- 9 Ocak 2012
- 14.984
- 28.842
- 798
Merak edip eski konularınızı okudum. Sizi gerçekten takdir ettim. Umarım bundan sonra yolunuza hep çiçekler çıkarEvet eşinin hareketleri şüpheli. Ama sırf kadın boşandı diye yakıştırman doğru değil. Boşandığım herif beni birsürü evli kadınla aldatmış. Ama kadınlardan çok o suçluydu bana sadakatli olması gereken oydu. Ha kadınlarda adiydi ama onlara ben müdahale edemezdim.
Şimdi ben bekar bir kadınım diye çalışmayacak mıyım? Ya da erkek çalışanlarla görüşmeyecek miyim? Valla başım dara düşünce ilk müdürümü arıyorum ya da işten birini saolsunlar. Hatta müdürüm eşinin numarasını da verdi beni arayamazsan çekinirsen her saat eşimi arayabilirsin diye.
Demem o ki eşin karaktersizse yapar ve bunu sen engelleyemezsin. Belli ki güven duygunda bir zedelenme var ona göre hareket et bari.
Çokça amin teşekkür ederim size de inşMerak edip eski konularınızı okudum. Sizi gerçekten takdir ettim. Umarım bundan sonra yolunuza hep çiçekler çıkar
Uuuu ne laf ama…Hayırdır sende mi böyle muhabbetler ediyorsun nerden biliyorsun
Evde hergün Bakara suresini açın, bunu muhakkak yapın. Göreceksiniz kocanız haram olan herşeyden uzaklaşacakMeraba arkadaşlar,
10 yıllık evliyim. Eşimle iyi kötü hatta bazen zor günlerimiz geçti. 2 evladımız var. Eşim kendi işini yapıyor. Ben de memurum. İş yerlerimiz uzak benim tayin çıkmıyor şu an. O yüzden benim iş yerine yakın oturuyoruz. Ailemde rahatça çocuklara bakıyor. Eşim mesafeden dolayı 1 gün iş yerinde 1 gün burda kalıyor. ama nedense hep bi kafamda şüphe. yanlarında çalışan bi kadın var eşinden ayrılmış. Eşimin dükkanda çalıştı bir müddet sonra ayrıldı. başka yere taşındı kadın. Geçenlerde tekrar başladı işe. Eşim diyor ki ben almadım diğer ortak aldı. neyse kadının yılışık hareketlerini hiç sevmiyorum. Sürekli abi abi diyor eşime ve ortaklarına ama niye bilmiyorum bana bakışı ters ve kıskanç gibi geliyor. Geçen tesadüf ortağının arabasının ön koltuğundan inerken gördüm bi sipariş götürmüşler. Dedim eşime karısının haberi var mı bilmiyorum dedi güldü. Bizim arabaya oturamaz dedim yoksa oturdu mu. Oturmuş olabilir hatırlamıyorum dedi. Ben kızdım çünkü daha öncesinde sürekli tembihliyordum eşimi kimse yanına oturamaz diye. O da işte onun kimsesi yok bizi abisi olarak görüyor sürekli aynı ortamdayız falan filan. kız sigara içtiği için tahminim eşime gösterişli bir çakmak hediye etmiş nerden çıktı dedim kem küm etti yan esnaf dedi ama sonra kayboldu. Bi erkek parfüm gördüm ofisinde nerden aldın bunu dedim market dedi önce dedim bu orda satılmayan kaliteli bir parfüm. Üstüne gidince yeğeni getirdiğini söyledi. O da öğrenci hiç inanmadım. Küçük bebeğim var oraya gittiğimizde o kadın bende sevmiyor ama eşim kucağına alınca hemen o da seviyor kendi kucağına almaya çalışıyor bu normal mi sizce bana mı ters geliyor. Kısacası kızlar bu şüpheden nasıl kurtulabilirim. Bu kadın patrona yalakalık için herşeyi yapıyor gibi geliyor. Bunlar bazı örnekler. Burada tabi eşime de sonsuz güvenemiyorum. Ama delil de çok yok tabi. napıcam bilemedim
