- 15 Şubat 2015
- 13.328
- 46.997
anladım.ödenmezse nasıl tahsil ediliyor bir araştırayım bunu.
Kimse kimseye niye evlenmedin, demiyorken aldı konuyu evlendiniz de ne oldu'ya getirdi. Kızcağız (!) tuhaf bir ilişkinin içine girmiş, evcilik oynarken dalavere aşamasında tıkanmış, ülkemizin modernlik seviyesine imam nikahı ile bir katkı sağlamaya geldi konu.Kendisi sevgilisiyle beraber yasadigi icin burada yazilan yorumlara icerlemis. Halbuki konu bambaskaydi
Yorulmadindayeldegirmenleriyle savaşır gibi hunharca savaştin valla helal olsun
Bence artık silahlarınızı bırakıp teslim olunbende linclendim konu sahibisi ortada yok
Adamı nerden tanıyorsunuz? Konu içeriğinde sorduğu soru çok farklı yorumlarınız çok farklıÇıkarım yapma yetin yok mu senin? Okuduğun her şeye olduğu gibi inanıyorsun galiba? İğrenç olan o adamın yaptığı şey, burdaki yorumlar değil.
Arkadasim bu isin modernlikle ne alakasi var almanlar mesela nikah yapmiyorsa erkek arkadasim diyor esim demiyor. Bu kadin Imam nikahli ESIM diye belirtmis bunu belirttigine göre adam evli bu kadin ne olmus oluyor evli biriyle nikah yapinca ki nikahta gecersiz???? Kuma metres kapatma üzgünüm ama durum bu.Türkiye neden modernleşmiyor belli oldu burdaki yargılar ile
Düğün fotoları ve faiz oranları havada kaldı çok üzüldüm
Farklı emoji kullanman iyi olmuş. İkinci üyeliği olmadığına inandırdın.keşke koca parası yemek yerine burda yargı dağıtacaklarına çalışsalar
evli olmaya mı deniliyormuş bunlarArkadasim bu isin modernlikle ne alakasi var almanlar mesela nikah yapmiyorsa erkek arkadasim diyor esim demiyor. Bu kadin Imam nikahli ESIM diye belirtmis bunu belirttigine göre adam evli bu kadin ne olmus oluyor evli biriyle nikah yapinca ki nikahta gecersiz???? Kuma metres kapatma üzgünüm ama durum bu.
İkna olmanıza sevindimFarklı emoji kullanman iyi olmuş. İkinci üyeliği olmadığına inandırdın.
Tanımaya ne gerek ? Beynimiz var analiz edip,sonuca ulaşıyoruz. Yorumları tam da konunun gediğinden,sen dar pencereden bakiyorsun.Adamı nerden tanıyorsunuz? Konu içeriğinde sorduğu soru çok farklı yorumlarınız çok farklı
Bahsedilmiyor konu sahibi ortada yok. Bukadar modernlik bana bile ters modern yasadigimi zannediyordum . Ama böyle oldugu net ortada degilmi nerde konu sahibi neden cevap yok. Imam nikahiyla esim demesine modernlikmi diyorsun??? Haftada 1 gun geliyorevli olmaya mı deniliyormuş bunlaröğrenmiş olduk kuma ,metres , kapama
Konuda ücüncü kişinin varlığından bahsedilmiyor çünkü
Konu sahibisi bile sasıracak bu kadar yoruma , teslim olmayı düşünüyorumBence artık silahlarınızı bırakıp teslim olunKonu sahibi yeni kredi kartına bakmaya gitti
Neye kızdığımızı anlamayıp ısrarla bir saçmalığı savunduğunuz için olabilir mi?İkna olmanıza sevindim
Nerden okudum ilk yorumları zaten , konu bana kilitlendi
Resmi nikah yapmadığı için mi? Kadının tercihiyle alakalıdır belkiTanımaya ne gerek ? Beynimiz var analiz edip,sonuca ulaşıyoruz. Yorumları tam da konunun gediğinden,sen dar pencereden bakiyorsun.
Dünya savaşındaki İtalya gibi taraf değiştirin konu sahibi şok olsunKonu sahibisi bile sasıracak bu kadar yoruma , teslim olmayı düşünüyorum
Bak,evli olmaya mı deniliyormuş bunlaröğrenmiş olduk kuma ,metres , kapama
Konuda ücüncü kişinin varlığından bahsedilmiyor çünkü
Durum vahim18 yaşını yeni bitirmiş işi sigortası olmayana kredi kartı veriyorlar mı artık ülkemizde?ben ona şaştım.
Yalnızca asgari tutarı öderse geride kalan borca alışveriş faizi işliyor. 1,71 idi herhalde o. Gecikmeye girerse gecikme faizi de işliyor. Bunların oranları hesapları farklı.Bu sizin düsünceniz, ama realist degil. Ilk gün bitirdiginiz parayi gecelim, bunu da aliyim sonra öderim, bunu da aliyim sonra öderim diye diye millet borc batakligina düsüyor zaten. Cikarttiginiz kartin faiz orani ne kadar?