Ben de akrabalarla mahkemelik bir olayimiz vardı ses kaydi programi yuklemisti avukat. Telefonumu bir süre esim kullanmisti o programin oldugunu bildigi halde unutmuş. Şeytan dolandirmis ayağını işte. Bizim ağlayarak yasadigimiz mahkemelik olaylara gülerek ve hatta daha başka konularda (mesela bebeğe anneler baksın istemiyorum evimde dedigimde annem ağlamıştı ) aynen sizin eşiniz gibi annemden karı nasıl ağladı diye annesine dalga geçe geçe yarım saat anlatması kayinvalidenin napacaksin yavrum çocuk için katlanacaksin o kadına ( anneme) deyişi... Hepsini duydum geçen seneden beri çok sevdigim kayinvalidemden de eşimden de aşırı soğudum. Hala aklıma geldikçe ağlarım. Yüzüne de carptim hatta açtım yanında onunla dinledim. Yalvardı ağladı bosanmayalim diye günlerce. Annene de söyle duyduğumu dedim aratıp dedirttim yanımda. O gün bu gündür her özel günde eşimi beklemeden telefon edip arayan soran ben kv özellikle istemedikçe konuşmuyorum telefonda. Kendi sayelerinde aramız açıldı. Ama iyi oldu salak gibi kendi annemle bir tutuyordum gözüm açıldı. Sen de üzülme canım sevmek zorunda değilsin onun ailesini. Aynen eşine iade et laflarını.