Eşimden gizli para biriktirebilirmiyim

mutfak harcamalarından arttırıp bir köşede saklayın bence. tanıdığım bütün kadınlar yapıyor bunu ben dahil. eşim her zaman ihtiyaç için bir köşede para tuttuğumu bilir ama bilmesede olurdu. bence bunda kötü bir niyet yok. hatta eşinizde tutsa keşke bir köşede. birikimin kötüsü mü olur. hayat çok inişli çıkışlı zor zamanlar için garantici olmakta kötü bir şey yok. ama eşinizden gizli olsun istemiyorsanız ona birikim yapacağınızı söyleyin ama miktar yer vs bildirmenize gerek yok.

Hemde harika olur cnm yapabiliyorsan biriktir öyle birzaman geliyorki o para zor zamanda yetişiyor ve emin ol eşin bu duruma çok sevinir suclayacagini sanmam tabi karaktere göre ama şahsen ben yapabilsem eşim bayılır ve büyük saygı duyar nihayetinde bunu çoğu ailede sadece kadın yapabilir. .... Annelerimizi unutma onlar tutumlu olmasa babalar ne kazanırsa kazansın elde var 0 olurdu :)

Konu ne kadar yanlış yerlere çekilmiş gereksizce bazıları gerçekten laf sokmaya saldırmaya yer arıyor. Eşine güvenmediğinden değil belki adamın eli çok açık belki hesapsız kitapsız para harcıyor arkadaşta yine ikisi için para biriktirmek istiyor belki de. Bence bir sure bir derdim vardan uzak dursun bazı arkadaşlar okuya okuya psikolojileri bozulmuş gerçekten.

Biriktirin ama verirken biriktirdim demeyin. Annem de böyle zor zamanlar için biriktirirdi bir kaç kere verdi sonra babam anneme para vermeyi kesti sende nasılsa vardır kirli çıkısın diye.. Bu babamın karaktersizliğini gösterir tabi sizin eşiniz nasıldır bilemem:)

her bayanin ozel ihtiyaclari icin esine supriz yapmak icin kenarda tutulmus kimseciklerin bilmedigi parasi olmali. yoksa yildonumunden ya da dogumgununden bi ay once para isteyip hediyemi almayi dusunuyor acaba arkadaslar. burda tum bayanlar calismiyor ve esinden para aalan insanlarin oldugu unutuluyor sanirim. bence cok mantikli bisey canim eline gecen 3u 5i at kenara gun gelir sana ya da esine lazim olur, gun gelir bi supriz yapman gerekir, gun gelir tatile gitmye ihtiyaciniz olur cikarip butceye aktki saglarsin. eskilerde bosami varmis sudyen bank:)

Asagilamak niye?
Bence kenara para koymak isteyen kadin.
Yani yok makyajmis yok kuaformus diye savurmayan kadin.
Ve bunu basaran kadin.
Akilli bi kadindir.
Asagilayanlarda o akilli taktikten mahrumdur...

Kocadan para kacirmak denilmez buna, kocamin eli sikistiginda ona destek saglayabileyim gibi bi ince dusuncedir.

kızlar başlıkta oldugu gibi eşimden gizli birikim yapmak istiyorum nasıl olabilir fikri olan varmı
saçma yorumları ciddiye alma. her eş zor günler için ya da başka güzel planlar için para biriktirmeli bence. senin haklı sebeplerin vardır yoksa hiçbi eş zorla gizli gizli para biriktirmeye uğraşmaz.
kendine banka hesabı açabilirsin, üzerine faizi de eklenir hem. iletişim bilgilerine annenin ya da bi kardeşinin bilgilerini verebilirsin(eve ulaşmasınlar diye.
ya da eşinin hiç el atıp kurcalamadığı bir yer bulabilirsin. kimileri çoraplarının içine saklıyo çekmeceye koyuyo. ama hangi çoraba koyduğunu bilmelisin. diğer çoraplarla aynı yere saklarsın

