Eşimden gittikçe soğuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi gunessizkedi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kılı dökülmeyen erkek var mıdır ki acaba.Bu söylediklerinin hepsi benim eşimdede var kılı dökülür dişini gıcırdatır horlar ama ben onu çok severim birgün bile bunların önemli olduğunu düşünmedim.Başka bir neden olmalı eşinden soğumana sebep.Sana karşı ilgisimi az yada ne biliym huyları iyi diyorsun.Senin mi aklın başka yerlere kaydı diycem ama ......Ama biliyormusun evlilik bir süreç dönemler vardır evlilikte atlatınca akar gider 1 yıl 5 yıl 15 yıllara dikkat etmek gerekir dnir ve geneldede bu dönemlerde evlilikte ters giden birşeyler olur ama sabredince düzelir unutulur.

cok afedersin ama bana bu düsüncen titizligin cok sacma ve abarti geldi.
Ya ben kendi esimi anlatsam varya herhalde yüzüne bakmazsin böyle bir adamin.
Esim cok yakisiklidir ama gel görki onunda cok killari dökülür,cok terler ve teri cok agir kokar.ayaklari cok kötü kokar.Dislerini hergün fircalamaz.Sürekli gaz yapar durur.En büyük hobisidir bu.Sise sise parfümü var ama pek kullanmaz.Yani daha neler sayayim.Seninkinde bunlarin yarisi bile yok ama sen sogumussun.Ben hep esime diyorum,seni distan gören bisey zanneder ama icine girince midesi kalkar.Ama o benim kocam.Herseyiyle benim kocam.Ben ondan igrenmem.

bence seven insan kocasını herşeyiyle kabul eden birine bunlar acaip gelmes...cnmmm kusur bulmaya kalkarsakk bitmeski erkeklerin kusuru 4-4lük adamdan bile sogurusbence sen kocanı ciden seviosun:)

kizlar ayip olmazsa bir sey yazacagim...yanlisda anlasilmasin ..saci tüyü birakin kocasinin sperminden igrenen bayanlar var o nasil oluyor bu dahada tuhaf bir durum...:uhm:

Ne şekilde spermden iğrenmek bu ?

Ben de çok çok af dileyerek söylüyorum,biraz cinselliğe girecek ama sperm yutmak gibi bişeyse bence de iğrenç....:dilcikar: Bu da bana tuhaf gelmiyor..

Temizlikle bunu karıştırmamak lazım,
Kokmak bakımsızlıkla ilgili bişey
Ama tüy dökmek elinde olmayan bir durum.

Ya haklısın çilekizmir ( türkçeye tercüme ettim diye kızma, bunu yazmak daha kolay geldi :kedi:

Ben de bu yüzden haksızlık ettiğimi düşünüyorum zaten vicdan azabı çekiyorum.Vücut jeli yerine saç dökülmesine karşı şampuan filan mı kullansa da kıl kökleri güçlense acaba :))

Yani biliyorum bunlar erkekte normal şeyler ama ben fiziksel konforuma (bknz.uykunun horlamayla bölünmesi) ve şekilsel görüntüye ( bknz.3G : gıdık, göbek, diğerini yazmayım, anladınız siz) çok takıyorum sanırım :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallaha kizlar bence bunun sevmek ile hicbir alakasi yok

Tabikide esini seversin herseyi ile....fakat arzulamak cok farkli birsey....

Temiz bakimli, vücüduna fizigne özen gösteren bir adam baskadir....bakimsiz, ter kokan göbeginin üstünde bardak tasiyacak kadar yaglar olusmus bir adam baskadir....igrenme duygusu gayet insani...bir koku....bir hareket...buna sebeb olabilir...:delphin:

Evliyiz diye bu sekilde kendimizi sallmamamiz gerekiyor kanimca....ve eslerimizide uyarmamiz gerekiyor.....şutarafagitti

Cünkü cogu erkek bu konuda kadinlardan daha özensiz malesef......

