• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Eşimden gizli hamilelik

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Size sormadım o soruları ben. Diğer arkadaşa sordum. Siz maalesef çook büyük yanlış ve bir çocuğun vebalinin peşindesiniz.
Ya olursa Allah verirse hani ortada kalacak değil öyle olsa bir anne olarak bunu göze alamam eşim hem ragzi hem değil onada guvenmesem böyle kararı almam

2 reşit insanın neşelendiremediği evliliği dünyadan bir haber bir bebeğin neşelendireceğini, onun iyi geleceğini düşünmek bence çok bencilce.
belki de doğuştan engelli olacak ve maddi/manevi çok daha zor zamanlar yaşanacak.. nereden bilebilirsiniz ?
çocukları evlilik kurtarıcı, iyileştiri olarak görmeyin rica edeceğim.

Eşi çocuk istemeyip kendisi eşinden gizli boşanamasın diye kendine bağlamak için çocuk isteyen sonra fikrini desteklemek için buraya konu açan çocuğu sadece pis işleri işin bir araç olarak gören birisisiniz uslubunuza bu dediklerimi tamamlıyor zaten. Yanı bir sürü kişi yorum yapmış herkes sizi haksız bulmuş ama kendinizi haklı görüyorsunuz

Burdan bakınca öyle görünüyor. 🤷🏻‍♀️
Sizde de eşiniz çocuk olursa hiç boşanamam deyip mi bekledi peki? Yoksa evlilik otursun daha erken diye mi bekledi?
bizde boşanacak duruma geldik aramizda çok tartismalar anlasmazliklar çıktı. ama şimdi ikimizde çocuk istiyoruz ve ona yogunlastik tek derdimiz çocuk oldu eskisi gibi kavgalar da yok

Merhaba hanımlar eşim çocuk fikrine pek sıcak bakmıyor baslarda istiyordu şimdi istemiyor bende ondan gizli hamile kalmaya çalışıyorum adetimin bitmesini bekliyorum bittiği günden itibaren yada bitmesine yakın ilişkiyle sonuç alabilirmiyim sizce
Zorla birini baba yapamazsınız. Kaldı ki düzgün gitmeyen bir evlilikte çocuk kurtarıcı değildir. Konunuz nerden tutulsa elde kalıyor. Yaptığınız etik değil

bizde boşanacak duruma geldik aramizda çok tartismalar anlasmazliklar çıktı. ama şimdi ikimizde çocuk istiyoruz ve ona yogunlastik tek derdimiz çocuk oldu eskisi gibi kavgalar da yok
Sizin esinizde istiyormus ikinizin durumu ayni değil istemediği halde çocuğu olursa daha kötü bile olabilir

Çocuk sahibi olup olmama istegi evlilik oncesinde konusulmaz mi? Herkesin fikri isteği farkli olabilir. Sormak konusmak lazim oncesinde.
Başlarda o istiyodu ben korunuyodum şimdi ben istiyorum bu defada o hem ragzi hem değil hani olursa vay çocuk nerden çıktı diyecek değil hatta olursa benden çok sevinecek mutlu olacak durumda yani anladınız umarim

Çok istiyordu ama şimdi pek ragzi değil en son ki tartışmamız da çocuk olursa bosanamam dedi
Boşanmak isteyen çocuk olunca da çok güzel boşanır siz merak etmeyin. Sizin gibi bir annemin olmasını hiç istemezdim. Resmen eşiniz sizi terketmesin diye onu kandırarak hamile kalmaya çalışıyorsunuz

Ya olursa Allah verirse hani ortada kalacak değil öyle olsa bir anne olarak bunu göze alamam eşim hem ragzi hem değil onada guvenmesem böyle kararı almam
Hem razı hem değil. Ağzından boşanma lafı çıkıyor ve siz bu adama güveniyorsunuz öyle mi?

Eksik birşeyler var anlatmadığınız. Eşinizin kesinlikle istemediğini hatta boşanmayı düşündüdüğünü ve sizin de sırf o lafına istinaden ayrılamasın diye gizliden çocuk yapmaya çalıştığınızı hissettiriyorsunuz. Adama yalan söylüyorsunuz korunuyorum diye.

Konuyu neresinden tutsak elimizde kalır. Çok büyük bir yanlış bu yaptığınız.

Burda isteyen herkese hep inşallah olsun demişimdir ama sizin için aksini diliyorum, çok üzgünüm.

Başlarda o istiyodu ben korunuyodum şimdi ben istiyorum bu defada o hem ragzi hem değil hani olursa vay çocuk nerden çıktı diyecek değil hatta olursa benden çok sevinecek mutlu olacak durumda yani anladınız umarim
Konuyu kıvırmaya çalıştığınızı herkes anladı sizde bunu anladiniz umarım?

Hem razı hem değil. Ağzından boşanma lafı çıkıyor ve siz bu adama güveniyorsunuz öyle mi?

Eksik birşeyler var anlatmadığınız. Eşinizin kesinlikle istemediğini hatta boşanmayı düşündüdüğünü ve sizin de sırf o lafına istinaden ayrılamasın diye gizliden çocuk yapmaya çalıştığınızı hissettiriyorsunuz. Adama yalan söylüyorsunuz korunuyorum diye.

Konuyu neresinden tutsak elimizde kalır. Çok büyük bir yanlış bu yaptığınız.

Burda isteyen herkese hep inşallah olsun demişimdir ama sizin için aksini diliyorum, çok üzgünüm.

Back
X