Çok net istememe durumu yok hani kesin bir dille asla istemiyorum dese zatn o sorumluluğu alamamYani sert olacak şimdi. Ama olsun. Saçmalamayınız. Adam evlilikten emin olmayabilir. Sizden emin olmayabilir. Boşanmak istiyor ve bundan da emin olmayabilir. Bu iş sadece sizin istemenizle olmamalı. Ki bu yalanla dolanla asssla olmamalı. Ki hatta adamın yerinde olsam bu yalanı öğrenince ben boşardım.
Ya fakesiniz ya da cahilsiniz. Çocuğun bir seyleri düzeltmesini beklemenize inanmak istemiyorum. Cocuk duzeltici toparlayici degildir. Sorunlu bir aileye gelmek gibi bir ceza vermeyin cocugunuza.Çocuk olursa düzelir diye düşünüyorum bende en azından
Onu kavga anında söledi çocuk olursa bosanamam dediKonuyu okuduğundan eminmisin...
Boşanmak istiyor eşim demiş
Ya fakesiniz ya da cahilsiniz. Çocuğun bir seyleri düzeltmesini beklemenize inanmak istemiyorum. Cocuk duzeltici toparlayici degildir. Sorunlu bir aileye gelmek gibi bir ceza vermeyin
Bakın bir şeyi istiyor değilse istemiyordur. Emin olmadığı bir ton şey var. Bu net istemesine engelse istemiyor demek. İstiyorsa derdi ki ben istiyorum. İstiyorum demiyor çünkü istemiyor.Çok net istememe durumu yok hani kesin bir dille asla istemiyorum dese zatn o sorumluluğu alamam
Konuyu okuduğundan eminmisin...
Boşanmak istiyor eşim demiş
Okuyorum ve bosanma kelimesini goremiyorum hala.Merhaba hanımlar eşim çocuk fikrine pek sıcak bakmıyor baslarda istiyordu şimdi istemiyor bende ondan gizli hamile kalmaya çalışıyorum adetimin bitmesini bekliyorum bittiği günden itibaren yada bitmesine yakın ilişkiyle sonuç alabilirmiyim sizce
Adam çocuk istemiyor yanı istemiyorsa zorla çocuk mu yapacaksınız ne kadar saçma bır düşünce hem belkı mutlu değil belkı kendınce sebebleri var ve ılerıyı sızle görmüyordur. Boşanmak istemesı bıle bır bırey ıcın normal ama anormal olan ıstenmedığı halde hamıle kalıp evlılığı çocuğun kurtarmasını beklemek. Sız çocuğu evliliği kurtarmak için istiyorsunuzÇocuk olursa düzelir diye düşünüyorum bende en azından
Böyle düşünen bir adamdan gizli hamile kalmayı bırakın,adam çocuk yapıcaksın dese gizli gizli korunun derim.Birde kocanız neden istemediğini yazsa o zaman taşlar yerine oturur.Siz hamile kaldığımda sorun olmaz diyorsunuz.Eşiniz çocuk doğduğunda belki sesini çıkarmayacak.Ama ilerleyen zamanlarda çocuğunuz var sizi boşamayacağı anlamını sakın çıkarmayın.İşte o zaman söz sahibi o olacak.Ben istemediğim halde korunmayıp hamile kalan sendin diyecek vs...Allah yuvanızda mutlu mesut etsin .Ama sizin gibi bilinçsiz birinin şuan anne olmaya kalkması bence toplumu tehdit eden bir durum.....Boşanmak istese boşanır ama onuda yapmıyor işte sorun o
Çok yanlış bir düşünce. Olan çocuğa olur.Çocuk olursa düzelir diye düşünüyorum bende en azından
Okuyorum ve bosanma kelimesini goremiyorum hala.
Tartismalarimiz var ve o çocuk olursa bosanamayacagini söyledi şimdi onu sinirle söyledim diyor
Okuyorum ve bosanma kelimesini goremiyorum hala.
Canım burda yazılmışTartismalarimiz var ve o çocuk olursa bosanamayacagini söyledi şimdi onu sinirle söyledim diyor
Çocuk deneme tahtası mı siz bizi sınamaya mı geldiniz???? Çocuk olursa düzelir mi çocuk istemeyen adam Allah'ım fikir versin size milletle dalga geçmeyin bari.Çocuk olursa düzelir diye düşünüyorum bende en azından
Bn de anne olmayı istiyorum tabiki ama evliligimede banada çok iyi geleceğine inanıyorum çocuk evin neşesi derler hepAdam çocuk istemiyor yanı istemiyorsa zorla çocuk mu yapacaksınız ne kadar saçma bır düşünce hem belkı mutlu değil belkı kendınce sebebleri var ve ılerıyı sızle görmüyordur. Boşanmak istemesı bıle bır bırey ıcın normal ama anormal olan ıstenmedığı halde hamıle kalıp evlılığı çocuğun kurtarmasını beklemek. Sız çocuğu evliliği kurtarmak için istiyorsunuz
Çocuk deneme tahtası mı siz bizi sınamaya mı geldiniz???? Çocuk olursa düzelir mi çocuk istemeyen adam Allah'ım fikir versin size milletle dalga geçmeyin bari.
olursa düzelir düzelmezse de çocuk mutsuz aileye sahip olur mutsuz büyür önemli mi demi yeterli sen bi dene ...... Ama bebek oldu mu dönüşü yok eşin düzelmezse başka çıkarın
Lotus yorumlara bak canım konu sahibi eşi düzelir belki diye gizli saklı hamile kalmaya çalışıyor .....Okuyorum ve bosanma kelimesini goremiyorum hala.
Sitcom izleyin.Bn de anne olmayı istiyorum tabiki ama evliligimede banada çok iyi geleceğine inanıyorum çocuk evin neşesi derler hep
Sağlıklı bir ilişkiniz olmadığı belli. Boşanmamak için çocuk yapmak çok yanlış. Boşanamam dediği daha kötü üstelik. Boşanmayacaksınız ama huzursuz bir ev ortamında o çocuğa yazık edeceksiniz.
Çocuklar sizin evliliginizi düzeltmeniz için bir araç değil önce bunu anlayın şu zor günlerde insanlar ne derdinde siz ne derdindesinizÇocuk olursa düzelir diye düşünüyorum bende en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?