Eşimden şüpheleniyorum..

asla emin olamazsın biliyomusn ? asla..
ne aldattığından nede tam sadık olduğundan.. asla bilmeyceksin, yakalsan bile bilemyceksin. bebeğin çok küçük bu aşamada bence fazla kurcalama, istemem ama şayet bişey yakalrsan bu durmda terk etmen gerekicek ve sen iki çocukla ki üstelik birisdi çok küçücück zor durumda kalıcaksın, gitmesen gururdan eser kalmıycak.. ve sen kendinle bile çelişiceksin artık..
her ihtimale karşı bilki, eğer yapmışsa birkere yapan devamlı yapar. bunu untma. kadının iyisi eşi askerdeyken erkeğin iyiside karısı hamileyken belli olurmuş..yakınlaşamyı ilgiyi yalnzca cinsellik olarak isteyen bi adamla zaten zor be canım..

İş dışında dışarıda çok fazla vakit geçirmiyorsa muhtemelen bilgisayarda ve telefonda birşeyler yapıyor. Davranışları normal değil. Bilgisayara casus yazılım yükleyin derim ben.

İş dışında dışarıda çok fazla vakit geçirmiyorsa muhtemelen bilgisayarda ve telefonda birşeyler yapıyor. Davranışları normal değil. Bilgisayara casus yazılım yükleyin derim ben.

bence bunu yapmasın,, eğer olurda bişey yakalarsa psikoljik yıkma uğrayacak ve bakmak zorunda olduğu iki evladı var , güçlü olmak zorunda böyle bi durmda karşılaşacağı şeyler onu yıkabilir , depresyona bile girebilir, biraz daha zaman. sabretmeli..

sizden birşey sakladığı apaçık ortada.
aldatıyor mu bilemem ama. sizin istemediğiniz birşeyler yaptığı bariz belli.
dikkatli olun.

pc yi kırması,tel.e şifre koyup gizler gibi davranışları,sessize almalar, hayra delalet değil ..

madem sen şüphelendin, bakmak istedin..
al bak işte ne var incele desin.
sonra da sen şüphelendiğinden utanasın,
ama adam böyle bir şeye fırsat vermeden kırmış
gizleyecek birşeyi olmasa kırmazdı,
savunma da ;sen bana güvenmiyorsun ondan kırdım..

bırak bakayım ,utandır beni,üstüne birde özür diliyeyim..

Ne için sabredecek, sabrettiğinde ne olacak? Gerçeği öğrenmesi onun için acı olur kabullensin mi demek istiyorsunuz?

Bir yalanın ortasında yaşayacağıma, depresyonu dibine kadar yaşarım daha iyi :S

nasıl yani adam yapsın etsin bu kadında yuvasını kurtarmaya calıssın öylemi...her yenı dogum yapan kadınların kocaları dışarı giderse ooooo yani yapmayın yaaa

kesinlikle.. böyle anladıysanız ben anlatamamışım demektir.. Demek isteidğim adamı eve gerei getir değil.. bu sadece süphe bi kanıt yok daha öncesinde kocasının evde teli ortalıkta bıraktığını söyledi değiştiğini söyledi. böyle davranıyor die tmm sen beni aldatıosun boşanalım demek doğru mu? kanıt bulana kadar bu kadın bu adama açık vermemesi gerekio ve sonucunda aldatılıorumdur deyip kendini salarsa kocasından ilgiyi keserse ve kesin bişeyler saklıosun sen tavrıyla bunaltırsa bence eğer böyle bi durum yoksa bile artık olacaktır.. en kötüsünü düşünüp kızı etkilemek doğru gelmio bana.. kanıtı yok bu yüzden evinden annelikten eşlikten özellikle kendinden olmasın toplamaya çalışsın sadece bi soğukluk evresi olabilir

kusura bakmayın belkide evli ve çocuk sahibi olmadığım için söyledikleriniz bana saçma geldi.
küçük bir bebeğim olsun, kocamın beni aldattığını düşüneyim; ki bunu yaptıklarıyla o da onaylıyormuşcasına davransın ama ben 3 maymunu oynayayım, aynı yatağa gireyim. ortada küçük bir çocuk olabilir ama bu aldatma iğrençliğini ortadan kaldırmaz.

sizi üzmek istemem ama pc yi boşuna kırmamıştır. Neticede maddi bir kayıp olduğu için pc yi kırmaya çekinirdi demekki ortaya çıkacaklar maddi kayıbın oldukça üstünde.

bencede eşler birbirninin hayatına çok fazla burnunu sokmamalı ya . karşı taraf bize biz karşı tarafa bir soluk alma mesafesi bırakmalıyız. herşeyi ulu orda didikleyerek karşı tarafı sadece bunaltırız. eşim bana göstermedi bende biraz mırın kırın ettim sonra umursamadım. gerçekten o onun mahremiyeti. eğer yapıyorsa öyle bişey bu eninde sonunda ortaya çıkar. beni ve çocuklarımı bu konuda mağdur etmedikçe bi sorun olmadığını düşünüyorum.