Bu durum da siz de tepkinizi koyabilirsiniz gayet. Kadın kızınıza babanı uyandır bir şey söyliycem dediğinde neden buna müsade ediyorsunuz. Kızınızın elinden telefonu alıp "Bu saatte ne diye uyandıralım eşimi.mesai saatleri dışında bir daha gereksiz yere meşgul etmeyin bizi.Patronu uyandırmayı istemek nedir yaa" deyip ayarı verdiniz mi bir daha aramaz. O saatte eşinizle kıkır kıkır konuşunca telefonu eşinizden alıp "hayırdır ne oluyor bu saatte kıkır kıkır muhabbetler " de diyebilirsiniz.Siz bu şekil tepki verdikçe eşinizin de gözü korkar mesafe koyar hiç olmazsa. Eşiniz bu şekilde mesafesiz davranıyorsa bu konuda onu yeterince korkutmamışsınız bence.arkadaşsalar bile mesafe çok önemli. Gizliden takiple olacak şeyler değil bunlar.Net şekilde tavrınızı koyun benceTabiki suç değil ben öyle birşey demedim ki kendim de çalışıyorum ayrılsam da çalışırım tabiki. Tüm kadınlar çalışabilir ve çalışmalı da. Peki bu kadının evde eşimi arayıp uyurken kızıma babanı uyandır bişey söylicem deyip sorusunu sorduktan sonra kikir kikir bi olay anlatıp ha ha ha gülmesi. Gece yarısı önemsiz bir konuda araması gittigimde benimle hiç muhatap olmaması hediyeler almaya çalışması normal mi e ben de susayım mi hep. Ama burda dediğim gibi bu yüzü veren kocama da suç buluyorum tabiki. Ve geriden denetliyorum onu. Yaparsa da kendi bilir ve kaybeder.
Arabayı kendim tırnaklarımla kazıyarak sağdan soldan borç alıp ödeyerek aldım. Eşimin o zaman hiç katkısı yoktu az kazanıyordu. Benim arabam da kadin sinek bile görmek istemiyorum
İnsanlar baş başa kalınca bu arabada olsa farklı duygular içine girebiliyor bence ve bunu engellemek lazım. O ortamda bulunmamak lazım şahsi fikrim. Psikoloğa gitmek istiyorum zaten ama önce size bi danışayım dedim arkadaşlar yorumlariniz için teşekkürler
Nikâhı düşebilecek her yabancı kadın için geçerli. Ben nasıl yabancı bir adamın yanına oturmuyorum. O da oturmamalı bence.
Selam, mesai saatleri dışında sürekli mesaj atan bir kadın çalışanı yüzünden geçen yıl bu zamanlar ben eşimden boşanma aşamasına geldim. Kadın bekar mıydı, dul muydu, evli miydi hala bilmem. Eşimde kabahat buldum ben. İşten çıkarmasını falan da asla istemedim.Tabiki suç değil ben öyle birşey demedim ki kendim de çalışıyorum ayrılsam da çalışırım tabiki. Tüm kadınlar çalışabilir ve çalışmalı da. Peki bu kadının evde eşimi arayıp uyurken kızıma babanı uyandır bişey söylicem deyip sorusunu sorduktan sonra kikir kikir bi olay anlatıp ha ha ha gülmesi. Gece yarısı önemsiz bir konuda araması gittigimde benimle hiç muhatap olmaması hediyeler almaya çalışması normal mi e ben de susayım mi hep. Ama burda dediğim gibi bu yüzü veren kocama da suç buluyorum tabiki. Ve geriden denetliyorum onu. Yaparsa da kendi bilir ve kaybeder.
Ben de memurum.
Nikâhı düşebilecek her yabancı kadın için geçerli. Ben nasıl yabancı bir adamın yanına oturmuyorum. O da oturmamalı bence.