Konu sahibinin eşini, ve şartlarını bilmeden yargılamak ne kadar garip. Biriktirirsin arkadaşım, bulduğun demir paraları bir kenara koymaya başlayabilirsin mesela, en azından aylık 100 liraya yakın birikir diye tahmin ediyorum. Daha fazlasını bilemiyorum, gizli olmayabilir o zaman

Aynen ne olduğunu bilmeden yargılamak ne kadar basit benimde bi arkadaşım var ilk evliliği adamın ikinci evliliği kız gençeçik 25 yaşında adam 55 ye yakın adamın ilk evliliğindende iki çoçuğu var bundanda 3 gelgörkiii ne baba olur ne köy ne kasaba çok iyi para kazanıyor bugün bulduğunu bugün kumarda yiyor ilk eşi ondan terk etmiş ikincide rus zaten kadın rusyada bundan kopardıklarıyla 4 tane ev aldı adamın ruhu duymadı çünkü hergün giren paran haddi hesabını bilmiyor ve kazandıklarıyla akşamında o gün kumarda harcıyor kadında ona harcadım buna harcadım toplaya toplaya rusyada yalnış duymadınız 4 tane ev almış burda alsam duyar dedi zaten gençim iki çoçuğumun geleceğini garantiliyorum o ölse halim ne olur diye bencede haklı kadın adam sorumsuz sevimsiz biri sanki konu sahibide kocamın paralarını nasıl saklayıp kıçına tekmeyi vurayımmı demişde millet bi cellanlenmiş bencede kadınlarımız ne olur ne olmaz diye atmalı kenara para erkeklerin umrunda olmuyor çünkü bugün yersem yarın aç kalırım gibi bir düşünce ne artırısan at kenara konu sahibi biraz birikimin olunca altın al dursun kenarda

kızlar başlıkta oldugu gibi eşimden gizli birikim yapmak istiyorum nasıl olabilir fikri olan varmı

Para biriktirmek çok akıllıca. Gerçekten de o paranın zor zamanlarda çok anlamı oluyor. Ama merak ettim de çalışıyor musunuz? Eğer çalışıyorsanız farklı olur, çalışmıyorsanız ailenin ortak parası gibi olur bu para tabi yine gizli kalır, sizden başka bilen olmaz.

Bu gizlilik ortaya çıktığında siz suçlu olursunuz. Duymak istemediğiniz şeyler duyarsınız. Ne saçma. Söyleyin üç beş kenara atacağım diye ne diye gizlilik uğraşlarına giriyorsunuz ?
Katılıyorum sana. Ben de eşim tutumlu olamadığı için ben birikim yaparım dar günlerde kullanırız ama sana miktarını söylemem dedim. Çünkü parayı bilince harcamak istiyordu. Artık değişti tabi birlikte birikim yapıyoruz. Eşin bilirse hakkına da girmemiş oluruz

Bende biriktiriyorum.pazardan kalıyo bakkaldan kalıyo haşlıklarım derken Ayda 1 gr altın yada çeyrek yapıyorum.şimdi de çok samimi bi arkadaşım var ayda bi ona bide bana çeyrek yapıyoruz.ev almayı planlıyoruz da eşime sürpriz

Valla benim eşim diyor ki keşke sen de biriktirsen bana da söylemesen :) Söylersem harcarmışız çünkü, ben de gizli iş yapmak istemediydim ne bileyim dedim :) Biz daha anca benim tutumlu halimle yeni ödeyebildik borçları, şimdi doğuma az kaldı sonra çalışamıcam ne zaman olur bilmiyom ama ben de biriktircem yani eşimin desteğiyle hem de :) Demekki erkekler bu konuda güvensizlik falan diye düşünmeyebiliyomuş

Yapabilirsin tabi ki de ben neden gizli oldugunu merak ettim. Sonuc olarak o eve giren ikinizin nicin bole bi ohtiyac duyuyorsunuz

Ben de bir il ri de bilmeyi çok istiyorum.
Borçlar bitince deneyeceğim.
Esim hep der keşke azıcık kirli cıkı Olsan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…