eşimden soğuyorum...

peki şimdi mutlumusunuz bende eşim ve kaynanamın şizofren olduğu kanısındayım

yemin ederim sen yazdıkça benim başıma ağrılar girdi bu ne
vallahi bir sene bekleme yazık bu ne psikolopat bunlar hep öldürürler seni
ailem kabul etse bir dakika düşünmem ama mecburen beklemem gerekiyo 1 sene daha ilklerde ailesini tamam dedim eşim için katlanıyım dedim ama baktımki eşiminde bi farkı yok çok ilgisiz sosyal hayatımız hiç yok akşama kadar tw izlemekten evde durmaktan gına geldi

konu sahibi 1 sene daha dişimi sıkmam gerekiyor diyorsunuz da ya bu adam sizin de canınıza kastederse ne olacak.
yani yarının ne olacağını bilemezsiniz ki.
bu kişi intihara kalkışmış size de aynı şeyi bugün ya da yarın size yapmayacağı ne malum

ben de soğurdum soğumakla kalmaz ayrılırdım.kimse ailem hakkın da konuşamaz benim önümde bu kadar rahatlık nereden geliyor

Nasıl okulu bitmemişken hemde uc bes ayda tanıdığı biriyle evlenir insan aklım almıyor hadi onu geçtim hiç mi araştırmadiniz bu aileyi ya inanamıyorum
Üniversite okuyan bir insan nasıl bu kadar kolay kendini ateşe atar.
İnşallah boşanir kurtulursun bu psikopatlardan

sen yazdıkça ben burdan

arkadaşım sen nereden buldun bu adamı.
kendine dikkat et. çocuk falan yapma sakın.
ortak olup tüm aile seni kandırmışlar.
koca kendini keser kayın uyuşturucu müptelası kaynana senin elini yakmış kayınpeder yalancı.
Allah korusun sana birşey yaparlarsa ailene söyle vicdan azabını kaldırırlar mıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…