Eşimden gittikçe soğuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi gunessizkedi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben evli değilim ama bir yandan şöyle düşünün. Kaç kadın bakımlı olmadığı gerekçesiyle aldatılıyor, kocası soğuk davranıyor. "sen biraz kilo mu aldın", "biraz makyaj yapsana, zayıflasana", "göğüslerin çok ufak", "selülitlerin var" gibi cümleleri pek çok kadın işitmiştir sevgilisinden veya kocasından. Evli olmak veya aşık olmak, bunlardan iğrenmemek için sebep değil bence, erkek milleti iğreniyor da bizim selülitimizden, ben niye iğrenmeyecekmişim kılından tüyünden. Ben nasıl bıngıl bıngıl yağlı, temizliğine önem vermeyen ter kokuları içinde yatağa giren, dişlerini fırçalamayan bir adamı arzulayabilirim ki? Ben dikkat ediyorsam o da edecek, ilişkiler böyle yürür. Evlendik diye salmak mı lazım hemen.

Tabii bu fiziksel kısmı bu işin. Eğer birinin göbeği, ter kokusu, diş pisliği varsa bana kılı da kötü gelir. Düşüncesizce davranıyorsa kılları daha da iğrenç gelir. Bir alakası yok ama bilinçaltı işte.

Ben evli değilim ama bir yandan şöyle düşünün. Kaç kadın bakımlı olmadığı gerekçesiyle aldatılıyor, kocası soğuk davranıyor. "sen biraz kilo mu aldın", "biraz makyaj yapsana, zayıflasana", "göğüslerin çok ufak", "selülitlerin var" gibi cümleleri pek çok kadın işitmiştir sevgilisinden veya kocasından. Evli olmak veya aşık olmak, bunlardan iğrenmemek için sebep değil bence, erkek milleti iğreniyor da bizim selülitimizden, ben niye iğrenmeyecekmişim kılından tüyünden. Ben nasıl bıngıl bıngıl yağlı, temizliğine önem vermeyen ter kokuları içinde yatağa giren, dişlerini fırçalamayan bir adamı arzulayabilirim ki? Ben dikkat ediyorsam o da edecek, ilişkiler böyle yürür. Evlendik diye salmak mı lazım hemen.

Tabii bu fiziksel kısmı bu işin. Eğer birinin göbeği, ter kokusu, diş pisliği varsa bana kılı da kötü gelir. Düşüncesizce davranıyorsa kılları daha da iğrenç gelir. Bir alakası yok ama bilinçaltı işte.

peki sadece bakımsız kadınlarmı aldatılır
tanıdığım ne taş gibi hatunlar vardır gayet güzel gayet bakımlı ama
aldatılmıştırr
eğer erkek aldatmaya meyilliyse bu onların bulduğu bahanedir sadece
zaten evliliği süresince herkes her dakika bakımlımıdır
bakıma fırsatı olmadığı zamanlarda çok olur
bunun hastalığı var çocukla uğraşıldığı dönemi var
erkekde seviyosa kadını her haliyle kabul eder
kadında erkekğini seviyosa herhaliyle kabul eder

Bu yazdıklarınızın hepsi bahane...
Çünkü seven bir kadın hiçbir zaman bunları umursamaz...
Sevgi bitmiş sizde yada azalmış...
İlk başta da eşiniz kıllı değilmiydi?Göbekli ve gıdığı yokmuydu?
Horlama diş gıcırtdatması kıl dökülmesi vs bunların hepsinin çözümü var...
Tabi sen evliliğini yürütmek istiyorsan çareler çok...

peki sadece bakımsız kadınlarmı aldatılır
tanıdığım ne taş gibi hatunlar vardır gayet güzel gayet bakımlı ama
aldatılmıştırr
r

tabii ki böyle bir şey yok ama böyle şeyler genelde hep öne sürülür bence çok da haksız değildir soğumak konusunda. ama aldatmak adice bir şey.

