Eşimden şüpheleniyorum..

Sizden uzaklasmasaydi, guvensizliginizden dolayi sinirden yapmistir derdim en iyi niyetle tabi.

Ancak fiziksel olarak uzaklasmis ve kirli camasirlari ortaya cikacagi icin pc yi yok etmeye calismis.

Kartlari acik oynayan bir kisinin pc kiracagini hic dusunmuyorum.

Keza telefon sifresi de, telefonun sessizde olmasi da ayni sekilde.

Mutlaka bir isler ceviriyor esiniz.

Bunlar sizin düşünceniz.

Belirsizlik en kötü şeydir bana göre. Sütünün kesileceğini nereden biliyorsunuz?

Eh konu sahibi zaten öğrensem de birşey yapmayacağım diyorsa konuşmanın ne anlamı var? Ne diyeceğiz birbirimize; boşver bacım kurcalama kır dizini otur mu?

Yapmayın arkadaşlar bunu kendinize. Hayatta sizden daha kıymetli birşey yok. Siz sağlıklı ve huzurlu olmadıktan sonra çocuklarınıza ne faydanız olacak?

gururdan önce kendinden bile önce düşnmesi gerkeceği tek şey evladı. sana tüm kalbimle katılıyorum.

eşler birbirininn hayatına fazla burnunu sokmamalı adam her haltı yesin ben karışmıyım nasılsa dönüp dolaşıp bana gelecek soluk alsın biraz ...

bana göre cok mantıksız bu düşünce aynı evı aynı hayatı payşalıyoruz ne gibi özeli olabilir ki

canımm kurcalamamaktan kastın umarım esinle sesli bi şekilde bu konuyu tartışmak ona hareketlerinle belli etmektir..bu mevzuyu görmezden gelemezsin zaten mümkün değil bu.. Ben şahsi fikrimi söylüorum.. kesinlikle eşinin bu tutumunu gözlem altına al ama ondan şüphe duyduğunu belli etmeden biliorum bu zor ama en doğrusu bu gibi gelio bana.. eşsiniz siz ortak bi hayatınız bi özelinniz var eğer eşin senden ayrı bi özel hayat kurduysa kendine bu çok kısa sürede illaki ortaya çıkacaktır. cocuklarım var görmemeliyim demek kendine saygını yitirir unutma sadece senin cocukların değil onlar herkes görevini sorumluluklarını layıkıyla yerine getirmeli.

rica ederim biz teşşekkür ederiz bizimle paylaştığın için.. sabır tatlım sabret.. yanlıştaysa bile doğruyu görcek inan sadece sabret.. gerilmiş olabilir, sinrleri bozuk olabilir, sen sadece sninle ilgli kısmı gördüğün için şüpheye düşmüş olabilirsin.. casusu programları falan unut sıradan bi bayan arkdşla bile yazışsa pskoljn bozulcak kendni yetersiz hissedicksn.. bazen gururdan önemli şeyler vardır.. annelik gibi :) sen bi eşsin evet ama ilk önce annesin !

anne olduktan sonra anlarsın canım. şu anda benden daha önemli olan çocuklarımın psikolojisi.
benden önce onun ondan önce benim bir hayatımız vardı. ve arkadaşlarımız. ben onun hayatına o benim hayatıma dahil oldu ama ben benim o o. kendi hayatıyla o . kadnlar fiziksel şiddete maruz bırakılıyo neden . hayatlarına çok fazla müdahel edildiği için. namus adı altında onlara güvenilmediği için. her adımları takip edildiği için. biz bri erkeğe fiziksel şiddet uygulayamabiliirz ama onlara psikolojik şiddet uygulamaya hakkımız varmı.

Son düzenleme:
Eşin sinirlenip pc yi kırdığına göre öğrenmenden korkuyor, buda seni kaybetmek istemediği anlamına gelir, belki ona göre geçici bişeydir.Ama bu kabul edilir bişey olamaz yinede...Hareketleri tutarsız ve kendini ele veriyor.
Peki çocukları bırakacak kimsen yoksu eşinle bikaç saatliğinede olsa başbaşa kalıp konuşup tekrar yakınlaşsanız.
Bende yeni doğum yaptım sayılır, bizde cinsel anlamda baya bi uzaklaştık ve daha rayına oturamadı.Ama eşimde en ufak bi değişiklik görmedim.

