- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.916
- 598
Tuhafim ben çünküee amacınız ne anlamadım ben arkadaşa yaşantımı anlatıyorum sizi rahatsiz mi etti zaten profilin tuhaf sıçrayan sperm yazmışsın o ne ya
valla arkadaşım bende anlamadım böyle ters ters konusunca ellerine ne geciyor acabaSalak salak yazana bn ne deyim ben ne anlatıyorum sen ne yazıyorsun
Çocuk sorumluluğunu almak istemeyen adam baslardada istemezdi o benle kavga ediyorduYa siz bunları ayık kafaylami yazıyorsunuz cidden?? Adam gayette istemiyorum demis demekki bir cocugun sorumlulugunu almaya hazir değil gizlice cocuk yapmak ne demek ya
Tamam işte kararsız o bende hamile kalırsam diyorum sorun çıkarmaz diyorumKonunun başlığını okumanızı rica ediyorum. Siz yazdınız.
E fikri degismis adamin olamazmi. O kadar istiyorsaniz oturun konusun. Insan kocasının sperminide çalmaz yaniÇocuk sorumluluğunu almak istemeyen adam baslardada istemezdi o benle kavga ediyordu
Çocuğu ne için istediği belli oldu o zaman muhakkak evliliği kurtarmak için bu seceneğe başvurmuş olabilir ama olan bebelere oluyor yapma konu sahibi!!Adam boşanmak istiyormuş çünkü
Tepki gelince kocan çocuk isteyen birisine dönüştü ilginçBaşlarda o istiyodu ben korunuyodum şimdi ben istiyorum bu defada o hem ragzi hem değil hani olursa vay çocuk nerden çıktı diyecek değil hatta olursa benden çok sevinecek mutlu olacak durumda yani anladınız umarim
peki biz mantiksizsak birde siz yadantinizi anlatın bizde yorum yapalım ne yaptınız evlenir evlenmez çocuk mu yaptınız yada evlimisiniz acaba !O zaman konu sahibiyle beraber size de bolca mantık diliyorum.
Ya çocuk olunca da boşanma k isteyen boşanır ben bunu biliyorum bn ilerde çocuk olmaz diye korkuyorum eşim hem ragzi hem değil vakit kaybetmek istemiyorum bilmiyorum beni çok korkuttular ilerde pişman olmak istemiyorum çünkü eşim çocuklara çok düşkün çoksa seviyor olmayan çocuğa isim bile düşündü yani ona guvenmesem zaten imkanı yokBoşanmak isteyen çocuk olunca da çok güzel boşanır siz merak etmeyin. Sizin gibi bir annemin olmasını hiç istemezdim. Resmen eşiniz sizi terketmesin diye onu kandırarak hamile kalmaya çalışıyorsunuz
Yok baslarda sizden bosanmayi dusunmuyormus, sonradan aklindan bosanma fikri gecmeye baslamis o yuzden de cocuk fikrini rafa kaldirmis olabilir mi?Çocuk sorumluluğunu almak istemeyen adam baslardada istemezdi o benle kavga ediyordu
Gurur güzel bir kavram.Tartismalarimiz var ve o çocuk olursa bosanamayacagini söyledi şimdi onu sinirle söyledim diyor
Ya istemese ben nasıl o sorumluluğu alıyım baslarda istiyordu şimdi olursa olur olmazsa dert değil tavrindaTepki gelince kocan çocuk isteyen birisine dönüştü ilginç
O zaman neden gizlice yalanla hamile kalmaya calisiyorsun soyle gitsinYa istemese ben nasıl o sorumluluğu alıyım baslarda istiyordu şimdi olursa olur olmazsa dert değil tavrinda
Adam demek kı mutlu değil boşanmak istiyor şimdi bu evlilikten niye çocuk dünyaya getırsın sızın gıbı çocuğu aracı yapmıyor zeki adamYa istemese ben nasıl o sorumluluğu alıyım baslarda istiyordu şimdi olursa olur olmazsa dert değil tavrinda
Yok baslarda sizden bosanmayi dusunmuyormus, sonradan akli dan bosanma fikri gecmeye baslamis o yuzden de cocuk fikrini rafa kaldirmis olabilir
Ya sen okumadan yazma valla önce yazdığımı oku başlarda istiyor yazdım şimdi pek sıcak bakmıyor yazdım bir oku etme EylemeEşi çocuk istemeyip kendisi eşinden gizli boşanamasın diye kendine bağlamak için çocuk isteyen sonra fikrini desteklemek için buraya konu açan çocuğu sadece pis işleri işin bir araç olarak gören birisisiniz uslubunuza bu dediklerimi tamamlıyor zaten. Yanı bir sürü kişi yorum yapmış herkes sizi haksız bulmuş ama kendinizi haklı görüyorsunuz
İlk mesajınızda olursa olur demiyor eşim istemiyor dediniz gizli hamile kalmaya çalışıyorum dediniz. Yazdklarınız çelişiyor. Ayrıca insanlara hakaret ettiğin için yönetime şikayet edildn. Bu arada ragzı değil razıYa istemese ben nasıl o sorumluluğu alıyım baslarda istiyordu şimdi olursa olur olmazsa dert değil tavrinda
Kararsız demek istemiyor demektir.Tamam işte kararsız o bende hamile kalırsam diyorum sorun çıkarmaz diyorum
Ama öyle olsa boşanır demi bnde bosanirim mutsuz olsamAdam demek kı mutlu değil boşanmak istiyor şimdi bu evlilikten niye çocuk dünyaya getırsın sızın gıbı çocuğu aracı yapmıyor zeki adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?