Savunduğunuz tdk ya göre bakınız;Benim zoruma gitmedi, eş değil gerçek bu. Sevgili demek neden sizin zorunuza gitti? Modern değil misiniz yoksa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Savunduğunuz tdk ya göre bakınız;Benim zoruma gitmedi, eş değil gerçek bu. Sevgili demek neden sizin zorunuza gitti? Modern değil misiniz yoksa?
Sizin yaşam tarzınızla ilgilenmiyorum açıkçası.Küçümsemedim . insanları evlenmek istiyormuşum da erkek arkadasım evlenmek istemiyormuş hayal dünaynız nasıl bilmiyorum ama herkesin yaşam tarzı farklı
avukatlar ne bilir.ben diğer üyeye inandım.çok ısrar ediyor baksana.vardr bir bildiği.Çünkü bir avukat olarak söylüyorum, eşi değil eş demek kanunen belgelenmiş bir ev birliliği ve hayat arkadaşlığı demektir. KANUNEN. KA-NU-NEN.
Peki onun sizin varlığınızdan haberi varmıPeki mesela ben henry cavili eşim olarak goruyorum. O şekilde hitap edebilir miyim? Sadece ayda bir para- sks iliskimiz yok. Bence bu kucuk bir ayrinti.
Yurtdışında tdk mi var ayolSavunduğunuz tdk ya göre bakınız;
Ben üçüncü hesabıyım ikinciyi de söylemem zatenBen ikinci hesabı değilim ama bilginiz olsun
Güzellik başuzmanıyım benGüzellik uzamanısın inşallah
Ben imam nikahını savunmuyorum. Konu sahibi o şekilde tercih etmiş10 yıldır yaşıyorum fikirlerim hala değişmedi, Türkiye'de imamı hacıyı hocayı alet rezilliklerine alet eden çok sayıda ahlaksiz insan var. Evliler çıkıp evliyim diyor, birlikte yaşayanlar istediği gibi yaşıyor ama eşşek kadar adamın 20lik bir kızı kapama yapıp üstüne ben kiliseden izin aldım amma demesi burda duyulmuş görülmüş şey değil. Çokeşli yaşayan insanlar da var ama bunu çıkıp dürüstçe, baştan söylüyorlar ona göre kabul eden ediyor etmeyen etmiyor. Evlenip 2 çocuktan sonra kuma getirmeye kalkan erkek az sayıda, onlar da zaten tekmeyi yiyor.Kısacası insanlar %1000 daha dürüst ikili ilişkilerde, aldatan çıkıp dürüstçe aldattım dtekmeyi yedim iyor, metresler dürüstçe k.hpeyim diyor, çokeşliler ben böyleyim diyor kimseyi kandırmıyor. İmam nikahı denen şey zaten saçmalık, birlikte yaşayacaksan git yaşa bize ne, hocayı dini niye karıştıryorsun kardeşim ... toplumun daha fazla dürüstlüğe ve netliğe ihtiyacı var kesinlikle.
Sizin bahsettiğiniz anlam bu herhaldeSavunduğunuz tdk ya göre bakınız;
Arkadaş ne alaka ya,modernleşmek ile dediğin şeyin ne alakası var?Ya evlisindir,ya da değilsindir.Kimse sana erkek arkadaşınla yaşıyorsun diye bir şey dedi mi burada?Pess yaaa.Türkiye neden modernleşmiyor belli oldu burdaki yargılar ile
Ben 4, 8 tane mesleğim var, 3 tane okuyorum ama siz o okulları bilmezsiniz, modern olmayan insanlar bilmez oralarıBen üçüncü hesabıyım ikinciyi de söylemem zaten
Harvard mezunu sanırımGüzellik başuzmanıyım ben
yanılmış olabilirim.haklısın.Refakat için aile cüzdanı sorulmuyorki canım
Bende yazın bikaç gün hastanede yattım eşim kaldı benimle ama kimse evlimisiniz, ispatlayın demedi bize
Harvard kiz meslek lisesiyse ben biliyorumBen 4, 8 tane mesleğim var, 3 tane okuyorum ama siz o okulları bilmezsiniz, modern olmayan insanlar bilmez oraları
Tek fransa da yaşamadım ama eksik olmuş bilgiKendisi 27 yaşındaymış, eşi de 40 küsur yaşındaymış. Gerçekten konu sahibesi değilse de bir yarası var belli ki
Fransa'ya au pair programı ile gitmiş, iyi ki bir gitmiş, kendisinden başka kimse yurtdışında yaşamadı/yaşamıyor zannediyor. O çalıştığı ailelerden kaçı imam nikahıyla evliymiş, reşit olmayan kızları metres yapıyorlarmış acaba onu da merak ettim.
Hukuksal duruma bakacaksınız. Hakim evli değilsiniz dediğinde telefondan tdk yi açarsanız herkes güler size Evlilik hukuksal bir olaydır ve Tdk ye değil Türk Medeni Kanunu’na bakılır. BilginizeTdk ya göre öyle değil yine de siz bilirsiniz
Soru da başka birşey sormuş hayatı ile ilgili yorum isteseydi onun ilgili acar diye düşünüyorumSizin yaşam tarzınızla ilgilenmiyorum açıkçası.
Konunun gerçek olmadığını düşünüyorum ama doğru olduğunu kabul ederek 18 yaşında kendinden 12 yaş büyük biriyle evli olduğunu iddia eden gencecik bir kız var. Kredi kartı çıkarmak için bile esim dediği kişiden izin almak zorunda.
Adam ayda bir hafta gelerek o yaşta birinin hayatını zapt etmiş resmen. Sizde farkli yaşam tarzlarına saygı duyun diye savunup duruyorsunuz bu saçmalığı.
Ayy 18 yaşındaymış yeni gördüm muhtemelen metres ve adamın yaşı da 40 falandır yazık kendilerine yazık etmekten başka hiçbirşey yapmıyor bu kadınlar kızlar neden birinin en nadide çiçeği olmak var iken başkasının artık kocasıyla yetinirler ki hadi karşı da ki kadına acımadı da kendine de mi acımadıBu hikaye şey değil mi ya: Kral Kaybederse kitabındaki Fadik ve Kenan
Evliyim kelimesini savunmuyorum eşim kelimesini savunuyorumHukuksal duruma bakacaksınız. Hakim evli değilsiniz dediğinde telefondan tdk yi açarsanız herkes güler size Evlilik hukuksal bir olaydır ve Tdk ye değil Türk Medeni Kanunu’na bakılır. Bilginize