cok afedersin ama bana bu düsüncen titizligin cok sacma ve abarti geldi.
Ya ben kendi esimi anlatsam varya herhalde yüzüne bakmazsin böyle bir adamin.
Esim cok yakisiklidir ama gel görki onunda cok killari dökülür,cok terler ve teri cok agir kokar.ayaklari cok kötü kokar.Dislerini hergün fircalamaz.Sürekli gaz yapar durur.En büyük hobisidir bu.Sise sise parfümü var ama pek kullanmaz.Yani daha neler sayayim.Seninkinde bunlarin yarisi bile yok ama sen sogumussun.Ben hep esime diyorum,seni distan gören bisey zanneder ama icine girince midesi kalkar.Ama o benim kocam.Herseyiyle benim kocam.Ben ondan igrenmem.

kaydirigubbakcemile3
bu gaz çıkarma olayı ''pek modern(!) batı toplumu olan'' almanyada normal bişey...öksürmek gibi adeta..gamyoncuiremsu

kaydirigubbakcemile3
bu gaz çıkarma olayı ''pek modern(!) batı toplumu olan'' almanyada normal bişey...öksürmek gibi adeta..gamyoncuiremsu

Tatlım aynı evde yaşadığın insandan nereye kadar saklayabilirsinki gazını ,öksürüğünü vs..Öksürük te hapşuruk ta vücudun refleksleri olduğuna göre ve engellenemediğine göre gaz da aynı şekilde..Tabi göstere göstere yapmak hoş değil ama her zaman başka odaya kaçacak ya da gazımızı içimizde tutacak halimiz yok..Hele bayanlar için hamilelik döneminde artan progesteronun da etkisi ile gaz çıkarmalar çok olur.Hadi dikkat ettik kimsenin hatta eşimizin,sevgilimizin yanında yapmamaya ama uyku esnasında bile biz farketmeden çıkabilir bu meret kaydirigubbakcemile3

Tatlım aynı evde yaşadığın insandan nereye kadar saklayabilirsinki gazını ,öksürüğünü vs..Öksürük te hapşuruk ta vücudun refleksleri olduğuna göre ve engellenemediğine göre gaz da aynı şekilde..Tabi göstere göstere yapmak hoş değil ama her zaman başka odaya kaçacak ya da gazımızı içimizde tutacak halimiz yok..Hele bayanlar için hamilelik döneminde artan progesteronun da etkisi ile gaz çıkarmalar çok olur.Hadi dikkat ettik kimsenin hatta eşimizin,sevgilimizin yanında yapmamaya ama uyku esnasında bile biz farketmeden çıkabilir bu meret kaydirigubbakcemile3

tabiki haklısın cnm...
benim demek istediğim almanyada gazını topluluk içinde de rahat rahat yapabiliyorsun..akannehir

cok afedersin ama bana bu düsüncen titizligin cok sacma ve abarti geldi.
Ya ben kendi esimi anlatsam varya herhalde yüzüne bakmazsin böyle bir adamin.
Esim cok yakisiklidir ama gel görki onunda cok killari dökülür,cok terler ve teri cok agir kokar.ayaklari cok kötü kokar.Dislerini hergün fircalamaz.Sürekli gaz yapar durur.En büyük hobisidir bu.Sise sise parfümü var ama pek kullanmaz.Yani daha neler sayayim.Seninkinde bunlarin yarisi bile yok ama sen sogumussun.Ben hep esime diyorum,seni distan gören bisey zanneder ama icine girince midesi kalkar.Ama o benim kocam.Herseyiyle benim kocam.Ben ondan igrenmem.

bunların çoğu benim kociştede varrr
ama ben hep diyorum
o kazmada olsa benim
öküzlükte yapsa
benim öküzümm o

Demek ki kisiden kisiye degisen bir olgu bu,
ben de karsimda bakimli, kisisel temizligine ozen gozen gosteren,
derli toplu bir adam gormek isterim..

sevgili hemcinsim sorununu ve konu ile ilgili yorumların bir bölümünü ilgiyle okudum.mantıklı tavsiyelerden pek memnun kalmandan dolayı sana en mantıklı tavsiyelerden birini sunacağım..öncelikle eşini acilen lazer epilasyona yolla bir güzel tüylerinden arınsın.sonra da horlama sorunu için hemen konu ile ilgili bir doktora..
hadi diyelim bu sorunlar kalktı ortadan,yarın bebeğiniz olucak o zaman çocugunun kusmuğu,kakası v.s sorunları yüzünden de çocuğundan da soğursun sen bu duruma göre..ya da ihtiyarlığı düşün o zaman dişlerini gıcırdatması öksürüğü aksırığı tıksırığı daha da çoğalacak.ya kendi annen ve babana ya da kayınvaliden ve kayınpederine hastalıkları zamanında sırt mı döneceksin bu tiksinti rahatsızlığından dolayı? severken nerenizle seviyorsunuz siz allah aşkına ?

