Eşimden gittikçe soğuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi gunessizkedi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla adamla seks yapmaya miğdesi bulanmayan kadının bence başka hiçbir şeyden midesi bulanmamalı çünkü en özeli o yani.bence sizinki sevgi sorunu arkadaşlarda ifade etmiş aynen katılıyorum.

Sağlıklı insan standartları yazacaktım, kelimeyi beynimden söyleyip yazıya dökmemişim. Belaltı vurmayın :delphin:

saglıklı insan standartıda diğer cümleye göre dahamı hafif kalıyo yada bizim dedelerimiz ve babalarımız saglıklı insan satndartlarına girmiyomu şişman insan saglıklı insan satndartına girmiyosa neye giriyo bunları merak ettim:1shok::uhm::uhm::uhm:

ya bu biraz kedim köpeğim tüğ döküyor gibi olmuş yani o kadar soğuk bir hava esiyor.değiştirin yenisini alın.

gerçeği kabul etmek zordur.:lepi:

Pardon ama neden seksten midesi bulansın insanın
Lütfen kendi adınıza konuşun
Böyle bişeyde duymadım hiç.
Hangi gerçekten bahsediyosunuz anlayamadım
Siz ağaç kovuğundamı yetiştiniz
Bu dünyanın kanunu ve tiksinilecek bişey görmüyorum ben

adamın kıllarından miğdesi bulanıyor şişmanladı diye gıdığı çıktı diye horluyor diye soğuyor ya yapmayın sizler işinize geleni istediğiniz gibi anlıyorsunuz.bu bayanın yazdıkları normal mi.seks değil hayatım tiksinelecek şey olab.o normal.ama sizin okuma ve anlama sorununuz var.eğer ki bir insandan bu kadar soğuyorsanız yok kıl tüğ midem bulanıyor o zaman diyorum o erkekle nasıl birlikte oluyorsunuz.

adamın kıllarından miğdesi bulanıyor şişmanladı diye gıdığı çıktı diye horluyor diye soğuyor ya yapmayın sizler işinize geleni istediğiniz gibi anlıyorsunuz.bu bayanın yazdıkları normal mi.seks değil hayatım tiksinelecek şey olab.o normal.ama sizin okuma ve anlama sorununuz var.eğer ki bir insandan bu kadar soğuyorsanız yok kıl tüğ midem bulanıyor o zaman diyorum o erkekle nasıl birlikte oluyorsunuz.

Gözünü kapatıyodur:jeyyar:

ewli değilim henüz nişanlıyım..

nişanlımla üniwersitede tanıştık, tüm itirazlarına rağmen kaldığı ewin temizliğini ben üstlenmiştim..

yatağını toplamaya başlardım her yer kıl, ama hiç tiksinmezdim..

öğrencilik hali çamaşır makinesi bozuldu yaptıramdık bisüre, elimde yıkadım bisürü çamaşırını, boxerları çorapları hepsini sewerek yıkadım, "ya hayatım yıkama " derdi çekinerek ama ben hiç tiksinmedim "donlarına gurban senin" die sewerek yaptım hepsini kaydirigubbakcemile3

göbeği war şuanda ama okadar sewimliki benim için, o kafaya taktıkça ben rahatlatmaya çalışıorum onu..

büyükşeyler değil belki bu sölediklerim ama onu mutlu etmeye yetio ya oda bana yetio..

insan sewdiğinden tiksinemezki..

dünya hali bu kimin başına ne gelceği hiç belli değil, yatağa mahkum olup eşinin sana bakmasına muhtaç olmakta war, bunuda unutmamak lazım:delphin:

öyle düsünmeyin.. bu dünayada her aklina gelmedik seyler oluyor...ben duydum mesela birinden kocasinin menisinden cok tiksiniyormus...igreniyormus tabi buda kari koca iliskisinde zararli oluyor dogal olarak..

Son düzenleme:

Bizde başka birşey demedik zaten,hiç okuma ve algılama problemimiz yok,ama arkadaş zaten o konudada zorluk çektiğini belirtiyorki frijit olma yolunda ilerliyorum diyor.
yorumunuzun arkadaşa olduğunu düşünmeye çalışıyorum ama hemen akabinde gerçeğe alışmak lazım gibi bir yorumunuz daha var
Geneleyse ilk yaptığınız yorum
Ben yine lafımın arkasındayım
Her kes kendi adına konuşsun

