- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
Sokak kavgası diye sormamıştım aslında. Kendisinden güçlü, onu işinden edecek ya da şikâyetçi olup hapse attırabilecek birine yapmış mı? Yapmadıysa aslında öfke kontrolü var ve dövebileceği kişiyi/kişileri bilinçli seçiyor demektir. Sizi gözüne kestirmiş ve kum torbası olarak kullanıyor demektir. Dövüp içindeki enerjiyi attığı zaman, bir dahaki dövme hissi geldiğinde yine orada olun diye size balayı yaşatıyor, seviyormuş gibi davranıp sizi manipüle ediyor demektir. Karşınızda sizi seven ama bir psikolojik hastalıktan muzdarip biri yok demektir. Tedavi medavi ayakları yalan demektir. Ölümünüz bu adamın elinden olacak demektir. Kararınızı kendiniz verin.Eskiden benden önce sokak kavgalarına da karısıyormus evet ama benle birlikte olduktan sonra kımseyı dövdüğünü duymadım..
Geçmiş olsun. Sağlık problemleriniz neler acaba? Farkında olmasanız da yaşadığınız korkunç ilişkiden dolayı bile olabilir sağlık problemleriniz. Kurtulunca bu kişiden, sağlığınıza tekrar kavuşabilirsiniz belki de.Evet mantık olarak boşanma fikri dogru ama bu konu haricinde de birsürü problemim var, sağlık problemlerimle de ugrasıyorum, sanırım hayatımda olan tek kişiyi de cıkarınca, bu koca dunyada tek basıma ne yapıcam dıye korkuyorum
Yalnızlıktan korkmanızı anlıyorum ama lütfen şunu aklınıza sokun sizin o adamın yanında can güvenliğiniz yok. Tek kalmayayım derken adam sizin başınıza daha kötü işler getirecek. Düzelmesini beklemeyin.Evet mantık olarak boşanma fikri dogru ama bu konu haricinde de birsürü problemim var, sağlık problemlerimle de ugrasıyorum, sanırım hayatımda olan tek kişiyi de cıkarınca, bu koca dunyada tek basıma ne yapıcam dıye korkuyorum
Hemen bir çocuk yapması gerekmez mi?? Adamın sevgisi biterse çocuğum için katlanıyorum bahanesi lazım olacak.Sizi döven adam sizi seviyor öyle mi ?
Sizi sevmiyorSelam kızlar yardımınıza ihtiyacım var..
Ben 1 senelik evliyim ve evliliğin başlarında sadece psikolojik olan şiddet son zamanlarda fiziksel şiddete döndü.. Her yaptıktan sonra pişman olup özür dileyip bir daha yapmıcam dese de fayda etmedı, acıklama olarak o an kendımı kaybedıyorum gozum dönüyor dıyor. Kendısinin psıkolojik sorunları var, öncelikle narsist ve manipulatif, kavgacı, aşırı sinirli ve öfkesini kontrol edemiyor, paranoyak, anksıyete sahıbı,bırsuru de cocukluk travması var, bi anda mantıklı bır sebebi olmadan asırı sinirlenip hem etrafa hem bana fiziksel şiddet uyguluyor, cidden canımı yakıyor, hem sözlü hakaret var, hemde cok yıkıcı ve yorucu bir insan.. bunun yanı sıra cimri ve parası cok kıymetlı, evı ben geçindiriyorum ve onun yuzunden bir suru konuda basıma gelmeyen kalmadı.. Şimdi e boşan ne duruyorsun dıyeceksınız ama durum şu ki, severek aşık olarak evlendık, kımse evlılıgını hemen bıtırmeyı ıstemez, ona defalarca kez şans verdım yardımcı olmaya calıstım ama duzeltemıyorum dıyor, en son terapı gor yoksa olmaz bu iş deyınce biraz isteksız de olsa kabul ettı, ama bu saydığım sorunların tedavısı belkı yıllar surecek ve sordugum doktorlar, sadece hafifletilir ama şiddet konusu riski az da olsa var, tamamen bıtmeyebilir dıyorlar kesın konusamıyorlar, kı o da ısteklı bır sekılde duzenlı tedavı gorurse.. İşin kötüsü ondan baska kımsem de yok, aıle vs. Ve bu atakları olmadıgında cok ıyı ve uyumlu bır cıft oluyoruz, onu herseye ragmen sevıyorum, onun da benı sevdıgınden de emınım, cabam bu yuzden ama elınde olmayan seyler var gıbı beynınde.. Ben onu suclayip gıtmek yerıne yardım etmeye calıstım duzeltmeye calıstım calısıyorum ama acaba boşa mi kürek çekiyorum? Kendımde terapıye baslıcam cunku sayesınde agır travmalar yaşadım.. Lütfen benı suçlamadan empatı yaparak degerli yorumlarınızı yazarsanız cok mutlu olurum.. Gercekten acı ve caresizlik içindeyim.. Şimdiden teşekkür ederim
Ekonomik bağımsızlığı olan insana aile gerekmez, evi zaten sen geçindirip üzerine dayak da yiyorsan bence çabalanacak bir şey yok. Travmalarının bedelini sana ödetmesine tahammül etmek zorunda da değilsin. Acımaya ve bu evliliğe devam edersen, posanı çıkardıktan sonra zaten terkedecek seni. Tercih senin terkedilmeyi bekleyeceksen sen bilirsin.Selam kızlar yardımınıza ihtiyacım var..