çok şüpheli davranışlar bunlar muhtemelen yakanacağının korkusuyla panikleyip kırdı bilgisayarı birde cep telefonuna bakmayı teklif etseydiniz hazır o kargaşada onuda kırardı büyük ihtimalle şüphe insanın içini kemiren birşeydi evliliğinizde huzurunuzu bozan şeyleri eşinizle konuşmayı deneseniz herne yaşadıysa yaşasın onu anlayışla karşılacayağınızı belirtseniz itiraf eder belki acabalarla ne kadar huzurlu olabilirsinizki

şimdi vereceğim cevap belki sizi kızdıracak öfkelendirecek ama böyle durumlar da var malesef..
hemen şüphe duymayın kafanızı karıştırmayın sizinle vakit geçiren işten eve evden işe gidip gelen birisi demişsiniz..
malesef erkekler yapmadıkları şeylerle suçlandığında da böyle tepkiler verebiliyorlar. bu da bir gerçek.
benim eşim de sinirlendiği zaman gözü birşeyi görmüyor bişeyler kırıp dökebiliyor bu doğru değil yanlış anlamayın doğru demiyorum ama karekter meselesi böyleyse ve böyle kabul ettiysek
katlanmak da gerekiyor diye düşünüyorum belki kızıyorsunuz bana ama yuva bozmak kolay değil.
tatlı dille güler yüzle toparlamaya çalışsan üstüne gitmesen daha iyi olur diye düşünüyorum.
aldatan erkek kendini çok güzel belli ediyor hiç merak etme.
buna sen onu izleyerek karar vereceksin ama baskılarla değil.
telefon saklamak gerçekten insanı şüpheye sevk ediyor en kötü şey zaten bu lanet olasıca şüphe

haycan sanıyorum sen ağustos anneleri grubundaydın aynı dönemde doğum yaptık diye hatırlıyorum.
cinsellik evet hamilelik sürecinde farklı boyut alıyor sonrasında da rayına oturması zaman alıyor.
sen güzel geçinmek için elinden geleni yap arkadaşım sonrasını zamana bırak..
Allah tez zamanda yuvana huzurunu geri getirsin diyeyim..

umarım kimse beni yanlış anlamamıştır

Evet arkadaşım çok çok haklısın..Eğer bişey yakalarsam zaten ne yapacağımı bilmiyorum..İki çocukla terkedip gidemem, kalırsam da gururum yerlerde dediğin gibi..Bu yüzden fazla kurcalamayı düşünmüyorum galiba..Gözümle görüp kulağımla duymadıkça güvenmeye çalışacağım..Ama cevaplarda gördüğüm kadarıyla genel kanaat kesin bişeyler sakladığı yönünde..Bazı akadaşların dediği gibi sessizce takipte kalmak en iyisi.. Tüm cevaplar için teşekkürler bu arada...

Ne için sabredecek, sabrettiğinde ne olacak? Gerçeği öğrenmesi onun için acı olur kabullensin mi demek istiyorsunuz?

ortada bir yalan olup olmadığı belli değil. ve arkadaşın katlanmak zorunda kalacağı depresyon sadece onu değil 2 çocuk ve onu etkileyece. sütü kesilecek. can sıkıntısı bebeğe geçecek. büyük çocuk ortlaıkta dönen , anne baba arasında oaln kavgadan tırsıp acayip haraketler yapacak. baba belkide iyice umursaman olacak. yangına körükle gitmek yerine yangını kuşataraksöndürmeye çalışmalıyız. bu arakdaşa vereceğimiz en güzel tavsiye şimdilik beklemesi.

Son düzenleme:

aldatıp aldatmadığı bile kesin değilken nasıl depresyona girmesni destekleyeblrzki ?
bence yanlış düşünüyorsun fevri olmamak lazım böyle drumlarda , acale karar vermemk lazım bence geçicektir. sadece keskin bi gerginlik olduğu ve muhtemel uzaklık oldğu kesin. ama ladatıp aldatmadığı keisn değil.. şüpheyle evlilk bitmez o şüpheyle yaşasın demiyorum ama, netleştirmek için peşine düüşmesi değil zamna bırakmasını tavsiye edrm, işi dışnda hep evdeymiş adam ilgleniyomuş. biraz zamana bıraksalar hal olur gibi.

adam zaten bütün şüpheleri üstüne çekmiş evet ortada kanıt yok ama durup dururken kırılan bilgisayarlar bence kanıt ne vardıda kırdı öyle değilmi?

''kendini salarsa kocasından ilgiyi keserse ve kesin bişeyler saklıosun sen tavrıyla bunaltırsa bence eğer böyle bi durum yoksa bile artık olacaktır''

demişsinizde adamın yapacagı varsa zaten yapar bebek gibi ilgilensende yine yapar yani kadınının ilgisiz olmasına gerek yok

öyle diyorsunuz da mesela ELMEYRA nerden indirebiliriz bunu??

bencede sonunda aldatıldığınızı öğrenmiş olursanız ve terketmezseniz nasılda birşey demiyor diyerek eşiniz daha rahat davranacak. eğer geçekten boşanıcaksanız bu işi kurcalayın ya da bir süreliğine boşverin. bencede dışarıda bişey yapmıyor.internetten birileriyle tanışıyor ve telefonlaşıyor.bu da bir aldatma ama aksiyon almıcaksanız öğrenmeniz de fayda etmez...

esiniz tamda sucluluk psikolojisiyle davranmış maalesef,ama evdeb cıkmıyor hep bizimle diyorsunuz,bence yeni bir ilişki ve büyük ihtimal iş yerinde gelisiyor olaylar ama yine de eşinizin günahını almak istemem sadece tahmin cnm

şu adamlar böyle şeyler yaparak, nasıl kadınların elini kolunu bağlıyorlar..
kadın üzüldüğüyle, onlar yaptıklarının yanlarına kar olmasıyla kalıyorlar..

yaşanılan güven kaybı,stres,şüpheler de bonus olarak kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…