Gerçekten mantıklı yorum ve tavsiylerde bulunan bi kaç yazar dışında, tüm yargılayan ,kesen, asan, biçen hanımlara teşekkürü borç bilirim ( ! ) Böyle bir sorunu olan ve buraya bu konuyu açan bir kişiye yapılabilecek en iyi yardım da zaten kendi kocasının ne kadar daha kaba saba olduğu halde "kociş"ini sevmeyi becerebildiğini örnek göstermekti zaten ( ! ) Yorumlarınızdan (birkaç kişi dışında) anladığım ben kocamdan soğumuşum, kılı tüyü bahane ediyormuşum, sevsem onlar benim gözüme görünmezmiş, mişşş, mişşş.... Lütfen forumlara empati kurabilip, konuyu açana yardımcı olabileceksek yazalım. Biliyorum internet bedava, klavye zaten parasız ve ağzı olanın konuştuğu bir ülkedeyiz, hepimiz birer nickin arkasında gizliyiz.. Ama inanın şu konuyu açtığım açacagım son konu olacaktır, KK'nın kalitesini anlamak adına yaptığım bir saha çalışması diyelim . Cümleten selam olsun...

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçekten mantıklı yorum ve tavsiylerde bulunan bi kaç yazar dışında, tüm yargılayan ,kesen, asan, biçen hanımlara teşekkürü borç bilirim ( ! ) Böyle bir sorunu olan ve buraya bu konuyu açan bir kişiye yapılabilecek en iyi yardım da zaten kendi kocasının ne kadar daha kaba saba olduğu halde "kociş"ini sevmeyi becerebildiğini örnek göstermekti zaten ( ! ) Yorumlarınızdan (birkaç kişi dışında) anladığım ben kocamdan soğumuşum, kılı tüyü bahane ediyormuşum, sevsem onlar benim gözüme görünmezmiş, mişşş, mişşş.... Lütfen forumlara empati kurabilip, konuyu açana yardımcı olabileceksek yazalım. Biliyorum internet bedava, klavye zaten parasız ve ağzı olanın konuştuğu bir ülkedeyiz, hepimiz birer nickin arkasında gizliyiz.. Ama inanın şu konuyu açtığım açacagım son konu olacaktır, KK'nın kalitesini anlamak adına yaptığım bir saha çalışması diyelim . Cümleten selam olsun...

birde bu var konu açılıyor
millet kaile alıp bir ton cevap yazıyor
fakat konu sahibi cevapları beğenmeynce kişileri basitlkle ve bilgisizlikle suçluyor
eee ne yapalım yani herkez herşeyde uzman olamaz ve içinden ne geliyorsa
dağarcığı ne kadarsa onu yazar
lafını herkez ortaya kor beğenen okur
beğenmeyen bidahada kimseye bir şey sormaz olur biter

bence sen esini hic ama hic sevmiyorsun:umursamaz:yoksa kiliydi tuyuydu bu kadar takmazdin sekerim:hulya:

Merhaba herkese. Ben evleneli aşağı yukarı 1 sene oldu. Eşimle fikir olarak hiçbir uyuşmazlığımız yok, çok düşünceli ve iyi niyetli birisidir. Ama ben onun her yere, en çok da yatağa dökülen vücut kıllarından, gece horlamalarından ve diş gıcırdatmalarından,göbeğinden ve gıdığından dolayı gün geçtikçe daha da soğuyorum.Resmen yatağın üstünde onla uzanırken bile acaba şu an ne kadar vücut tüyü döküldü, temizlerken ne kadar midem bulanacak diye düşünürken yakalıyorum kendimi mafoldumben. Sanırım fiziksel olarak soğuya soğuya kk'nın frijit kadınlar alt klübüne altın üyelik hakedicem :kedi: Buna benzer sorunlar yaşayanlar oldu mu, neler yaptılar, sorunu nasıl çözdüler? Gerçekten büyük problem benim için, birazdan gidip başka odada yatıcam mesela :1no2:

