Eşimden gizli para biriktirebilirmiyim

nar38

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2014
1.601
1.270
kızlar başlıkta oldugu gibi eşimden gizli birikim yapmak istiyorum nasıl olabilir fikri olan varmı

Bu gizlilik ortaya çıktığında siz suçlu olursunuz. Duymak istemediğiniz şeyler duyarsınız. Ne saçma. Söyleyin üç beş kenara atacağım diye ne diye gizlilik uğraşlarına giriyorsunuz ?

Güvenmediğin adamla aynı eve, yatağa nasıl girebiliyosun? Boşan madem bu nasıl iş, ona güvenmiyosan kendine güvenmek için, kendine yatırım yap.

Biriktirsin tabi ki de..

Nolur nolmaz kiyida kosede paraniz olur hem..

Yada bak bebegin olacakmia hayirlisiyla ona harcarsin ilerde :)

Evet biriktirebilirsiniz. Ben biriktirmiştim. Hem de öyle bir zamanda o para lazım oldu ki, benim ex eşin gözleri faltaşı gibi açılmıştı. Yani çok büyük bir dertten kurtarmıştı o biriktirdiğim para, iyi ki biriktirmişim.
Gerçi kıymet bilinmedi, ve sonrasında para biriktiriyorum diye harcamalarım kontrol altına alınmıştı ama, o onun kötü niyetiydi. Ben kötü niyetle yapmamıştım. Allah biliyor. Zaten kötü niyetle yapmış olsaydım onun o derdi olduğunda çıkarıp vermezdim.

Güvenmediğin adamla aynı eve, yatağa nasıl girebiliyosun? Boşan madem bu nasıl iş, ona güvenmiyosan kendine güvenmek için, kendine yatırım yap.
Ben eşime güvenmiyorum diye birşey yazmadım o farkında olmadan para biriktirip dar zamanlarımızı rahatlatmak istiyorum sadece

Aynen kötü niyetli bir planım yok dar zamanlar için sadece

Anneleriniz hiç mi biriktirmedi babanızdan gizli
Benim Annem hep kenara 3 5 kuruş atardı sonra ihtiyaç olduğunda çıkarır verirdi. Anlamiyorum bu dalga geçenleri
Biriktirirsin canım tabiki.
Teşekkür ederim kötü niyetli bir amaç için degil zaten dar zamanlar için düşünüyorum fakat bilmesinki ihtiyac anında cıkarayım yoksa harcanır gider

Biriktirebilirsiniz tabii. Bunun için birçok neden olabilir , gizli para biriktirmekle güvensizliğin ne alakası var? Adam savurgandır koyarsın iki üç kuruş kenara.. Zor zamanında eline gelir , hamilesin koy kenara koyabilirsen. Bebek doğunca lazım olacak , haa ben hiç biriktirmedim o ayrı konu.

kocadan habersiz çok biriktirmişimdir....hatta yıllar önce ilk aldığımız evin a dan z ye tüm esyalarını bu biriktirdiğim paralardan almıştık.......ak akçe kara gün içindir....ama lazım olduğunda al ben biriktirmiştim demeyin...birinden borç aldığınızı falan söyleyin...bir kere biriktirdim derseniz yandınız...sizde hep para bulunduğunu düşünürler...tecrübeyle sabittir....azı çocuğuna, çoğu kocana göstermeyin derler....

Teşekkür ederim kötü niyetli bir amaç için degil zaten dar zamanlar için düşünüyorum fakat bilmesinki ihtiyac anında cıkarayım yoksa harcanır gider

yahu kotu nıyet olsa nolur???? kotu nıyet dedıgın ne boşanırsam kenarda 3 kuruşum olsun hesabı...nasıl kötu nıyet kı bu.....hangı kadın boşanmak ıster...kım boşanmak ıcın evlenır kı.....ama oyle bı dunyadayız kı kımseye yuzde yuz guven olmaz....hayatta hersey olabılır.....her an temkınlı olmak lazım
yok guvenmeyecegın adamla yasama boşan vs.. vs saçma yorumlar bunlar....ıstedıgınız kadar sevın sevılın hanımlar ama kımseye gozu kapalı guvenmeyın....bunuda belkı beş yuz tane boşanma davası görmuş bırı olarak soyluyorum
arkadasım soruna gelınce...çalışıyorsan at kenara ufak ufak....sonuçta tektek hesapmı verıyorsun esıne

Niye dalga geçilmiş ki anlamadım. Mesela babam da elinde olan parayı harcar yarını düşünmez yani savurgandır. Annemde o yüzden hep babamdan gizli para biriktirmeye çalışır . Ve o biriktirdiği paralar çok kez de hayati yerlerde işimize yaramıştır. Soruna gelince tabi ki biriktirirsin niye biriktiremeyesin ki. Geleceğe yatırım olur ya da Allah korusun acil bir durum olur para gerekir öyle bir zaman da kullanırsın. Peki nasıl biriktirmeyi düşünüyorsun yani kendi maaşın var mı yoksa eşinden aldığın paradan mı bir miktar kenara koymak istiyorsun?

Kendi maaşım var fakat hesap hareketlerinde sıkıntı yasamaktan korkuyorum.kartımı almaz eşim hiç ama ne olur ne olmaz.nasıl yapcam bilmiyorumda

Kendi maaşım var fakat hesap hareketlerinde sıkıntı yasamaktan korkuyorum.kartımı almaz eşim hiç ama ne olur ne olmaz.nasıl yapcam bilmiyorumda

Yani eğer kenara koyacağınız para büyük miktarsa zor olabilir ama az miktarlardan bahsediyorsanız çok zorlanmazsınız sanırım. Mesela pazar alışverişi yapıp 30 lira harcadıysanız onu 40-50 gibi düşünüp bir miktar kenara koyarsınız, market alışverişine çıktıkça ne harcıyorsanız 5 10 daha fazla harcamış gibi o miktarı da kenara koyarsınız. Böyle böyle ayda 200 lira falan kenara koyabilirsiniz bence ilk etapta. Ama daha büyük miktarlarda biriktirmek istiyorum derseniz ona bir çözüm bulamadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…