Eşimden şüpheleniyorum..

haycan77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
59
0
36
Bursa
Merhaba, benim de yardıma ihtiyacım var, ne olur cevap yazın.. 7.5 ay önce ikinci bebeğimi dünyaya getirdim..bir de 5 yaşında kızım var..Eşim ikinci çocuğa çok sıcak bakmadığı halde benim isteğimle oldu..Zor bir hamilelik süreci geçirdiğim için hamilelikle birlikte eşimle cinsel anlamda çok uzaklaştık.. Hamileyken bir gün eşimin telefonuna bakmak istediğimde şifre koyduğunu gördüm, eskiden telefonu eve geldiğinde masanın üzerine veya başka herhangi biyere koyar, umursamazdı ve ben de arada bir bakardım o uyurken falan (belki yanlış bişey ama yapıyordum), hiç bişey bulmazdım tabii.. Bu yüzden telefonuna şifre koymasına bir anlam veremedim ve sorduğumda işyerinde masasının üzerine bırakıp fabrika içine girdiğini ve bu yüzden şifre koyduğunu söyledi... Bu olay böyle kapandı ama bu arada eve geldiğinde telefon hep sessizde oluyor ve cebinden çıkarıp hiç ortalık biyere koymuyor telefonu..
Bebeğim doğduğundan beri de yine cinsel hayatımız pek normale dönmüş değil.. çok yaramaz ve uykusuz bibebek olduğundan beni çok yoruyor ve eşim de bu nedenle zaten çok yorgun lduğum için bana pek yaklaşmıyor..
Geçenlerde eşimin face de bir kadınla ilgili bi video izlediğini grdüm ve çok sinirlendim..bana yaklaşmadığını, internette bu tür şeylere baktığını, çok üzüldüğümü söyledim..O da merak edp açmaya çalıştığını ve açamadığını söyleyerek kendni savumaya çalıştı..kendi face şifresiyle girerek nasıl videoyu açmaya çalışıp açamadığını göstermek istedi.. o arada bilgisayarı benim yanımda bırakıp ayrıldı odadan..O arada benim kafama dank etti, çünkü face şifresni bilmiyorum normalde, hazır onun sayfasındayken mesajlarına falan bakayım dedim..Bakamadan gelip bilgisayarı almak istedi, onun da kafasına dank etti tabi..Ben de vermek istemedim ve bakıcam mesajlarına diye ısrar ettim. vermezsem bilgisyarı kıracağını söyledi ve kırdı...evet gerçekten kırdı yanlış okumadınız...
Bu kadar şüpheci olduğum ve sürekli kurcaladığım için çok sinirlendiğini ve bu yüzden kırdığını söyledi ama ben kesin bişeyler sakladığını düşünüyorum..Bu arada bunlar dışında herhang bir şüphe duyabileceim bi olay yaşamadım, yani eşim genelde işi dışında evde olan ve sürekli bizimle vakit geçiren biri..
Sizce gerçekten bişeyler saklıyor mudur, fikirlerinize ihtiyacım var..

evli diilim ama annemden babamdan gördüğüm şöyledir.mesajlar telefon bilgisayar her neyse okutulur boşuna şüphelendiği kanıtlanır ve sona bağırıp çağırılır.....eşin neden senin aklında şüphe bıraktı ve bu kadar büyük bişi yaparak o bilgisayarı kırdı tuhaf yani....

tel sessizde ve tuş kilidi var
sırf mesajları okuyamayın diye pc kırılıyor
ve siz hala şüphe mi duyuyosunuz
şüpheye bile gerek yok sakladığı birşeyler olduğu çok açık ve net

Bu nedir ya kaçıncı konu bilinmez ,kesin bişey saklıyor belli bu erkekler adam olmuyor maalesef ya yasaları caydırıcı yapacaksın bak bakalım bir daha aldatıyorlar mı ,kadın uyku uyumuyor bebek bakıcam diye ömrünü veriyor adamda töbe yarabbim valla yok böyle bir dünya ne islamda ne başka yerde biz kadınlar bişeyleri yanlış yapıyoruz ...

Canım eşin için aldatıyordur denemez ama birşeyler sakladığı kesin yaptığı şey suçlu insan psikolojisi bence suç bastırmaya çalışıyor bilgisayar kırmalar suşu size atması bencede belli etmeden takipte kalın derim.

bende bilgisayarı kırmasına bi anlam veremedim. hani aldatmıyo olsa bile şüpheleri daha çok üzerine çekiceğini düşünmesi lazımdı. sütten çıkmış ak kaşıksa mesajlarına baktırırdı sizi utandırırdı bence.. bilemiyorum siz eşinizin huyunu, sinirlenince neler yapabileceğini daha iyi bilirsiniz. umarım şüpheleriniz yersiz çıkar..

