Aile Planlaması Eşimden gizli hamilelik

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Ya siz bunları ayık kafaylami yazıyorsunuz cidden?? Adam gayette istemiyorum demis demekki bir cocugun sorumlulugunu almaya hazir değil gizlice cocuk yapmak ne demek ya
Çocuk sorumluluğunu almak istemeyen adam baslardada istemezdi o benle kavga ediyordu

Başlarda o istiyodu ben korunuyodum şimdi ben istiyorum bu defada o hem ragzi hem değil hani olursa vay çocuk nerden çıktı diyecek değil hatta olursa benden çok sevinecek mutlu olacak durumda yani anladınız umarim
Tepki gelince kocan çocuk isteyen birisine dönüştü ilginç

Boşanmak isteyen çocuk olunca da çok güzel boşanır siz merak etmeyin. Sizin gibi bir annemin olmasını hiç istemezdim. Resmen eşiniz sizi terketmesin diye onu kandırarak hamile kalmaya çalışıyorsunuz
Ya çocuk olunca da boşanma k isteyen boşanır ben bunu biliyorum bn ilerde çocuk olmaz diye korkuyorum eşim hem ragzi hem değil vakit kaybetmek istemiyorum bilmiyorum beni çok korkuttular ilerde pişman olmak istemiyorum çünkü eşim çocuklara çok düşkün çoksa seviyor olmayan çocuğa isim bile düşündü yani ona guvenmesem zaten imkanı yok

Tepki gelince kocan çocuk isteyen birisine dönüştü ilginç
Ya istemese ben nasıl o sorumluluğu alıyım baslarda istiyordu şimdi olursa olur olmazsa dert değil tavrinda

Yok baslarda sizden bosanmayi dusunmuyormus, sonradan akli dan bosanma fikri gecmeye baslamis o yuzden de cocuk fikrini rafa kaldirmis olabilir

Ya sen okumadan yazma valla önce yazdığımı oku başlarda istiyor yazdım şimdi pek sıcak bakmıyor yazdım bir oku etme Eyleme

Ya istemese ben nasıl o sorumluluğu alıyım baslarda istiyordu şimdi olursa olur olmazsa dert değil tavrinda
İlk mesajınızda olursa olur demiyor eşim istemiyor dediniz gizli hamile kalmaya çalışıyorum dediniz. Yazdklarınız çelişiyor. Ayrıca insanlara hakaret ettiğin için yönetime şikayet edildn. Bu arada ragzı değil razı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…