eşimden soğuyorum...

Kardesim boyle bi aileye nasil gelin gittin? Dugunu sen yapmissin, ailenin verdigi takilari bozmussun, onlar sahte takmis bi de, esinin ailesi aile degil, esin seni anlamiyor valla cok zor bir durum. Maddi seyler onemli degil tabi ki ama sanki kendini zorla evlendirmissin gibi olmus butun masraflar senden cikmis simdide huzur vermezler sana tabi kolay lokmasin onlar icin.
Esinle konus yeter bu kadar gelmesinler de. Esin sana destek olursa eyvallah olmazsa illa gelecekler derse boyle evlilik yurumez.

takılırımın hepsi satıldı zaten düğünde sadece benim akrabalarım vardı bunları en başında yaptım ama başıma neler geldi ilklerde karışamazsın vs diye tartışmalarımız oldu ve ben artık dayanamadım yol yakınken bitsin ayrılalım dedim camı kırdı ve kendini kesmeye başladı o kadar korktumki dolabın içine girdim ayrılırsak beni öldürceğini söyledi hastaneye gittik o kadar derin kesmiştiki 3 4 hafta çalışamadı babası sadece aileme değil banada laf sokuyor sen okulun bitince çalışabilcenmi diyo eşin izin vermez vs diyo eşimin eski sevgililerini anlattı bigünde sanki ben arkadaşıyım salak ne güzel kızları bıraktı dedi ben şoktayım tabi yani ben bunlara hadlerini bildirdiğimde banada saldırıyolar

Psikopat bu adam kac kurtar kendini.. Bi gun sinirlenir cinnet gecirip seni bile oldurur.. Abin baban akraban yok mu? Gelip seni alsinlar.

son kavga çıkarttığımda bidaha gelmeyin dedi pek gelmiyolar ama kardeşi çok sık geliyodu uyuşturu ve hırsızlığı var pat diye içeri giriyo hiç müsaitmisin demiyo evet canım öyle oldu nikahtan önce takılar konuşulan gibi olcaktı düğün beyaz eşyalar onlarda olcaktı düğün bittiğinde neye uğradığımı şaşırdım düğün gecesi parayı almaya geldiler

Bu evlilik kurtulmaz yol yakinken kurtul bu adamdan aileden.. Ahh icim acidi resmen cok uzuldum durumuna..
Tehdit falan ederse polise git gerekirse baska bi yere tasin bulamasin seni. Tehlikeli bu adam bildigin psikopat

Psikopat bu adam kac kurtar kendini.. Bi gun sinirlenir cinnet gecirip seni bile oldurur.. Abin baban akraban yok mu? Gelip seni alsinlar.
ailemi çağırdım kaç kavgamızda annemin yanında taksiciyi dövdü eşim durduk yere ama konuşuyo ikna ediyo ailemi bende ona inanmayın dediğimde ben hırçın oluyorum artık okulumun bitmesini bekliyorum kendi kazancım olduğunda birşeylerde düzelmediğinde gidicem kararlıyım bunda zaten eşimde uyanık çocuk yapalım okulun bitmesine denk gelsin diyo eve bağlıcak ya beni aklı sıra

Ailenin yaninda taksiciyi dovuyor ailende seninle kalmasina izin mi veriyor? Bir de ustune sen mi hircin oluyorsun? Onlarda apayriymis ya. Anlattin mi boyle camlarla kendini kestigini, seni tehdit ettigini?

Okulun bitene kadar bile bekleyemezdim ben, sen beklemek istiyorsan kendi kararin ama tehlikeli goruyorum ben bu isin sonunu.. Bu adamin genlerinden cocuk yapma yarin o da baskasinin kizina boyle davranir..

Bu evlilik kurtulmaz yol yakinken kurtul bu adamdan aileden.. Ahh icim acidi resmen cok uzuldum durumuna..
Tehdit falan ederse polise git gerekirse baska bi yere tasin bulamasin seni. Tehlikeli bu adam bildigin psikopat
tam dediğiniz gibi zaten anneside evlendinde kurtulduk diyo ne demek istediğini sonradan anladım

Okulun bitene kadar bile bekleyemezdim ben, sen beklemek istiyorsan kendi kararin ama tehlikeli goruyorum ben bu isin sonunu.. Bu adamin genlerinden cocuk yapma yarin o da baskasinin kizina boyle davranir..
evet bende düşünmüyorum zaten okulum bitene kadar beklemek benim isteğim değil çaresizliğim ailem daha yeni evlisiniz düzelir diyerek kapatıyolar konuyu

Ailenin yaninda taksiciyi dovuyor ailende seninle kalmasina izin mi veriyor? Bir de ustune sen mi hircin oluyorsun? Onlarda apayriymis ya. Anlattin mi boyle camlarla kendini kestigini, seni tehdit ettigini?
anlattım ama ailem gençsiniz yuvanız bozulmasın diyerekten çok fazla uzatmıyolar bende anlamadım yada boşanırsak başımıza bela olur diye düşünüyolar

Sadece bir şey merak ettm neden 5 ayda evllikk
eşim çok acele etti vazgeçerim diye benim haberim yokken söz oldu babam babası eşim konuşmuşlar ben okuldayken 3 ay sonrada beni aldı nikah dairesine gittik gün aldık eşim o zamanlar hiç aileci değildi o kadar iyidiki sanırım birazda benim cahilliğime geldi

hiç bekleme düzelir diye Balık baştan kokar düzelmezz
evet düzelmez keşke evlenmeden önce böyle olsaydı gerçek yüzünü gösterseydi ben psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum ama o kabul etmiyo bunu kendi kuzenlerimle konuşmama dahi karışıyo kavga çıkartıyo anne tarafında akraba evliliği var bu nedenle sizin aileniz ahlaksız kuzenlerinle konuşmicaksın diyo

töbe bismillah bu ne
kardeşim nereye düşmüşsün sen
rabbim yardımcın olsun
bence karakola git babana git annene git yani oradan git okulunu bitirdikten sonrada komple şehir değiştir kaç kurtul bu aileden hepsi bakırköylük

zaten kaynanamı bakırköye yatırdık 2 ay yattı ama kalıcıymış artık değişmezmiş altına yapıyo wc alışkanlığı yok diye düğün günüde elimi yaktı boş çaydanlığı kızdırmış elime yapıştırdı okulu bitirip işe girene kadar mecburen katlanıcam 1 sene daha

ayrıl kesinlikle sakın korkma bırakmaz arkamda olur hep diye. benım eskı eşim şizofren başlangıcı dıye tedavı görmeye başlamıştı devam etmedi tabi. ama ayrılcam istemiyorum dedım ayrıldım bıraktı tabıkı peşimi ve ben yenıden evlendım aynı semtteyiz görmüyorum bile

yemin ederim sen yazdıkça benim başıma ağrılar girdi bu ne
vallahi bir sene bekleme yazık bu ne psikolopat bunlar hep öldürürler seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…