O zaman konu sahibiyle beraber size de bolca mantık diliyorum.bizde boşanacak duruma geldik aramizda çok tartismalar anlasmazliklar çıktı. ama şimdi ikimizde çocuk istiyoruz ve ona yogunlastik tek derdimiz çocuk oldu eskisi gibi kavgalar da yok
Adam boşanmak istiyormuş çünküEşiniz neden istemiyor ki!?
Önce terbiyeO zaman konu sahibiyle beraber size de bolca mantık diliyorum.
Ya niye kiviriyim benim çevremde gördüğüm hep başlarda erkekler.cocuk ister kadın ragzi gelmez bende rahat gezeriz diye istemedim sonra gün güne beni korkuttular başta olmazsa şöyle olur böyle olur diye biz eşimle de çocuk için başta kavga ettik şimdi ben istiyorum bu defa eşim hem ragzi hem değil yani oturup konuşsam yok diyecek de değil yani kesin bir dille istemese bu yükün altına girmem zatenKonuyu kıvırmaya çalıştığınızı herkes anladı sizde bunu anladiniz umarım?
Üzgün değilim tatlım KİBSalak salak şeyler yazacaklar yazmasın kit aklınızı kendinize saklayın
Yahu sonucta kabul etmis degilmi pisman veya degil artik istiyorbenimkide istemiyordu 1 buçuk sene bu yüzden çok kavga ettik ama rn son kabullendi sonrada gebelik olusmayinca kendisi pisman oldu
Esinin niye senden cocuk istemedigi ortaya çıktı. Adam haklı hadi gidelimSalak salak şeyler yazacaklar yazmasın kit aklınızı kendinize saklayın
Ya boşanmak falan yok onu tartistigimiz bir an söylediAdam boşanmak istiyormuş çünkü
+1Üzgün değilim tatlım KİB
Evliliklerinin kurtulacağını hisseder.Bak ablacım sen çocuk istemiyor olsan, eşin kondomu delse, senin isteklerini hiç önemsemeden çocuk yapmaya çalışsa, sen de çocuk istemediğin bir zamanda hamile kalsan ne hissedersin?
ee amacınız ne anlamadım ben arkadaşa yaşantımı anlatıyorum sizi rahatsiz mi etti zaten profilin tuhaf sıçrayan sperm yazmışsın o ne yaYahu sonucta kabul etmis degilmi pisman veya degil artik istiyor
Çünkü ikinizde bu evliliği yürütecek elle tutulur bir sebep bulamadığınız için çocuk düşünüyorsunuz.(daha doğrusu çocuğu kullanıyorsunuz)Allah'ım sen aklımı korubizde boşanacak duruma geldik aramizda çok tartismalar anlasmazliklar çıktı. ama şimdi ikimizde çocuk istiyoruz ve ona yogunlastik tek derdimiz çocuk oldu eskisi gibi kavgalar da yok
Salak salak yazana bn ne deyim ben ne anlatıyorum sen ne yazıyorsunEsinin niye senden cocuk istemedigi ortaya çıktı. Adam haklı hadi gidelim
kıt akıllı demişsiniz bir üyeye deSalak salak şeyler yazacaklar yazmasın kit aklınızı kendinize saklayın
Bak şimdi şu yazdığını ayna karşısına geçip tekrar edıyorsunSalak salak şeyler yazacaklar yazmasın kit aklınızı kendinize saklayın
İnsan bu devirde aynı yatağa girdiği karısına bile guvenemeyecekse...İlaç kullanmaya başladım dedim bakalım
Çevir kazı yanmasın!....Ya niye kiviriyim benim çevremde gördüğüm hep başlarda erkekler.cocuk ister kadın ragzi gelmez bende rahat gezeriz diye istemedim sonra gün güne beni korkuttular başta olmazsa şöyle olur böyle olur diye biz eşimle de çocuk için başta kavga ettik şimdi ben istiyorum bu defa eşim hem ragzi hem değil yani oturup konuşsam yok diyecek de değil yani kesin bir dille istemese bu yükün altına girmem zaten
sen benim niyetimi ne biliyosun içimimi okudun 2 cümleyle ben çocuğu en başından istiyordum önyargilarinizi bırakınÇünkü ikinizde bu evliliği yürütecek elle tutulur bir sebep bulamadığımız için çocuk düşünüyorsunuz.Allah'ım sen aklımı koruBu zihniyetle çocuk yapanları da gör,masum niyetlerle çocuk isteyenleri de gör yarabbim Konu hakkında daha fazla yorum yapmayacağım
Ya bosamasin diye değil ne alakası var beyinini kullanarak mi yaziyon bunu o başta istiyordu diyorum insanlar kurtulmak için evlenmezKocanız size çocuk olursa boşanamam demis yani sizden çocuk istemiyor sizden kurtulmayı istiyor belliki sizde kocam beni boşamayasın diye çocuk mu planlıyorsunuz tek başına. Psikolojik destek alın siz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?