bu işler 2 dklık işler yeterki yapmak istesin
Biz sussak mı artık, bence anksiyetenin sınırlarını zorladık ya çok fena.

Ha bide her işyeri konusuna yaziyorum arkadaşlar kocalarıniz iş arkadaslariyla tahmin edemiceniz şekilde samimi oluyorlar gayet normal sizden çok o kişilerle saatlerini geçiriyorlar çünkü hele de boyle ufak işletmeler üzgünüm valla sizin için :KK53:
Kız ahahahah şimdi başka bişey anlayacaklar 🤣 Aynı yerde saatlerini geçirince cinsiyetsizleşiyorsun artık, karşı cins olduğun aklına bile gelmiyor.

Ha bide her işyeri konusuna yaziyorum arkadaşlar kocalarıniz iş arkadaslariyla tahmin edemiceniz şekilde samimi oluyorlar gayet normal sizden çok o kişilerle saatlerini geçiriyorlar çünkü hele de boyle ufak işletmeler üzgünüm valla sizin için :27:
Yanyana çalışırken ister istemez samimiyet oluyor sonuçta dediğiniz gibi tüm gün birlikte geçirildiği için iş arkadaşları ile samimi olmak normal bir durum bence, bu samimiyeti aldatmaya yormak doğru değil.

İllaki aldatan vardır ama bu iş yeri ile yada arkadaş ile samimi olmakla alakalı bir durum değildir adamın yada kadının içinde vardır aldatmak, orda olmada başka yerde yapacaktır. Onunla konuşma, bununla görüşme, beriki ile gülüşme diyerek çözümlenebilecek bir konu da değil. Belki çalışmayan insanlar bu durumu anlayamıyor olabilir ama tespitiniz kesinlikle doğru.

Sizin ve onun mesajlarını okuyunca sizin psikolojiniz bozuk gibi duruyor kendi kendine ustüne alinmak gibi mesela uzaktan bi bakin kendinize :KK66:
08AEE166-4601-45E5-860E-78C4BBB87BD2.jpeg

2 kişinin kahve icmesi başbaşa ve romantik bir olay değil çok film izliyorsunuz
Romantik olduğunu düşündüğüm için değil sevgili bibibella, yanlış anlaşılmak istemediğim için. Küçük yerlerde dedikodu bol oluyor malum, bu tarz bir durum yaşamamak için. Yoksa mağarada yaşamıyoruz insan arkadaşıyla tabiki oturup konuşabilir sohbet edebilir bunların normal şeyler olduğunun farkındayım. Ama yaşadığım köyden hallice yer buna hazır değil. Sevgiler🌼

Neden kocalar hep bosanmis kadinlardan kıskanılır onu anlamiyorum? Konu sahibi su an evlisiniz. Allah gostermesin de birgun bosanirsaniz ve sizin hakkinizda da boyle dusunulurse ne hissedersiniz? Medeni durumla ilgisi yok bunun. Yapan evli iken de yapar. Evlilikte guven olmazsa o evlilikte de sorunlar başlar. Esiniz aldatmaya meyilli ise is yerinde hic kadin calismasa da, aldatacagi varsa baska biriyle de aldatir.

Ha bide her işyeri konusuna yaziyorum arkadaşlar kocalarıniz iş arkadaslariyla tahmin edemiceniz şekilde samimi oluyorlar gayet normal sizden çok o kişilerle saatlerini geçiriyorlar çünkü hele de boyle ufak işletmeler

Neden kocalar hep bosanmis kadinlardan kıskanılır onu anlamiyorum? Konu sahibi su an evlisiniz. Allah gostermesin de birgun bosanirsaniz ve sizin hakkinizda da boyle dusunulurse ne hissedersiniz? Medeni durumla ilgisi yok bunun. Yapan evli iken de yapar. Evlilikte guven olmazsa o evlilikte de sorunlar başlar. Esiniz aldatmaya meyilli ise is yerinde hic kadin calismasa da, aldatacagi varsa baska biriyle de aldatir.
Evli bekar farketmez kocamin ya da başka bi kadının eşime olan davranışlarını kıskanırım. En çok da kocamda iş bitiyor tabi.

Malesef toplumumuzda böyle kötü bir algı var, sanki hemen boşanan kadın radarlarını açıp yanına bir erkek arayacakmış o adamında evli bekar olmasını hiç önemsemeyecekmiş gibi bir algı. Çok üzücü gerçekten ama sene olmuş 2022 hala kadınlar bunun zorluğunu yaşıyor bu yüzden hala boşanan kadınları zorla aileleri evlendirmeye çalışıyor. Kimsenin günahına girmemek gerekir hele de böyle bir konuda. Düşene bir tekme de biz vurmayalım. Yazık gerçekten ve çok üzücü

Evli bekar farketmez kocamin ya da başka bi kadının eşime olan davranışlarını kıskanırım. En çok da kocamda iş bitiyor tabi.
Eğer kıskanıyorsanız sizin muhatabınız eşiniz yalnız diğer kadınlar değil. Ama aşırı kıskançlık size zarar verir, iyi gelmez. Mutsuz olursunuz. Ve bu normal bir durum değil aşırı kıskançlık en çokta kıskanan kişiye zarar veriyor, çok baskı yaparsanız eşiniz yapmayacagı varsa da yapmak isteyebilir. Bu konuda kendinize hakim olmanız lazım

Yok onun icin denedim. Buraya her boyle konu acan kadin ozellikle kocasindan kiskandigi bahsettigi kadinin bosanmis oldugunu belirtiyor. Toplumda kadinlarin gozunde oyle bir onyargi var sanirim. Bosanan her kadin evli erkeklere bakacak saniyorlar galiba. Kim ne yapsin evli adamlari ki. Kiskanclik da ozguvensizliktir. Merak etmeyin aralarinda birsey varsa da hicbirsey gizli kalnaz, onunuze birsekilde çıkar.

Ben gidip bi iş arkadaşımın arabasına yanına oturursam suç. O kendi yanına bir kadın oturunca ben karşı çıkınca niye hastalıklı oluyorum acaba 🤔
İkisi de normal değil ki. Eşiniz sizi arkadaşınızın arabasına bindiniz diye suçluyorsa onun da zihniyeti hastalıklı.

Back