Eşimden şiddet görüyorum, düzelir mi boşanmalı mıyım?

Sadece öfke nöbetleri sırasında aklını kaybediyor, karşındakinın ben olduğumu bıle unutuyor,o andan kopuyor yanı.. normal zamanda gercekten sevgı dolu ve ıyı davranıyor
O öfke nöbetlerinin birinde sizi öldürmeyeceğini nerden biliyorsunuz bu sevgi dolu adamın?

Sadece öfke nöbetleri sırasında aklını kaybediyor, karşındakinın ben olduğumu bıle unutuyor,o andan kopuyor yanı.. normal zamanda gercekten sevgı dolu ve ıyı davranıyor
Sevmiyor hanım abla seni kandırma kendini seven adam sinirden gözü dönse de sevdiğine kıyamaz

Zamanla normal zamandaki gerçek gördüğünüz sevgisinden emin olmayacaksiniz. Tek ömrünüzü bu adama harcamaya değecek mi sanıyorsunuz Şiddet gösteren bir adam sevmiyordur saymiyordur.

Bence biraz daha dayakye hatta yetmez çocuk yap oda doğunca yesin hele 3-4 yaş hareketli dönemleri ne olacak canım dayak cennetten çıkma kocan değilmi hem döver hem sever çocuk ilerde siz dayak yerken görüp travma geçirirse korkmayın psikologlar var hemen çözerler şakamısın sen kızım sen bu adamdan koca baba olacağını düşünüyomusun kendini düşünmüyosan ilerdeki çocuğunu düşün seviyomuş o seni sevmiyo emin ol insan sevdiğine kıyamaz

Ne kadar tehlikeli farkında mısın? Sence değer mı bu adamla uğraşmaya?

Boşanmamak için hiç bir nedenin yok. (Severek evlendik asla bir neden olamaz.) Sana şiddet uyguluyor bu normal bir durum değil buna hala çözüm bulmaya çalışamazsın. Uğraşma artık boşan şu pislik adamdan. Çocuğunda yokmuş daha ne bekliyorsun ? Kendine saygın olsun...

Tatlım kafaya darbe ala ala saglikli dusunemiyorsun galiba. Duzelmez bosan tabi. İyice dayak arsizi olmadan kurtar kendini. İlk temasta evi terketmen gerekirdi normalde.
Sakin bu şahane evliligini bir bebekle taçlandirma. Cocuk yapsam duzelir kafasina girme.

Düzelir tabi.. ama ya sizi öldürdükten sonra ya da kendisi öldükten sonra düzelir. Madem kendine hakim olamıyor tımarhaneye kapattırın. Siz onun kum torbası mısınız? Yani bu soruyu sormanız bile olayın vehametinden daha ötede.. tabi ki boşanın neyi bekliyorsunuz?

Kesinlikle çocuk yapmak gibi bir niyetim yok zaten, şuan sadece boşanmalı mı yoksa tedavıyle risk olmasına ragmen ugrasmalı mı onun kararsızlığındayım.. Sanırım yada belkı de ailem vs olmadıgı için bu kadar zor bu durum benım için..

Kahvehanedeki Haydar abiyi unutmaz ama, ona gelince aklı başında kalır. Haydar bu tabi boru mu? Haydar adamın elini ardına monte eder, Melissa gibi hüğğğğ diye elini başına siper etmez.

Gerçekten hiç sevilmemişsiniz ki bunu sevgi sanıyorsunuz yazık size.

Onun adına sıraladığın bu mazeretler var ya, yarın bir gün sana bir zarar verdiğinde o sıralar bunları ve hafifletici sebep sayılır. Canına değer veriyorsan veya arkanda bırakacaklarına üzülüyorsan kendini şu durumdan kurtar.

Onca ruh sağlığı doktorlarının düzeltemediğini sen mi düzelteceksin sözde sevginle?

Boşanmak istemediğiniz için söylüyorum tedaviyi asla aksatmayin aç kalın ama tedavi olsun ve bu süreçte sakın ama sakın çocuk yapmayın tedavi sonuç verecek mi diye gözlemleyin ha ben 8 yıllık evliliğimi şiddet sonucu bitirdim özürler falan da yoktu bı daha olmayacaklar vardı ama oluyordu ben 8 yılımı harcadım sen o kadar harcam yine de sen bilirsin

Nasıl bir sevgi açlığıdır, sevgi sevgi sevgi. Adam eşşek sudan gelene kadar dövüyor, adam aldatıyor, adam ailesinin kapısında bağlı ite kadar ezdiriyor, adam bi 100 liralık penyeyi çok görüyor, ama olsun seviyoooo. Ya siz hiç geldiğiniz yerde sevgi görmüyor musunuz, elin herifinin 2 lafına, bi öpmesine bi okşamasına tereyağı gibi eriyorsunuz, bu ne haldir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…