canım herkes böyle ister ama ev hali bu insan hep özenli düzenli olamıyoki
kaldıki bigün iki gün değil bi ömür paylaşıyosun
elbette bakımsız günlerde oluyo
özellikle erkekler bu konularda daha rahat davranıyolarr
biz kadınlarada düşen gülü sevip dikenlerine katlanmak oluyo

canım herkes böyle ister ama ev hali bu insan hep özenli düzenli olamıyoki
kaldıki bigün iki gün değil bi ömür paylaşıyosun
elbette bakımsız günlerde oluyo
özellikle erkekler bu konularda daha rahat davranıyolarr
biz kadınlarada düşen gülü sevip dikenlerine katlanmak oluyo

Insanlik hali olabilir, 7/24 kokanalar gibi dolansin demiyoruz dikkat ederseniz,
genel olarak kisisel bakima ozen gosterilmeli mesela 1 gun dis fircalanip 1 hafta fircalanmiyorsa bu kisi benim gozumde temiz degildir,
killarini duzenli tras etmiyorsa vs...

Gulu seven dikenine katlanir biraz uymadi bu duruma...

bana kalirsa rahatsiz oldugun konularda biraz ustune duser on ayak olursan zamanla duzeltirsin bu durumu.
titiz birisin belli ki ama bence titizligin sevginin onune gecmemeli.
evlendik ayni evde yasiyoruz diye de esler kendilerini salmamali.
ama kucuk oyunlrla sevgi gosterileriyle biraz kandirikcilik yaparak ama kalp kirmadan kotu soz soylemeden zamanla bunlari duzeltirsiniz.
umarim duzeltmek istiyorsnuzdur hala..

Insanlik hali olabilir, 7/24 kokanalar gibi dolansin demiyoruz dikkat ederseniz,
genel olarak kisisel bakima ozen gosterilmeli mesela 1 gun dis fircalanip 1 hafta fircalanmiyorsa bu kisi benim gozumde temiz degildir,
killarini duzenli tras etmiyorsa vs...

Gulu seven dikenine katlanir biraz uymadi bu duruma...

yoo öyle diş fırçalamak türü şeylerin affı olmaz ama
benim demek istediğim konu sahibinin dediği türde şeylerdi
yok göbeği var yok horluyo yok kılı dökülüyo
benimide saçlarım dökülüyo sabaha kadar yastık saç içinde kalıyo
eşimin iğrenip yatağınımı ayıırması gerekiyo
seven insan bu tür şeylere katlanmayıp eleştirmelimi sence????

Onlara deginmemistim kendi fikrimi yazdim :)))
Herkesin karakteri farklidir siz bu tarz seylerden etkilenmezsiniz,
sevginiz artmaz azalmaz ama arkadas takmis belli ki
evlendikten sonra ciftler kendilerini salmasin diyorum...

Yalniz konu sahibi arkadas adamin dokulen killarina birsey yapamazsiniz insanlik
hali dokulebiliyor, benim de esimin saclari cok dokulur,
elektrik supurgesiyle cektirmekten baska birsey gelmiyor elimden...

Ben senin kocan olsam, ya şu saçaklarını yatarken bağla, ya da git 3'e vurdur derdim :mymeka:

Valla bu tarz konular kadından kadına değişir...Bende arkadaş gibi hassas ve takıntılı bir kadınım eşimi çok severim ama böyle konularda sevgimden görmemezlikten gelemiyorum ve hemen tepki verebiliyorum.Evlenirkende kendimi bildiğimden,ellerine,tırnaklarına,ayakkabılarının ve dişlerinin temizliğine çok dikkat etmiştim;şükür ki yanılmamışım yoksa bende soğurdum,bunun sevgiyle alakası yok...kişisel özellik diyelim...

Burda şikayetçi olunan şeyler kişisel bakımla ilgili şeyler değil adam kötü kokuyor denmemiş kulakları hep pis denmemiş kılı dökülüyor denmiş.Bir arkadaşta epilasyon yaptırılabilir diyor olacak işmi göğüs kıllarına epilasyon yaptırılır mı?

Back