Ben haremlik selamlık demiyorum ki. Zaten aynı ortamda bulunuyorlar. Eşim eski çalışanlarından bazılarını da bırakırdı evlerine bekar ya da evli olduğu halde tepki vermedim normal karşıladım. Ama bakışları hal tavırlarından işkillendiysem birinin medeni durumu ne olursa olsun tek başına arabaya binmelerini istemem bu benim fikrim. Ben de tabiki aynı ortamda bulunuyorum sohbet ediyorum arkadaşlarımla. Yanlış yorumluyorsunuz.Düşünce şekliniz korkunç.
Hangi kurumda memursunuz ? Hangi kurumda haremlik , selamlık uygulaması başladı ?
Toplu taşıma araçlarını kullanmıyor , çocuklarınızın toplantı ve gösterilerine katılmıyor musunuz ?
Eğitim ve iş hayatınızı nasıl sürdürüyorsunuz ?
Baska kadın çalışanlar da var.Başka çalışan kadın var mı ? Bir tek bu kadın mı var
Ben karşıdaki kadına böyle şeyler yapsam kendimi aşağılanmış hissederim.ne münasebet kadınla muhatap olacağım ? Ayrica Eşinizin sizden korktuğu için mi, sizi sevdiği için mi sadık kalmasını istersiniz?Bu durum da siz de tepkinizi koyabilirsiniz gayet. Kadın kızınıza babanı uyandır bir şey söyliycem dediğinde neden buna müsade ediyorsunuz. Kızınızın elinden telefonu alıp "Bu saatte ne diye uyandıralım eşimi.mesai saatleri dışında bir daha gereksiz yere meşgul etmeyin bizi.Patronu uyandırmayı istemek nedir yaa" deyip ayarı verdiniz mi bir daha aramaz. O saatte eşinizle kıkır kıkır konuşunca telefonu eşinizden alıp "hayırdır ne oluyor bu saatte kıkır kıkır muhabbetler " de diyebilirsiniz.Siz bu şekil tepki verdikçe eşinizin de gözü korkar mesafe koyar hiç olmazsa. Eşiniz bu şekilde mesafesiz davranıyorsa bu konuda onu yeterince korkutmamışsınız bence.arkadaşsalar bile mesafe çok önemli. Gizliden takiple olacak şeyler değil bunlar.Net şekilde tavrınızı koyun bence
Bunları tavsiye etmezden önce kendiniz hayata geçirmediniz inşallah ya rezillik resmen. Emin olun dalganız iyi geçiliyor ortamlarda, eşinizden çok kendinizi rezil ediyorsunuz ama haberiniz bile olmuyor çoğu zaman.Bu durum da siz de tepkinizi koyabilirsiniz gayet. Kadın kızınıza babanı uyandır bir şey söyliycem dediğinde neden buna müsade ediyorsunuz. Kızınızın elinden telefonu alıp "Bu saatte ne diye uyandıralım eşimi.mesai saatleri dışında bir daha gereksiz yere meşgul etmeyin bizi.Patronu uyandırmayı istemek nedir yaa" deyip ayarı verdiniz mi bir daha aramaz. O saatte eşinizle kıkır kıkır konuşunca telefonu eşinizden alıp "hayırdır ne oluyor bu saatte kıkır kıkır muhabbetler " de diyebilirsiniz.Siz bu şekil tepki verdikçe eşinizin de gözü korkar mesafe koyar hiç olmazsa. Eşiniz bu şekilde mesafesiz davranıyorsa bu konuda onu yeterince korkutmamışsınız bence.arkadaşsalar bile mesafe çok önemli. Gizliden takiple olacak şeyler değil bunlar.Net şekilde tavrınızı koyun bence
Ben sizi iyi biliyorum. Psikolojisi bozuklar. İkiniz nasıl aptal aptal yorum yapacaksınız onun derdindesiniz. Tipine bak bi. Git aynaya bakSizin ve onun mesajlarını okuyunca sizin psikolojiniz bozuk gibi duruyor kendi kendine ustüne alinmak gibi mesela uzaktan bi bakin kendinize