Ben 1 senelik evliyim ve evliliğin başlarında sadece psikolojik olan şiddet son zamanlarda fiziksel şiddete döndü.. Her yaptıktan sonra pişman olup özür dileyip bir daha yapmıcam dese de fayda etmedı, acıklama olarak o an kendımı kaybedıyorum gozum dönüyor dıyor. Kendısinin psıkolojik sorunları var, öncelikle narsist ve manipulatif, kavgacı, aşırı sinirli ve öfkesini kontrol edemiyor, paranoyak, anksıyete sahıbı,bırsuru de cocukluk travması var, bi anda mantıklı bır sebebi olmadan asırı sinirlenip hem etrafa hem bana fiziksel şiddet uyguluyor, cidden canımı yakıyor, hem sözlü hakaret var, hemde cok yıkıcı ve yorucu bir insan.. bunun yanı sıra cimri ve parası cok kıymetlı, evı ben geçindiriyorum ve onun yuzunden bir suru konuda basıma gelmeyen kalmadı.. Şimdi e boşan ne duruyorsun dıyeceksınız ama durum şu ki, severek aşık olarak evlendık, kımse evlılıgını hemen bıtırmeyı ıstemez, ona defalarca kez şans verdım yardımcı olmaya calıstım ama duzeltemıyorum dıyor, en son terapı gor yoksa olmaz bu iş deyınce biraz isteksız de olsa kabul ettı, ama bu saydığım sorunların tedavısı belkı yıllar surecek ve sordugum doktorlar, sadece hafifletilir ama şiddet konusu riski az da olsa var, tamamen bıtmeyebilir dıyorlar kesın konusamıyorlar, kı o da ısteklı bır sekılde duzenlı tedavı gorurse.. İşin kötüsü ondan baska kımsem de yok, aıle vs. Ve bu atakları olmadıgında cok ıyı ve uyumlu bır cıft oluyoruz, onu herseye ragmen sevıyorum, onun da benı sevdıgınden de emınım, cabam bu yuzden ama elınde olmayan seyler var gıbı beynınde.. Ben onu suclayip gıtmek yerıne yardım etmeye calıstım duzeltmeye calıstım calısıyorum ama acaba boşa mi kürek çekiyorum? Kendımde terapıye baslıcam cunku sayesınde agır travmalar yaşadım.. Lütfen benı suçlamadan empatı yaparak degerli yorumlarınızı yazarsanız cok mutlu olurum.. Gercekten acı ve caresizlik içindeyim.. Şimdiden teşekkür ederim
Sen de düzelttin zannettim değil mi, hırsını sana saklıyormuş, artık başını belaya sokmayacak, sadece seni dövecek bak ne güzel.Eskiden benden önce sokak kavgalarına da karısıyormus evet ama benle birlikte olduktan sonra kımseyı dövdüğünü duymadım..
Çok mantıklı, haklısın, seni döven, parasını evinden esirgeyen, hatta belki hasta olduğunda suratına bakmayan bir adam olmadan nasıl ayakta kalacaksın kiEvet mantık olarak boşanma fikri dogru ama bu konu haricinde de birsürü problemim var, sağlık problemlerimle de ugrasıyorum, sanırım hayatımda olan tek kişiyi de cıkarınca, bu koca dunyada tek basıma ne yapıcam dıye korkuyorum
Yaninizdaki adam degilki tutasiniz:)bahanelere siginmayi birakin..hayatinizda mevcutta tek kisi olmasi ayri problem zaten.... yaninizdakini şutlayin. Yerine kopek alin...o nankor degildir.besleyeni isirmaz... sizi dovene saldirir:)Evet mantık olarak boşanma fikri dogru ama bu konu haricinde de birsürü problemim var, sağlık problemlerimle de ugrasıyorum, sanırım hayatımda olan tek kişiyi de cıkarınca, bu koca dunyada tek basıma ne yapıcam dıye korkuyorum
Selam kızlar yardımınıza ihtiyacım var..
Eşiniz madde kullanıyor olabilir mi?Sadece öfke nöbetleri sırasında aklını kaybediyor, karşındakinın ben olduğumu bıle unutuyor,o andan kopuyor yanı.. normal zamanda gercekten sevgı dolu ve ıyı davranıyor
Kullanmıyor işin garibi guya inançlı namazında nıyazında kul hakkına onem veren bırı. ÖEşiniz madde kullanıyor olabilir mi?
Sen kul değilsin, kum torbasısınKullanmıyor işin garibi guya inançlı namazında nıyazında kul hakkına onem veren bırı. Ö
Bu şaka mı ? Elinin altında sen varsın seni dövüyor artık ondan olmasın. Akıl tutulması mı yaşıyorsun yoksa direkt aklın mı yok ?Eskiden benden önce sokak kavgalarına da karısıyormus evet ama benle birlikte olduktan sonra kımseyı dövdüğünü duymadım..