- 31 Ekim 2022
- 1.504
- 5.461
- 24
O öfke nöbetlerinin birinde sizi öldürmeyeceğini nerden biliyorsunuz bu sevgi dolu adamın?Sadece öfke nöbetleri sırasında aklını kaybediyor, karşındakinın ben olduğumu bıle unutuyor,o andan kopuyor yanı.. normal zamanda gercekten sevgı dolu ve ıyı davranıyor
Sevmiyor hanım abla seni kandırma kendini seven adam sinirden gözü dönse de sevdiğine kıyamazSadece öfke nöbetleri sırasında aklını kaybediyor, karşındakinın ben olduğumu bıle unutuyor,o andan kopuyor yanı.. normal zamanda gercekten sevgı dolu ve ıyı davranıyor
Zamanla normal zamandaki gerçek gördüğünüz sevgisinden emin olmayacaksiniz. Tek ömrünüzü bu adama harcamaya değecek mi sanıyorsunuzSadece öfke nöbetleri sırasında aklını kaybediyor, karşındakinın ben olduğumu bıle unutuyor,o andan kopuyor yanı.. normal zamanda gercekten sevgı dolu ve ıyı davranıyor
Bence biraz daha dayakye hatta yetmez çocuk yap oda doğunca yesin hele 3-4 yaş hareketli dönemleri ne olacak canım dayak cennetten çıkma kocan değilmi hem döver hem sever çocuk ilerde siz dayak yerken görüp travma geçirirse korkmayın psikologlar var hemen çözerler şakamısın sen kızım sen bu adamdan koca baba olacağını düşünüyomusun kendini düşünmüyosan ilerdeki çocuğunu düşün seviyomuş o seni sevmiyo emin ol insan sevdiğine kıyamazSelam kızlar yardımınıza ihtiyacım var..
Ben 1 senelik evliyim ve evliliğin başlarında sadece psikolojik olan şiddet son zamanlarda fiziksel şiddete döndü.. Her yaptıktan sonra pişman olup özür dileyip bir daha yapmıcam dese de fayda etmedı, acıklama olarak o an kendımı kaybedıyorum gozum dönüyor dıyor. Kendısinin psıkolojik sorunları var, öncelikle narsist ve manipulatif, kavgacı, aşırı sinirli ve öfkesini kontrol edemiyor, paranoyak, anksıyete sahıbı,bırsuru de cocukluk travması var, bi anda mantıklı bır sebebi olmadan asırı sinirlenip hem etrafa hem bana fiziksel şiddet uyguluyor, cidden canımı yakıyor, hem sözlü hakaret var, hemde cok yıkıcı ve yorucu bir insan.. bunun yanı sıra cimri ve parası cok kıymetlı, evı ben geçindiriyorum ve onun yuzunden bir suru konuda basıma gelmeyen kalmadı.. Şimdi e boşan ne duruyorsun dıyeceksınız ama durum şu ki, severek aşık olarak evlendık, kımse evlılıgını hemen bıtırmeyı ıstemez, ona defalarca kez şans verdım yardımcı olmaya calıstım ama duzeltemıyorum dıyor, en son terapı gor yoksa olmaz bu iş deyınce biraz isteksız de olsa kabul ettı, ama bu saydığım sorunların tedavısı belkı yıllar surecek ve sordugum doktorlar, sadece hafifletilir ama şiddet konusu riski az da olsa var, tamamen bıtmeyebilir dıyorlar kesın konusamıyorlar, kı o da ısteklı bır sekılde duzenlı tedavı gorurse.. İşin kötüsü ondan baska kımsem de yok, aıle vs. Ve bu atakları olmadıgında cok ıyı ve uyumlu bır cıft oluyoruz, onu herseye ragmen sevıyorum, onun da benı sevdıgınden de emınım, cabam bu yuzden ama elınde olmayan seyler var gıbı beynınde.. Ben onu suclayip gıtmek yerıne yardım etmeye calıstım duzeltmeye calıstım calısıyorum ama acaba boşa mi kürek çekiyorum? Kendımde terapıye baslıcam cunku sayesınde agır travmalar yaşadım.. Lütfen benı suçlamadan empatı yaparak degerli yorumlarınızı yazarsanız cok mutlu olurum.. Gercekten acı ve caresizlik içindeyim.. Şimdiden teşekkür ederim
Ne kadar tehlikeli farkında mısın? Sence değer mı bu adamla uğraşmaya?Sadece öfke nöbetleri sırasında aklını kaybediyor, karşındakinın ben olduğumu bıle unutuyor,o andan kopuyor yanı.. normal zamanda gercekten sevgı dolu ve ıyı davranıyor
Boşanmamak için hiç bir nedenin yok. (Severek evlendik asla bir neden olamaz.) Sana şiddet uyguluyor bu normal bir durum değil buna hala çözüm bulmaya çalışamazsın. Uğraşma artık boşan şu pislik adamdan. Çocuğunda yokmuş daha ne bekliyorsun ? Kendine saygın olsun...Selam kızlar yardımınıza ihtiyacım var..
