Eşimden gizli para biriktirebilirmiyim

arkadaslar bence para biriktirmek cook mantikli .yarin birgun lazim olur .cocuk icin ev icin cikarir kullanirsin.keske esim bana harclik verse de biriktirebilsem.ihtiyacimi alamya bile bes kurus para vermiyor .biriktirmek caiz ama arkadaslar sunu soyleyim.esinden izinsiz cebinden para almak hirsizlik .bunu sakin yapmayin .velevki o sizin esiniz olsa bile .aam normal size veddigi parayi biriktirin nolacak .seda sayan bile soyluyor her evli kadinin kenarda altini uc bes kurus parasi olmali diye .nolur nolmaz .

eşten gizli para biriktirmek denince güvensizlik nasıl anlaşılmış boşan o zamana gelmiş iki dk da konu savurgan bir eş ile gayette mantıklı bir eylem olur. bir hesap açar maaş günü direk oraya havale edersin belli miktar. bende altın hesabı açmayı düşünüyorum eşim için ödediğim kredi bittiğinde. hem ha deyince bozdurup çekmeye çekinirim hem de başarırsam evimizin peşinatı olmuş olur. eşim bilirse ilk sıkıştığımızda çektirir o parayı yoksa, şimdi Allah korusun acil bir durumda para lazım olsa elimizde 3 kuruş yok biriken ne para ne altın kaldı eşimin sayesinde.

çok tuttum bu sözü bundan sonrası için küpe olsun kulağıma

Slm. Ben her zaman yapıyorum ama kotu niyetli yapmiyorum, biriktiriyordum paramiz kalmadığında çıkarıyorum harciyoruz, esimde çok seviniyor. Ama niyet baskaysa o hoş değil.

Çünkü eşim biriktiremez. Eline geçeni harcar ben daha tutumluyum esime guvenmedigimden yada kendime harcamak istediğinden değil NEOLUR neolmaz parası hep kenara koymak gerek bence , zamanı geldiğinde çok iyi oluyor esimde bu durumdan oldukça menmun

kızlar başlıkta oldugu gibi eşimden gizli birikim yapmak istiyorum nasıl olabilir fikri olan varmı
bunu hocayada sordular nihat hatipogluna eger esin savurgan ve para tutmayan birir ise yapabiirsin dedi en azında zor gününde cıkarır bi faturanı ödersn taksidnini ödersin sahsen ben yapıyorum

kızlar başlıkta oldugu gibi eşimden gizli birikim yapmak istiyorum nasıl olabilir fikri olan varmı

Oncelikle soylemeden yapamiycam ne kadar gereksiz yorum yapan var sirf yazmak icin yazan bosan yok gvenmiyosun falan kime ne fikir vermiceksen mesgulde etme ..
Neyse cnm ben calismiyorum esimin biraktigi pazar harcindan artanlarla ufak tefek birikim yapiyorum 10 20 ne olursa mesela
Bi defasinda briktirdim 700 tl kadardi esimde para kalmadi cikardim verdm zor zamanda ilac gbi geldi ufak tefek yapablrsn dedigim fbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…