Eşimden gittikçe soğuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi gunessizkedi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla bu tarz konular kadından kadına değişir...Bende arkadaş gibi hassas ve takıntılı bir kadınım eşimi çok severim ama böyle konularda sevgimden görmemezlikten gelemiyorum ve hemen tepki verebiliyorum.Evlenirkende kendimi bildiğimden,ellerine,tırnaklarına,ayakkabılarının ve dişlerinin temizliğine çok dikkat etmiştim;şükür ki yanılmamışım yoksa bende soğurdum,bunun sevgiyle alakası yok...kişisel özellik diyelim...

Süpersin! vereliniortak

Ben senin kocan olsam, ya şu saçaklarını yatarken bağla, ya da git 3'e vurdur derdim :mymeka:

canım benim eşim kuaför o bile çare bulamadı
arada bir makasını eve getirp saçlarımı kısaltıyo ama ben onun doğal hallerine katlandığım gibi oda benim saçlarımla yaşamaya alıştı

Burda şikayetçi olunan şeyler kişisel bakımla ilgili şeyler değil adam kötü kokuyor denmemiş kulakları hep pis denmemiş kılı dökülüyor denmiş.Bir arkadaşta epilasyon yaptırılabilir diyor olacak işmi göğüs kıllarına epilasyon yaptırılır mı?

Siz de olmasaniz ne olur benim halim,
algilayamadim konuyu xD

o mesajimin bi altindaki msjimda konuyla ilgili fikrimi de yazdim
bakarsaniz, goreceksiniz :)

Ya bence o "doğal hallere alışmak" lüksü yüzünden internette, dergilerde orada burada çarşaf çarşaf evlilik aşkı öldürür mü anketleri, makaleleri yayınlanıyor. Ben doğal hale alışmak istemiyorum, ama bi arkadaşın da dediği gibi, adama epilasyon mu yaptırcam , ağda mı, traş mı ne? Cildiyeye gitmek zaten ilk planım ama ne dicek ki ? Erkeklerde yaşla birlikte değişen testesteron seviyesi sebep olur buna, normaldir, bıdbıdıbıdı. 3G konusuna gelirsek, ben evlendiğimde çok daha kiloluydu, elimden geleni yapıp insan standartlarına soktum zaten, ama daha fazlasını yapamıyorum.

Peki ,muhakkak ki evlenmeden önce de dikkatinizi çekiyordu bazı şeyler..

Neden evlendiniz eşinizle desem ?

Yani size evlenme kararı verdiren ya da kabul ettiren şey neydi ??:sm_confused:

Sonradan kıllanmadı ya bu herif siz şuna eşimi sevdiğimi, herşeyini sevebileceğimi sanmıştım deseniz daha doğru olmaz mı?

Ya bence o "doğal hallere alışmak" lüksü yüzünden internette, dergilerde orada burada çarşaf çarşaf evlilik aşkı öldürür mü anketleri, makaleleri yayınlanıyor. Ben doğal hale alışmak istemiyorum, ama bi arkadaşın da dediği gibi, adama epilasyon mu yaptırcam , ağda mı, traş mı ne? Cildiyeye gitmek zaten ilk planım ama ne dicek ki ? Erkeklerde yaşla birlikte değişen testesteron seviyesi sebep olur buna, normaldir, bıdbıdıbıdı. 3G konusuna gelirsek, ben evlendiğimde çok daha kiloluydu, elimden geleni yapıp insan standartlarına soktum zaten, ama daha fazlasını yapamıyorum.

Bu yorum herşeyi açıkladı galiba :delphin:

:1shok::1shok::1shok:

Sonradan kıllanmadı ya bu herif siz şuna eşimi sevdiğimi, herşeyini sevebileceğimi sanmıştım deseniz daha doğru olmaz mı?

