- 5 Mart 2025
- 5
- 3
- 1
- 28
- Konu Sahibi papatya339972
-
Tek çıkış kapın boşanmak.Ben 3 senelik evli, bir kız annesiyim. Eşimle severek evlendim. Evleneceğimiz süre boyunca farklı sehirlerdeydik. Evlendik çok uzağa gelin geldim. İlk başlarda her şey güzeldi. 3. Senemize girmeden 3 defa vurmalı,küfürlü bir şekilde kavga ettik. Her defasında belki düzelir umuduyla sürdürmeye devam ettim. Son kavgamızda işler büyüdü kendi ailem öğrendi. Ondan sonra bende hiç bir şey eskisi gibi olmadı,ona bakışım bile değişti. Çocuğuma odaklandım ama bir yandan da pnunla aynı ortamda bile kalmak istemiyorum. Ailesi bize yakın oturuyor,onların yanında beni göklere çıkartıyor,eve gelince en ufak trip attığım da bana uzatıyorsun vs vs diyor. Sonra kavgamızda gönlümü almak için bile uğraşmadı,ertesi gün oldu unuturum sanki ama bende galiba bir şeyler bitti. Çünkü eskiden olsa kendimi anlatmaya konuşmaya çalışırdım şimdi aynı odada bile oturmuyorum,yemeğimi bile farklı odada yiyorum. Boşanalım dediğim de sacmalama ve diyor. Kendimi çok sıkışmış,bunalmış ve çaresiz hissediyorum. Gerçekten yüzüne bakmaya bile tahammülüm yok. Bir çıkış kapısı istiyorum gerçekten.
Çıkış yolun ya boşanmak yada bu şekil kabullenip devam etmek başka yolu yok bence bosanmalisin daha ne yapabilir yani şiddet var küfür var bu durumdan en çok çocuklar etkileniyor ona yazıkBen 3 senelik evli, bir kız annesiyim. Eşimle severek evlendim. Evleneceğimiz süre boyunca farklı sehirlerdeydik. Evlendik çok uzağa gelin geldim. İlk başlarda her şey güzeldi. 3. Senemize girmeden 3 defa vurmalı,küfürlü bir şekilde kavga ettik. Her defasında belki düzelir umuduyla sürdürmeye devam ettim. Son kavgamızda işler büyüdü kendi ailem öğrendi. Ondan sonra bende hiç bir şey eskisi gibi olmadı,ona bakışım bile değişti. Çocuğuma odaklandım ama bir yandan da pnunla aynı ortamda bile kalmak istemiyorum. Ailesi bize yakın oturuyor,onların yanında beni göklere çıkartıyor,eve gelince en ufak trip attığım da bana uzatıyorsun vs vs diyor. Sonra kavgamızda gönlümü almak için bile uğraşmadı,ertesi gün oldu unuturum sanki ama bende galiba bir şeyler bitti. Çünkü eskiden olsa kendimi anlatmaya konuşmaya çalışırdım şimdi aynı odada bile oturmuyorum,yemeğimi bile farklı odada yiyorum. Boşanalım dediğim de sacmalama ve diyor. Kendimi çok sıkışmış,bunalmış ve çaresiz hissediyorum. Gerçekten yüzüne bakmaya bile tahammülüm yok. Bir çıkış kapısı istiyorum gerçekten.
Doldurma değilde,unutamıyorum yaptıklarını.Eşinizin de mutlaka yaptığı hatalar vardır fakat anlattıklarınıza bakılırsa hem yorucu hemde kendinizi eşinize karşı dolduruyor gibisiniz.
'Bende galiba bir şeyler bitti' gibi kararsız, tam olarak ne istediğini bilmeden boşanmayı düşünmek sadece size zarar verir. En iyisi siz bir süre kafanızı dinleyin.
Doldurma değilde,unutamıyorum yaptıklarını.
Yaptı yapmaz olur mu. Babam almaya geldi sonra konuştu rezil etti her yerde. Kendi ailesi de devreye girdi,ama bebeğim çok küçüktü ve lohusa psikolojisiyle hiç doğru kararlar veremedim. Ailem 2 ay yanımda kaldı,bir daha aynısı olursa seni sürüm sürüm süründürürüm falan dedi babam. Ama bebeğim olduğu için sağlıklı hiç kararlar veremedim.Nasıl unutabilirsiniz ki şiddet bu ya şiddet. Biten bişey değil ha katlanarak artan bişey. Ben daha hiç görmedim, duymadım eşim bana vurdu ama o oldu bir daha ses dahi yükseltmedi diyeni.
Eşim bana bir kez ters baktıda onun için 3 yıldır sürüm sürüm süründürüyorum adamı. Ana babayı unuttu sırf bu yüzden. Siz size vuranı , kötü muamele göstereni unutmayın bir zahmet.
Ailem öğrendi dediniz hiç birşey yapmadılar mı? Gerçekten bu aileler beni son dönemde iyice çıldırtır oldular. Abicim ben kızıma böyle yapacak adamın kafasını kopartırım evini tepesine geçiririm. Allah herşeyin hayırlısını versin ne diyim
Yaptı yapmaz olur mu. Babam almaya geldi sonra konuştu rezil etti her yerde. Kendi ailesi de devreye girdi,ama bebeğim çok küçüktü ve lohusa psikolojisiyle hiç doğru kararlar veremedim. Ailem 2 ay yanımda kaldı,bir daha aynısı olursa seni sürüm sürüm süründürürüm falan dedi babam. Ama bebeğim olduğu için sağlıklı hiç kararlar veremedim.