Kusura bakmayın ama ne yapmaya çalıştığınızı anlaymadım ben.
Bunları yazan sizsiniz,kimse iftira atmadı.
Siz ne kadar tiksiniyorum diyebilme konforuna sahipseniz,bazılarıda ben kocamı herşeyiyle seviyorum deme konforuna sahip.
ınsanları bunu söylediği için kınaymazsınız.
Siz eşimin tüy problemi var,ne çare buluruzda dökülmeye engel oluruz gibi bir yazıyı yazmış olsaydınız.
Başlığını gün geçtikçe soğuyorum değilde,Evliliğime çare arıyorum olsaydı gelen yorumlarda ona göre olurdu.
Doğru kelimeleri kullanamadıysanız,kimseyide suçlamayın duymak istediğiniz yorumu yazmadı diye.
Ben yine altını çize çize diyorumki
Bu yazdıklarınız gerçekten bir ön çalışma değildi ise
Duygularınızı tekrar gözden geçirin.
Sizede iyi geceler.

insan birini seviyo diye onun kılından tüyünden gazından rahatsız olmamak zorunda mı?
bunun soğumakla bi ilgisi yok bence. adam kendine biraz çeki düzen verse herşey hallolur zaten.
ayrıca horluyomuş da yaa çekilir mi böyle bi doktora gitse problemini çözerler yani..

Kusura bakmayın ama ne yapmaya çalıştığınızı anlaymadım ben.
Bunları yazan sizsiniz,kimse iftira atmadı.
Siz ne kadar tiksiniyorum diyebilme konforuna sahipseniz,bazılarıda ben kocamı herşeyiyle seviyorum deme konforuna sahip.
İnsanları bunu söylediği için kınaymazsınız.
Siz eşimin tüy problemi var,ne çare buluruzda dökülmeye engel oluruz gibi bir yazıyı yazmış olsaydınız.
Başlığını gün geçtikçe soğuyorum değilde,Evliliğime çare arıyorum olsaydı gelen yorumlarda ona göre olurdu.
Doğru kelimeleri kullanamadıysanız,kimseyide suçlamayın duymak istediğiniz yorumu yazmadı diye.
Ben yine altını çize çize diyorumki
Bu yazdıklarınız gerçekten bir ön çalışma değildi ise
Duygularınızı tekrar gözden geçirin.
Sizede iyi geceler.

Hayatim arkadasin takildigi nokta galiba ona cözüm önerileri sunmak yerine esini sevmiyorsun bahane ariyorsun gibi yazilarin gelmesi...

Lakin burda konu acmak tabikide her yoruma acik olmak demektir.....

kıl tüy çok da tiksinilecek şey mi.. evde köpeğimde kocam da dehşet tüy döküyor...

kocamında hem gıdığı hem göbeği var.... hemde aşırı bakımlı değildir..

ama deliler gibi severim. sarılmadan uyuyamam.

aranızda aşk sevgi anlayışı bitirecek bişiyler mi oldu? ayrı yatmanız ilginç geldi.

ama çok titiz iseniz tahammül sınırlarınızı zorluyor olabilir bu durum. bir uzmanla görüşün. nedenini bilinçaltındaki sebebi bulun ki ona göre çözüm bulunsun zor.

ayyyy çok sinir oldum konuyu açan arkadaşım kusura bakma ama konuyu açma sebebini anlayamadım kk nın kalitesini mi ölçmek yoksa sıkıntına çare mi bulmak .

