çalışıyor musunkızlar başlıkta oldugu gibi eşimden gizli birikim yapmak istiyorum nasıl olabilir fikri olan varmı
saçma yorumları ciddiye alma. her eş zor günler için ya da başka güzel planlar için para biriktirmeli bence. senin haklı sebeplerin vardır yoksa hiçbi eş zorla gizli gizli para biriktirmeye uğraşmaz.kızlar başlıkta oldugu gibi eşimden gizli birikim yapmak istiyorum nasıl olabilir fikri olan varmı
kızlar başlıkta oldugu gibi eşimden gizli birikim yapmak istiyorum nasıl olabilir fikri olan varmı
Aynen ne olduğunu bilmeden yargılamak ne kadar basit benimde bi arkadaşım var ilk evliliği adamın ikinci evliliği kız gençeçik 25 yaşında adam 55 ye yakın adamın ilk evliliğindende iki çoçuğu var bundanda 3 gelgörkiii ne baba olur ne köy ne kasaba çok iyi para kazanıyor bugün bulduğunu bugün kumarda yiyor ilk eşi ondan terk etmiş ikincide rus zaten kadın rusyada bundan kopardıklarıyla 4 tane ev aldı adamın ruhu duymadı çünkü hergün giren paran haddi hesabını bilmiyor ve kazandıklarıyla akşamında o gün kumarda harcıyor kadında ona harcadım buna harcadım toplaya toplaya rusyada yalnış duymadınız 4 tane ev almış burda alsam duyar dedi zaten gençim iki çoçuğumun geleceğini garantiliyorum o ölse halim ne olur diye bencede haklı kadın adam sorumsuz sevimsiz biri sanki konu sahibide kocamın paralarını nasıl saklayıp kıçına tekmeyi vurayımmı demişde millet bi cellanlenmişKonu sahibinin eşini, ve şartlarını bilmeden yargılamak ne kadar garip. Biriktirirsin arkadaşım, bulduğun demir paraları bir kenara koymaya başlayabilirsin mesela, en azından aylık 100 liraya yakın birikir diye tahmin ediyorum. Daha fazlasını bilemiyorum, gizli olmayabilir o zaman
kızlar başlıkta oldugu gibi eşimden gizli birikim yapmak istiyorum nasıl olabilir fikri olan varmı
Katılıyorum sana. Ben de eşim tutumlu olamadığı için ben birikim yaparım dar günlerde kullanırız ama sana miktarını söylemem dedim. Çünkü parayı bilince harcamak istiyordu. Artık değişti tabi birlikte birikim yapıyoruz. Eşin bilirse hakkına da girmemiş oluruzBu gizlilik ortaya çıktığında siz suçlu olursunuz. Duymak istemediğiniz şeyler duyarsınız. Ne saçma. Söyleyin üç beş kenara atacağım diye ne diye gizlilik uğraşlarına giriyorsunuz ?