Özünde iyi biri ama ben çok yorgunum,o listeyi de çıkartırım ama bilmiyorum artıları çıksa bile nasıl affedebilirim ki. Teşekkür ederim desteğiniz içinBak şimdi o zaman şurdan yaklaşalım arkanda çok şükür ailen varmışSon noktada gidiyorum ben diyebilirsin. Çok şükür
Eşine gelelim hatasının farkındaysa +1
Değilse -1 , çocuğuyla ilgiliyse +1 değilse -1 gibi kendine bir liste çıkart. Bak bakalım eksileri mi çok artıları mı. Aklına gelebilecek herşeyi ama herşeyi yaz.
Sonra onu tanımlamak için bir şeyler karala. Bakalım eşim diyince kaleminden neler dökülüyor.
Bunların sonucunda cevabını net alırsın zaten.
Özünde iyi biri ama ben çok yorgunum,o listeyi de çıkartırım ama bilmiyorum artıları çıksa bile nasıl affedebilirim ki. Teşekkür ederim desteğiniz için
Vurmalı küfürlü kavgadan sonra soğumaniz normal, onun çaba gösterip güven vermesi gerekiyorki içiniz ısınmaya başlasın demekki o da yok. Adam nasıl olsa çocuk var diye sizi bağlamış zora girdiğinizinde farkında. Çok zor ve üzücü bir durum ne iyi kocalar var oysa. Kollayıp merhametle sarmalayan eşler nasip etsin Allah.Ben 3 senelik evli, bir kız annesiyim. Eşimle severek evlendim. Evleneceğimiz süre boyunca farklı sehirlerdeydik. Evlendik çok uzağa gelin geldim. İlk başlarda her şey güzeldi. 3. Senemize girmeden 3 defa vurmalı,küfürlü bir şekilde kavga ettik. Her defasında belki düzelir umuduyla sürdürmeye devam ettim. Son kavgamızda işler büyüdü kendi ailem öğrendi. Ondan sonra bende hiç bir şey eskisi gibi olmadı,ona bakışım bile değişti. Çocuğuma odaklandım ama bir yandan da pnunla aynı ortamda bile kalmak istemiyorum. Ailesi bize yakın oturuyor,onların yanında beni göklere çıkartıyor,eve gelince en ufak trip attığım da bana uzatıyorsun vs vs diyor. Sonra kavgamızda gönlümü almak için bile uğraşmadı,ertesi gün oldu unuturum sanki ama bende galiba bir şeyler bitti. Çünkü eskiden olsa kendimi anlatmaya konuşmaya çalışırdım şimdi aynı odada bile oturmuyorum,yemeğimi bile farklı odada yiyorum. Boşanalım dediğim de sacmalama ve diyor. Kendimi çok sıkışmış,bunalmış ve çaresiz hissediyorum. Gerçekten yüzüne bakmaya bile tahammülüm yok. Bir çıkış kapısı istiyorum gerçekten.
Cıkıs kapısı adliye.Ben 3 senelik evli, bir kız annesiyim. Eşimle severek evlendim. Evleneceğimiz süre boyunca farklı sehirlerdeydik. Evlendik çok uzağa gelin geldim. İlk başlarda her şey güzeldi. 3. Senemize girmeden 3 defa vurmalı,küfürlü bir şekilde kavga ettik. Her defasında belki düzelir umuduyla sürdürmeye devam ettim. Son kavgamızda işler büyüdü kendi ailem öğrendi. Ondan sonra bende hiç bir şey eskisi gibi olmadı,ona bakışım bile değişti. Çocuğuma odaklandım ama bir yandan da pnunla aynı ortamda bile kalmak istemiyorum. Ailesi bize yakın oturuyor,onların yanında beni göklere çıkartıyor,eve gelince en ufak trip attığım da bana uzatıyorsun vs vs diyor. Sonra kavgamızda gönlümü almak için bile uğraşmadı,ertesi gün oldu unuturum sanki ama bende galiba bir şeyler bitti. Çünkü eskiden olsa kendimi anlatmaya konuşmaya çalışırdım şimdi aynı odada bile oturmuyorum,yemeğimi bile farklı odada yiyorum. Boşanalım dediğim de sacmalama ve diyor. Kendimi çok sıkışmış,bunalmış ve çaresiz hissediyorum. Gerçekten yüzüne bakmaya bile tahammülüm yok. Bir çıkış kapısı istiyorum gerçekten.
İyi ama o kavga anlarında küfür ediyor,beni çok tahrik ediyor doğal olarakta bende dayanamayıp söylüyorum.Bak özünde iyi biri sana kıyamaz. O öz iyi değil. İnsanlar kendini kandırmak ve savunma mekanizması yaratmak için bu cümleyi kurar. Özünde iyi nasıl iyi? Başkasına yaptığı iyilikler seni bağlamaz mesela o el iyisidir. Asıl sana iyi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?