kesın bır kanıt bulmadan bu süphelere gırmene gerek yok bence. senı kaybetmeyı goze alcak kadar sevmyorsa senı aynı evı cocuklar ıcınde olsa senınle paylasmaz. ve hiç umrunda da olmaz herseyı apacık yapar ama sen de buna hiç birsey olmamıs gıbı davranma zaten mantıklı dusunecek olursak kadın olsun erkek olsn kım olursa olsun ayrı bı hat alabılır iş yerınde bırakabılır , ayrı bır face acabılır ayrı bır adres aabılır ve bunların hepsını yaptıgında senın ruhun bıle duymaz gelıpde evdekı bılgısayarda helekı karısı herseyden anlayan bır ınsanın yanında yapmaz bunu . karsına alıp dogru duzgun konus bence erkekler bu gibi sacma sapan şeylere yaşları kac olursa olsun gırıyorlar ki sonradan pişman olacaklarını bıle bıle . o yüzden sen bılgısyarı yaptırdıgınızda aynı sorunlar devam edıyorsa bana msj at ben hallederim o bılgısayardan hangı adresler acılmıs anlatırım sana . ayrıca windows lıvenın yenı programnında aile filtresi var tüm gırılen adrslerle bırlıkte şifreleri senın eposta adresıne maıl seklınde gelıyor kımsenın haberı olmadan . o yuzden sen şüphelerının aranızda buyuyecegıne karsına alıp konusmayı dene bence tatlı dil yılanı delıgınden cıkartır kendısı dökülecektir

suphe... cok kotu bir duygu ama gozunle gormedikce kulaginla duymadikca aldatildigini dusunup kendini uzme ya acik acik esinle konus yada gizli gizli esini gozlem altina al

merhaba
büyük bir aldatma değilde ufak bir flörtleşme de olabilir bu kadar büyütmeyin derim ve oturup konuşun. bence pc yi kırması siz mesajları görünce çok utanacağı içindir. yani size karşı o utancı göstermemek küçülmemek için pc yi hiç düşünmeden kırdı. bence sizi çok umursuyor umursamasa direk mesajlarıda gösterir amann der ve olayı şiddetlendirir. bence oturum konuşun ve onun size herşeyi anlatması için destek verin. itiraf ederse olayın boyutuna görede karar sizin. öylee hemen çekerim giderim yuvamı yıkarım demekle olmuyor arkadaşlar yapıcı olun. ortada bir yuva iki çocuk var bekara karı boşamak kolay.

çok üzgünüm...telefonuna şifre koyması bile tek başına yeterli bir ispatken

diğer yaşananlarda ortada bir ihanetin olduğunu gözümüze sokar nitelikte...ben anlamıyorum bide sana mantıklı açıklamalar yapıyor?zaten utanmaz biri ama bukadar yüzsüz olmasına şapka çıkarıyorum..
Allah onu ıslah etsin..
siznde Allah yardımcınız olsun..

Son düzenleme:

haytta bizden daha kıymetli bişey var oda evlatlarımz.. kadınlık gururu git der ama annelik vasfı sabır et evladın için yüreğim der.. sen bu durmla karşı karşıya hiç kalmamışsın dilerim klamda zaten .ama bir gün olurda kalırsan beni hatırla

ülkem kadınlarını anlamıyorum. bir tarafta her türlü rezalete boyun eğip evini terkedemeyen kadınlar vardır. diğer tarafta pire içn yorgan yakan bayanalr. yok mu bunun ortası ????

anne olduktan sonra anlarsın canım. şu anda benden daha önemli olan çocuklarımın psikolojisi.

Şu cümleyi duyacağımı tahmin ediyordum?

Ben diyorum ki; psikolojisi bozuk bir anne sağlıklı bir çocuk yetiştiremez! 2+2=4

bırseyler sakladıgı kesın de eger ayrılmayı fılan dusunmuyorsan pek kurcalama derım ben eger bu durumu sorgulamaya devam edersen esını eger varsa tabı o kısıye yonlendırmıs olursun
ama herseyı goze aldım eger bırsey varsa ayrılırım basımın caresıne bakabılırım dıyorsan hat dokumlerını fılan ısteyebılırsın

yok daha neler pc yi kırmakta nedemek oluyor :/ cok sacma bence. belli ki suçlu canım kendını haklı göstermek ıcın senın üstünde baskı kuruyor.. aldırış etme bence bunlara. takiipte kal..belli ki bişeyleri saklıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…