Ben 1 senelik evliyim ve evliliğin başlarında sadece psikolojik olan şiddet son zamanlarda fiziksel şiddete döndü.. Her yaptıktan sonra pişman olup özür dileyip bir daha yapmıcam dese de fayda etmedı, acıklama olarak o an kendımı kaybedıyorum gozum dönüyor dıyor. Kendısinin psıkolojik sorunları var, öncelikle narsist ve manipulatif, kavgacı, aşırı sinirli ve öfkesini kontrol edemiyor, paranoyak, anksıyete sahıbı,bırsuru de cocukluk travması var, bi anda mantıklı bır sebebi olmadan asırı sinirlenip hem etrafa hem bana fiziksel şiddet uyguluyor, cidden canımı yakıyor, hem sözlü hakaret var, hemde cok yıkıcı ve yorucu bir insan.. bunun yanı sıra cimri ve parası cok kıymetlı, evı ben geçindiriyorum ve onun yuzunden bir suru konuda basıma gelmeyen kalmadı.. Şimdi e boşan ne duruyorsun dıyeceksınız ama durum şu ki, severek aşık olarak evlendık, kımse evlılıgını hemen bıtırmeyı ıstemez, ona defalarca kez şans verdım yardımcı olmaya calıstım ama duzeltemıyorum dıyor, en son terapı gor yoksa olmaz bu iş deyınce biraz isteksız de olsa kabul ettı, ama bu saydığım sorunların tedavısı belkı yıllar surecek ve sordugum doktorlar, sadece hafifletilir ama şiddet konusu riski az da olsa var, tamamen bıtmeyebilir dıyorlar kesın konusamıyorlar, kı o da ısteklı bır sekılde duzenlı tedavı gorurse.. İşin kötüsü ondan baska kımsem de yok, aıle vs. Ve bu atakları olmadıgında cok ıyı ve uyumlu bır cıft oluyoruz, onu herseye ragmen sevıyorum, onun da benı sevdıgınden de emınım, cabam bu yuzden ama elınde olmayan seyler var gıbı beynınde.. Ben onu suclayip gıtmek yerıne yardım etmeye calıstım duzeltmeye calıstım calısıyorum ama acaba boşa mi kürek çekiyorum? Kendımde terapıye baslıcam cunku sayesınde agır travmalar yaşadım.. Lütfen benı suçlamadan empatı yaparak degerli yorumlarınızı yazarsanız cok mutlu olurum.. Gercekten acı ve caresizlik içindeyim.. Şimdiden teşekkür ederim
Tatlım kafaya darbe ala ala saglikli dusunemiyorsun galiba. Duzelmez bosan tabi. İyice dayak arsizi olmadan kurtar kendini. İlk temasta evi terketmen gerekirdi normalde.Sadece öfke nöbetleri sırasında aklını kaybediyor, karşındakinın ben olduğumu bıle unutuyor,o andan kopuyor yanı.. normal zamanda gercekten sevgı dolu ve ıyı davranıyor
Düzelir tabi.. ama ya sizi öldürdükten sonra ya da kendisi öldükten sonra düzelir. Madem kendine hakim olamıyor tımarhaneye kapattırın. Siz onun kum torbası mısınız? Yani bu soruyu sormanız bile olayın vehametinden daha ötede.. tabi ki boşanın neyi bekliyorsunuz?Selam kızlar yardımınıza ihtiyacım var..
Kahvehanedeki Haydar abiyi unutmaz ama, ona gelince aklı başında kalır. Haydar bu tabi boru mu? Haydar adamın elini ardına monte eder, Melissa gibi hüğğğğ diye elini başına siper etmez.Sadece öfke nöbetleri sırasında aklını kaybediyor, karşındakinın ben olduğumu bıle unutuyor,o andan kopuyor yanı.. normal zamanda gercekten sevgı dolu ve ıyı davranıyor