Bende seni tanıdım ve ciddiye alınmayacaksındırBen sizi iyi biliyorum. Psikolojisi bozuklar. İkiniz nasıl aptal aptal yorum yapacaksınız onun derdindesiniz. Tipine bak bi. Git aynaya bak
Seye takıldım adamlara cakmagından parfumune herseyı soruyor musunuz ya*Nerden aldın kım aldı?Eleman sıparıs gotururken patronun hanımdan neden ızın alsın?Yanına oturdu dıye bısey olacaksa,hanımı yatsın kalksın dua etsın kadına.Esının gercek yuzunu gosterdı dıye:)Meraba arkadaşlar,
10 yıllık evliyim. Eşimle iyi kötü hatta bazen zor günlerimiz geçti. 2 evladımız var. Eşim kendi işini yapıyor. Ben de memurum. İş yerlerimiz uzak benim tayin çıkmıyor şu an. O yüzden benim iş yerine yakın oturuyoruz. Ailemde rahatça çocuklara bakıyor. Eşim mesafeden dolayı 1 gün iş yerinde 1 gün burda kalıyor. ama nedense hep bi kafamda şüphe. yanlarında çalışan bi kadın var eşinden ayrılmış. Eşimin dükkanda çalıştı bir müddet sonra ayrıldı. başka yere taşındı kadın. Geçenlerde tekrar başladı işe. Eşim diyor ki ben almadım diğer ortak aldı. neyse kadının yılışık hareketlerini hiç sevmiyorum. Sürekli abi abi diyor eşime ve ortaklarına ama niye bilmiyorum bana bakışı ters ve kıskanç gibi geliyor. Geçen tesadüf ortağının arabasının ön koltuğundan inerken gördüm bi sipariş götürmüşler. Dedim eşime karısının haberi var mı bilmiyorum dedi güldü. Bizim arabaya oturamaz dedim yoksa oturdu mu. Oturmuş olabilir hatırlamıyorum dedi. Ben kızdım çünkü daha öncesinde sürekli tembihliyordum eşimi kimse yanına oturamaz diye. O da işte onun kimsesi yok bizi abisi olarak görüyor sürekli aynı ortamdayız falan filan. kız sigara içtiği için tahminim eşime gösterişli bir çakmak hediye etmiş nerden çıktı dedim kem küm etti yan esnaf dedi ama sonra kayboldu. Bi erkek parfüm gördüm ofisinde nerden aldın bunu dedim market dedi önce dedim bu orda satılmayan kaliteli bir parfüm. Üstüne gidince yeğeni getirdiğini söyledi. O da öğrenci hiç inanmadım. Küçük bebeğim var oraya gittiğimizde o kadın bende sevmiyor ama eşim kucağına alınca hemen o da seviyor kendi kucağına almaya çalışıyor bu normal mi sizce bana mı ters geliyor. Kısacası kızlar bu şüpheden nasıl kurtulabilirim. Bu kadın patrona yalakalık için herşeyi yapıyor gibi geliyor. Bunlar bazı örnekler. Burada tabi eşime de sonsuz güvenemiyorum. Ama delil de çok yok tabi. napıcam bilemedim
Yani cebinden çıkarıp koyuyor ortalığa oo çakmağın güzelmiş yeni mi aldın diyorum. Ya da ofisteki dolabında parfüm sıkarken gördüm. Yeni mi aldın nerden aldın diye soruyorum. Çünkü parfümünü genelde ben alırım. Sormadan duramamSeye takıldım adamlara cakmagından parfumune herseyı soruyor musunuz ya*Nerden aldın kım aldı?Eleman sıparıs gotururken patronun hanımdan neden ızın alsın?Yanına oturdu dıye bısey olacaksa,hanımı yatsın kalksın dua etsın kadına.Esının gercek yuzunu gosterdı dıye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?