Merhaba herkese. Ben evleneli aşağı yukarı 1 sene oldu. Eşimle fikir olarak hiçbir uyuşmazlığımız yok, çok düşünceli ve iyi niyetli birisidir. Ama ben onun her yere, en çok da yatağa dökülen vücut kıllarından, gece horlamalarından ve diş gıcırdatmalarından,göbeğinden ve gıdığından dolayı gün geçtikçe daha da soğuyorum.Resmen yatağın üstünde onla uzanırken bile acaba şu an ne kadar vücut tüyü döküldü, temizlerken ne kadar midem bulanacak diye düşünürken yakalıyorum kendimi mafoldumben. Sanırım fiziksel olarak soğuya soğuya kk'nın frijit kadınlar alt klübüne altın üyelik hakedicem :kedi: Buna benzer sorunlar yaşayanlar oldu mu, neler yaptılar, sorunu nasıl çözdüler? Gerçekten büyük problem benim için, birazdan gidip başka odada yatıcam mesela :1no2:

keşke evlenmeden önce tüyün dökülüyormu,horlarmısın, dişini gıcırdatırmsıın diye sorsaydın ve kriterlerinden bahsettseydin..ayrıac ,evlendiğinizde göbeği gıdığı yokmuydu eşinizin??eğer evlendiğinizde göbeği ve gıdığı yoksa bu onun sorunu değilki sonradan oluşmuş sizin yaptığınız yemeklerle yani bunda sizinde etkiniz var derim... yani fikir uyuşmazlığı yok diyorsunuz düşünceli ve iyi niyetlidir diyorsunuz valla ciddi ciddi siz buldunuzda bunuyorsuuz dice ve dert arıyorsunuz kendinize dicem..
Tüyleri dökülüyorsa gönderin lazere eşinizi madem bu denli şikayetçisiniz ( nasıl teklif edicek konuyu nasıl açıcaksınız eşinize buda başlı başına bir sorun) gıdık ve göbekten şikayetçiyseniz ozaman fazla güzel yemek yapmicaksınız. birde horlamaması için tedaviye başlamasını önerin..
Çok merak ettim siz kusursuz bir eşmisiniz?? nebilim sizinde yatağa tüyleriniz değil ama saçlarınız dökülmezmi?? sizde uyurken çok çok yorulduğunuz günlerde horlamazmısınız? sizin vücudunuz kusursuzmu??

nişanlımla üniwersitede tanıştık, tüm itirazlarına rağmen kaldığı ewin temizliğini ben üstlenmiştim..

öğrencilik hali çamaşır makinesi bozuldu yaptıramdık bisüre, elimde yıkadım bisürü çamaşırını, boxerları çorapları hepsini sewerek yıkadım, "ya hayatım yıkama " derdi çekinerek ama ben hiç tiksinmedim "donlarına gurban senin" die sewerek yaptım hepsini kaydirigubbakcemile3

göbeği war şuanda ama okadar sewimliki benim için, o kafaya taktıkça ben rahatlatmaya çalışıorum onu..

büyükşeyler değil belki bu sölediklerim ama onu mutlu etmeye yetio ya oda bana yetio..

dünya hali bu kimin başına ne gelceği hiç belli değil, yatağa mahkum olup eşinin sana bakmasına muhtaç olmakta war, bunuda unutmamak lazım:delphin:

Yani...Düşmez kalkmaz bir Allah demişler..Ne oldum dememeli insan,ne olacağım demeli...Kime muhtaç olacağımız belli olmaz hayatta..Ben kimseye muhtaç olmam,çalışıyorum falan demekle de olmuyor bu işler..insan hayatı pamuk ipliğine bağlı..Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin...:Saruboceq:

Gözünü kapatıyodur:jeyyar:

hayatım sanırım sen beni anladın.ben yani insanın eşinden bu kadar tiksinçmiş gibi bahsetmesinden rahatsız oldum.dediğim şuydu bu adam bu kadar iğrençse siz bu adamla yatağınızı en özelinizi nasıl paylaşıyorsunuz dedim.kadınlarda doğum yaptıktan sonra çok kilo alıyor salıyor kendini o zaman erkeklerde aynı şeyi bize yapsın.ben bayanın yorumunu haklı bulamadım.sonuçta bir yıllık evliler yani yıllarca olurda adam birden evrim geçirir on da bile yapılmaz bu yorum.

cok sekersin..kaydirigubbakcemile3

Evlendikten sonra kilo verip insan standartlarına getirmişsin, dökülmeyen tüylerini dökmeyide başarmışsın tebrik ederim.

Sen de dahi anlamındaki de'yi ayrı yazmayı başar da ben de seni tebrik edeyim imla özürlüsü.

öyle düsünmeyin.. bu dünayada her aklina gelmedik seyler oluyor...ben duydum mesela birinden kocasinin menisinden cok tiksiniyormus...igreniyormus tabi buda kari koca iliskisinde zarali oluyor dogal olarak..

Tatlım bu tip vakaları bizde biliyoruz.
Evet böyle duygular hisseden insanlar var
Ama bunu genele yaymak büyük hata olur.
Burada evlilik yapmamış bir çok genç kız var
Onların kafasında acabalar oluşturmak ne kadar doğru sizce.
Ondan tiksin,bundan tiksin nasıl yürüyecek bu evlilikler
Ha bu duyguları taşıyorsanda çare ararsın
Psikologlar bunun için varlar.
Karşı tarafı suçlamadan önce kendinde ararsın sorunu
Ve gidip çaresine bakarsın

insan zevk aldıgı ve arzuladıgı asık oldugu adamla birlikte olmak ister ve cok büyük nedenler olmadıgı sürece ufak ayrıntıları ve kusurları görmez diye düşünüyorum sanırım sizde bunu demek istiyorsunuz

Back