Aile Planlaması Eşimden gizli hamilelik

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Çok net istememe durumu yok hani kesin bir dille asla istemiyorum dese zatn o sorumluluğu alamam

Çocuk olursa düzelir diye düşünüyorum bende en azından
Ya fakesiniz ya da cahilsiniz. Çocuğun bir seyleri düzeltmesini beklemenize inanmak istemiyorum. Cocuk duzeltici toparlayici degildir. Sorunlu bir aileye gelmek gibi bir ceza vermeyin cocugunuza.

Ya fakesiniz ya da cahilsiniz. Çocuğun bir seyleri düzeltmesini beklemenize inanmak istemiyorum. Cocuk duzeltici toparlayici degildir. Sorunlu bir aileye gelmek gibi bir ceza vermeyin

Çok net istememe durumu yok hani kesin bir dille asla istemiyorum dese zatn o sorumluluğu alamam
Bakın bir şeyi istiyor değilse istemiyordur. Emin olmadığı bir ton şey var. Bu net istemesine engelse istemiyor demek. İstiyorsa derdi ki ben istiyorum. İstiyorum demiyor çünkü istemiyor.

Konuyu okuduğundan eminmisin...
Boşanmak istiyor eşim demiş
Okuyorum ve bosanma kelimesini goremiyorum hala.

Sorunlu bir evliligimde yok eşimde kesin bir dille karşı çıkmıyor karşı çıksa kendi korunur zaten ve ilk başta o istiyodu ben istemiyodum simdi ben istiyorum o hem ragzi hem ragzi değil ama hamile olsam karşı çıkacak da değil

Adam çocuk istemiyor yanı istemiyorsa zorla çocuk mu yapacaksınız ne kadar saçma bır düşünce hem belkı mutlu değil belkı kendınce sebebleri var ve ılerıyı sızle görmüyordur. Boşanmak istemesı bıle bır bırey ıcın normal ama anormal olan ıstenmedığı halde hamıle kalıp evlılığı çocuğun kurtarmasını beklemek. Sız çocuğu evliliği kurtarmak için istiyorsunuz

Boşanmak istese boşanır ama onuda yapmıyor işte sorun o
Böyle düşünen bir adamdan gizli hamile kalmayı bırakın,adam çocuk yapıcaksın dese gizli gizli korunun derim.Birde kocanız neden istemediğini yazsa o zaman taşlar yerine oturur.Siz hamile kaldığımda sorun olmaz diyorsunuz.Eşiniz çocuk doğduğunda belki sesini çıkarmayacak.Ama ilerleyen zamanlarda çocuğunuz var sizi boşamayacağı anlamını sakın çıkarmayın.İşte o zaman söz sahibi o olacak.Ben istemediğim halde korunmayıp hamile kalan sendin diyecek vs...Allah yuvanızda mutlu mesut etsin .Ama sizin gibi bilinçsiz birinin şuan anne olmaya kalkması bence toplumu tehdit eden bir durum.....

Çocuk deneme tahtası mı siz bizi sınamaya mı geldiniz???? Çocuk olursa düzelir mi çocuk istemeyen adam Allah'ım fikir versin size milletle dalga geçmeyin bari.
olursa düzelir düzelmezse de çocuk mutsuz aileye sahip olur mutsuz büyür önemli mi demi yeterli sen bi dene ...... Ama bebek oldu mu dönüşü yok eşin düzelmezse başka çıkarın yok

Bn de anne olmayı istiyorum tabiki ama evliligimede banada çok iyi geleceğine inanıyorum çocuk evin neşesi derler hep

Çok ilginç burada sorduğunuzda göre yorumları kabul ediyorsunuz demektir cevabım sert gelebilir baştan söyleyim. kusura bakmayın ama eşiniz açık açık çocuk olursa boşanamam demiş buna rağmen bu adamdan nasıl çocuk istiyorsunuz anlamadım adam sizden boşanmaya niyetli ve bunu söylemiş. Bu öyle sinirlendim de dedim denilecek birşey değil bence sinirden boşanmak istediği söylenmez. Gerçekten niyeti vardır ama henüz dile getiremiyordur sinirlenince de söyleyivermiştir. Ha bunu kabul edip adam benden boşanmasın diye çocuk yapacaksanız(ki onu da nasıl yapacaksanız artık) o çocuğa yazık olur. Evliliği kurtarayım diye çocuk yapılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…