pc yi kırması çok saçma,madem bişey yapmıyor neden elinden almak istiyor pc yi...bakmana neden müsade etmiyor..
olayı bu kadar uzatacağı yerde al bakta rahatla diyip sesini çıkarmasa belki bu kadar kuşkuyada sokmazdı sizi.
işyerinde teline birilerinin bakıcağınıda sanmıyoruz,olaki böyle bişey var...cebine koyar olur biter..şifre koymakta neyin nesi..
onu geçtim facenin bile şifresini bilmiyorsunuz....
bu kadar gizemli olacak ne var anlamıyorum..eşiniz bence bişiler karıştırıyor..macera peşinde...

bence onu daha fazla sıkmadan gizlice takibe alın belli etmeyin artık önemsemiyormuş gibi davranın hiçbir şey olmamış gibi çaktıramadan derim ben..rabbim doğru yolu bulmasını nasip etsin

Mesajları göstermek yerine bilgisayarı kırmakla evet ben birşeyler saklıyorum demiş resmen.
Ben de bayan olduğum halde masamda bırakırım telefonumu ve 1 saat odama dönmediğim olur.
Açıp baksalar bile yok ki birşey saklayacağım niye şifre koyayım ki..
Tepkisi ağır olmuş gerçekten,şüphelenmekte çok haklısın.

yaa cok şüpeci oldun artık bunaldı yada gercekten adam kendine yeni bi ugraş bulmuşş..
en iyisi dedektifcilik oyunamk değil karşılıklı oturup konusmak diye düşünüyyorum..

Kendimi yerine koydum, aynısını yapardım.Eşimin face şifresi msn adreslerinin şifreleri hatta yeni gmail almış onun şifresi hepsi bende var.Arada açar bakarım benimkileride o bilir evlilik aynı hayatı paylaşmaktır.Ve karı kocanın kendine ait özeli olamaz bana göre benim düşüncem bu.
Sana o mesajları okutup boşa şüphelendiğini kanıtlamalıydı, pcyi kırarak zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmış, ben olsam iyice cıngar çıkararırdım.Birde telefonu saklaması, şifre koyması sessize alması normal değil şüphelenmekte haklısın.

Bence bir şekilde telefonunun şifresini filan öğrenmelisin ne biliyim canım bu şüpheyle de yaşanmaz ki.. Telefon şifresini sorsan söylemez mi eşin ?

canım tabiki emin olamayız ama sakinlikle biraz takip etmelisin sakın fevri olma sakin olmaya çalış zor bi durum tabi ki ama çok akıllı davranmak gerek. biraz gözlemle bakalım bu arada eşine uzak davranma yakın olmaya çalış bakalım ne yapacak

belkı normal bayan arkadaslarıyla konusmaları bıle yanlıs anlayıp kavga cıkartabılırsınız, gergınlık cıkmasın dıye gostermedı...
bilemıyorum cok kafa karıstırıcı ne desem yalan olur...telefonuna şifre koyması ve sessizde tutması da kotu.
şüphe duyguların en korkuncu,bunu ona sormalısınız ama kavga eder ve suclayıcı bır sekılde değil.sana güvenıyorum ama neden facebookuna ve telefonuna şifre koyuyorsun anlam veremıyorum ne oluyor tarzı bır yaklasımla konusabılırsınız...
İnşallah altından kotu bır şey cıkmaz...

canım şüphelerin çok yerinde ama bana sorarsan kocam neden telefon kitliyor neden bilgisayarda diye kendini hırpalayacağına ona güvendiğini ve cocuklarının ona ihtiyac duyduğunu hissettirmelisin.. tabi eşinin cinsel hayatını sen bilirsin ve buna göre senin davranman gerekir.. tabiki seninle böyle bişey yaşayamaması başka birilerine gitmesi çok vahim bi durum ama malesef böyle kuzum.. bence ilişkini kurtarma çabasına girmelisin.. belki bir kuruntuysa bile senin bu süphen sandığın gibi bişey yoksa bile artık olacak.. şöyle düşün çocuk eğitimiminde bile bu böyledir cocuğumuza ona güvendiğimizi hiissettirirsek cocuk sırf bu güveni boşa çıkarmamak adına bi cok hatadan döner ama sen şöylemi yapıosun yoksa böylemisin dersenn bunalır hatta aklında olmayanı cocukların aklına sokarız.. malesef erkekler daha cocuk gbi öncesini sonrasını düşünmeden davranır.. ve bu bir gerçek kadınlardır ilişikiyi besleyen yürüten.. Seninde bence eşinle mutlu olduğunu onu sevdiğini ve eski hayatınıza dönmek isteidğini hissetirmen lazım.. (ama hissettirmen diorum söylemen değil) bu çok eskiden şöyleydin böyleydin artık çok değiştin sözü senden uzaklaştırın.. eğer böyle bi durum varsa aldatılıosan canı cehenneme ama diğer ihtimal için uğraşmaya değmezmi? hem ilişkini düzeltme çabası hem şüphelerine kanıt aramak artı çocuklar ev çok zor olacak ama yapmamalısın derim ben..

nasıl yani adam yapsın etsin bu kadında yuvasını kurtarmaya calıssın öylemi...her yenı dogum yapan kadınların kocaları dışarı giderse ooooo yani yapmayın yaaa

Son düzenleme:
pofff benim eşimde geçen mesajalrını okutmadı. o benim mahremiyetim niye bakıyosun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…