Yok canım adam köseydi, sonradan hormonları azdı da kıllandı. Töövbeee tövbeee. Okuma yazma ve idrak kapasitesi varsa, ben kıllandı demedim. Kılları dökülüyor dedim. Dökülme sonradan başlamış olabilir değil mi ? :mymeka:

Sağlıklı insan standartları yazacaktım, kelimeyi beynimden söyleyip yazıya dökmemişim. Belaltı vurmayın :delphin:

Bende demek istiyorum ki eğer kılları dökülüyorsa evlendiğiniz zamanda da eşinizin kılları vardı sonuçta dökülme ihtimali de her zaman var kendiniz içinde düşünebilirsiniz yarın hasta olupta tutam tutam saçınızın dökülüp dökülmeyeceğini bilemezsiniz bahane yapmayın yani kısaca.

eşinle paylaştınmı bu durumu...
rahatsızlığını dile getirirsen daha dikkat edebilir kendine..

valla ben anlamıyorum anlayışlı diyorsunuz bu sefer kıl tüy göbek gıdık bahane oluyo yakısıklı olur anlayıssız olur onuda sorun ederiz allah aşkına biz ne istedigimizin farkındamıyız önemli olan seni anlaması oturup karsılıklı konusabilmek degilmi.bunlar ufak seyler konusur halledilir soguma konusu bence sevgiyle alakalı

günessizkedi arkadasın yorumlarını okudumda madem bu kadar titizdin neden evlendin ayrıca bizi anlamyan sanırım sensin insan standartı derken demekki sen ask evliliği yapmaıs yaptıgını sanmıssın

günessizkedi arkadasın yorumlarını okudumda madem bu kadar titizdin neden evlendin ayrıca bizi anlamyan sanırım sensin insan standartı derken demekki sen ask evliliği yapmaıs yaptıgını sanmıssın

aynı fikirdeyim...a.s

cnm belki de evlilikten sonra eşine de alıştın ve monotonluk seni bunlara düşünmeye yöneltti yani aşk sevgiye dönüştü yok ben sevgimden eminim diyorsan da eşine rahatsız olduğun konuları söylesen ama onu kırmadan olmaz mı tatlım yerimseniben

¤ decemBer ¤;9224993 .!.:
hep erkekler mi kadınların yok göbeğinden yok kılından yok yağından iğrenecek?
dikkat etsin adam kendine.
kılı tüyü dökülen kadın olsa herifler boşamaya dahi kalkıyo. madem "moderen" dünyada yaşıyoruz, kadın "bakımlı" olmalı kesin yoksa aldatılıyo -tatlicadiarzu-, erkek de bakımlı olcak kardeşim. kadını olduğu gibi kabul etmeyen zihniyeti siz de olduğu gibi kabul etmeyin.

caizdir!kötükedihüso

haklisin arkadasim..genelde erkekler daha bakimsiz oluyorlar ama kendileri sadecce disari cikarken aynaya bakarlar.tabi hepsi böyle deyildir ama eskisi öyleydi..aslinda aldatma sadece kadinin bakimli veya bakimsiz olmasina bakmiyor..sütü bozuk ne yaparsan yap yine aldatir...

Son düzenleme:
Yok canım adam köseydi, sonradan hormonları azdı da kıllandı. Töövbeee tövbeee. Okuma yazma ve idrak kapasitesi varsa, ben kıllandı demedim. Kılları dökülüyor dedim. Dökülme sonradan başlamış olabilir değil mi ? :mymeka:
Evlendikten sonra kilo verip insan standartlarına getirmişsin, dökülmeyen tüylerini dökmeyide başarmışsın tebrik ederim.

Son düzenleme:
Ya sevgimde eksiklik olacak tabi.Ne kadar farklı düşünüyoruz bu "tam anlamıyla sevmiyorsun, bence sevgin azalmış"çılarla. Kim kimi %100 sever arkadaşlar? Kusura bakmayın ama aşk benim gözümü kör filan etmiyor.Zaman içinde ıyi yönlerini kanıksayıp görmezden gelmediğim gibi, kötü yönleri de aşkımın sayesinde sıfırlanmıyor.Yani ya tam aşk kadını bu insanlar ya da hayatlarında sevgi verebilecekleri başka yer olmadığı için ya da başka sebeplerden artık, kocalarını putlaştırmışlar, tapmaya başlamışlar.

Sevgi artar, azalır, benim sevgim ve cinsel isteğim bu anlattığım sebepten azaldı işte bu ara. Korkum ve konuyu açma sebebim de bu azalışın dibe vurması ihtimaliydi.

bence esleri putlastirma deyilde belki cocuk oldugu zaman bu tür seylere belki pek takinti olmuyor insanda...yani cocugun altini degistir onula ilgilen falan derken belki esinin bazi durumlarini görmüyor yada farketmiyor...

Son düzenleme:
Back