Aile Planlaması Eşimden gizli hamilelik

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
bizde boşanacak duruma geldik aramizda çok tartismalar anlasmazliklar çıktı. ama şimdi ikimizde çocuk istiyoruz ve ona yogunlastik tek derdimiz çocuk oldu eskisi gibi kavgalar da yok
O zaman konu sahibiyle beraber size de bolca mantık diliyorum.

Konuyu kıvırmaya çalıştığınızı herkes anladı sizde bunu anladiniz umarım?
Ya niye kiviriyim benim çevremde gördüğüm hep başlarda erkekler.cocuk ister kadın ragzi gelmez bende rahat gezeriz diye istemedim sonra gün güne beni korkuttular başta olmazsa şöyle olur böyle olur diye biz eşimle de çocuk için başta kavga ettik şimdi ben istiyorum bu defa eşim hem ragzi hem değil yani oturup konuşsam yok diyecek de değil yani kesin bir dille istemese bu yükün altına girmem zaten

bizde boşanacak duruma geldik aramizda çok tartismalar anlasmazliklar çıktı. ama şimdi ikimizde çocuk istiyoruz ve ona yogunlastik tek derdimiz çocuk oldu eskisi gibi kavgalar da yok
Çünkü ikinizde bu evliliği yürütecek elle tutulur bir sebep bulamadığınız için çocuk düşünüyorsunuz.(daha doğrusu çocuğu kullanıyorsunuz)Allah'ım sen aklımı koru Bu zihniyetle çocuk yapanları da gör,masum niyetlerle çocuk isteyenleri de gör yarabbimKonu hakkında daha fazla yorum yapmayacağım

Salak salak şeyler yazacaklar yazmasın kit aklınızı kendinize saklayın
kıt akıllı demişsiniz bir üyeye de
bir birey olarak eşinizin kararına saygı duymadan arkasından iş çeviren
kulaktan dolma çocuk evin neşesiymiş diyen
çocukla sanki gezilmiyormuş gibi gezicem çocuk yapmıcam diye düşünüyordum diyen siz müthiş akıllısınız gerçekten.

Çevir kazı yanmasın!....

sen benim niyetimi ne biliyosun içimimi okudun 2 cümleyle ben çocuğu en başından istiyordum önyargilarinizi bırakın

Kocanız size çocuk olursa boşanamam demis yani sizden çocuk istemiyor sizden kurtulmayı istiyor belliki sizde kocam beni boşamayasın diye çocuk mu planlıyorsunuz tek başına. Psikolojik destek alın siz.
Ya bosamasin diye değil ne alakası var beyinini kullanarak mi yaziyon bunu o başta istiyordu diyorum insanlar kurtulmak için evlenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…