- Konu Sahibi gunessizkedi
Ben evli değilim ama bir yandan şöyle düşünün. Kaç kadın bakımlı olmadığı gerekçesiyle aldatılıyor, kocası soğuk davranıyor. "sen biraz kilo mu aldın", "biraz makyaj yapsana, zayıflasana", "göğüslerin çok ufak", "selülitlerin var" gibi cümleleri pek çok kadın işitmiştir sevgilisinden veya kocasından. Evli olmak veya aşık olmak, bunlardan iğrenmemek için sebep değil bence, erkek milleti iğreniyor da bizim selülitimizden, ben niye iğrenmeyecekmişim kılından tüyünden. Ben nasıl bıngıl bıngıl yağlı, temizliğine önem vermeyen ter kokuları içinde yatağa giren, dişlerini fırçalamayan bir adamı arzulayabilirim ki? Ben dikkat ediyorsam o da edecek, ilişkiler böyle yürür. Evlendik diye salmak mı lazım hemen.
Tabii bu fiziksel kısmı bu işin. Eğer birinin göbeği, ter kokusu, diş pisliği varsa bana kılı da kötü gelir. Düşüncesizce davranıyorsa kılları daha da iğrenç gelir. Bir alakası yok ama bilinçaltı işte.
Tabii bu fiziksel kısmı bu işin. Eğer birinin göbeği, ter kokusu, diş pisliği varsa bana kılı da kötü gelir. Düşüncesizce davranıyorsa kılları daha da iğrenç gelir. Bir alakası yok ama bilinçaltı işte.