çilekizmir arkadaşımın dediği gibi istediğin cevapları almadığın için sitem etmen çok mantıksız.bu tür forumlarda herkes düşüncesini belirtmekte özgür.cevapları seçeceksen forumlarda gezmemen gerekiyor.

sıkıntına gelince eşinle aranda aşk olmadığı düşüncesindeyim + yaşlanınca ne yapacaksınız eşin yemek yerken dökerken sen hala genç kusursuz bir şekilde mi kalacaksın hayır.o zamanlarda aynı durumlar olcak ama farklı ama aynı bu düşünceyle yaşarsan hiç mutlu olamazsın.

bu arada daha 1 yıl olmuş 1 yılda mı göbek kıl ve gıdı oldu ilginç...

Hayatim arkadasin takildigi nokta galiba ona cözüm önerileri sunmak yerine esini sevmiyorsun bahane ariyorsun gibi yazilarin gelmesi...

Lakin burda konu acmak tabikide her yoruma acik olmak demektir.....

Gülsüm'cüm kendi adıma konuşmak gerekirse ben arkadaşa 1-2 kez açıklama yaptım.
Evet katılıyorum,pislik dayanılacak bir şey değil
Bir insan düzenli banyo yapmıyorsa,kişisel temizliğine dikkat etmiyorsa bende tahammül edemem,bunu belirttim zaten.
Ama adamın kılı dökülüyorsa napsın?
Bunu dökmeyen modeli varmı?
Kadın erkek herkesin sorunu bu
Yazdığı ilk yorumuda kopyaladım,keskin bir yorum yapan kendisi
Bu reaksiyonların gelmeside çok normal.
Madem ağzı olan konuşuyor,sanalda herkes kabadayı
Ozaman özelini dökmiyceksin uluorta
Kalkıyorsun binlerce üyesi olan bir forum sitesinde başlık açıyorsun
Binlerce üyesinin çoğunuluğu evli olan bu kadınlardanda kendi hayatlarını baz alarak yorumlar geleceğini hesaplaman lazım.
Kime öfke,kime trip
Karşındakiler senin için ne kadar monitörün ötesindeki insanlarsa,sende onlar için o kadarsın.
Fazla beklentiye girmemek gerek kanımca.

Bu da yeni çıktı vallahi.. Yorumlar beğenilmeyince kınamalar, bir daha konu açmayacağımlar, vs.. Lütfen açın, lütfen..

Gülsüm'cüm kendi adıma konuşmak gerekirse ben arkadaşa 1-2 kez açıklama yaptım.
Evet katılıyorum,pislik dayanılacak bir şey değil
Bir insan düzenli banyo yapmıyorsa,kişisel temizliğine dikkat etmiyorsa bende tahammül edemem,bunu belirttim zaten.
Ama adamın kılı dökülüyorsa napsın?
Bunu dökmeyen modeli varmı?
Kadın erkek herkesin sorunu bu
Yazdığı ilk yorumuda kopyaladım,keskin bir yorum yapan kendisi
Bu reaksiyonların gelmeside çok normal.
Madem ağzı olan konuşuyor,sanalda herkes kabadayı
Ozaman özelini dökmiyceksin uluorta
Kalkıyorsun binlerce üyesi olan bir forum sitesinde başlık açıyorsun
Binlerce üyesinin çoğunuluğu evli olan bu kadınlardanda kendi hayatlarını baz alarak yorumlar geleceğini hesaplaman lazım.
Kime öfke,kime trip
Karşındakiler senin için ne kadar monitörün ötesindeki insanlarsa,sende onlar için o kadarsın.
Fazla beklentiye girmemek gerek kanımca.

Cok dogru canim....ama belki arkadas yenidir...fazla tecrübesiz yoktur o yüzden beklentileride farkli oldu....neyse.....:delphin::hulya:
Bayramin mübarek olsun bu arada.....öptümopuyorumnanaktan

Cok dogru canim....ama belki arkadas yenidir...fazla tecrübesiz yoktur o yüzden beklentileride farkli oldu....neyse.....:delphin::hulya:
Bayramin mübarek olsun bu arada.....öptümopuyorumnanaktan

Seninde bayramın kutlu olsun canım benimopuyorumnanaktan

eee ne yazılmasını bekliyordunuz ? insanlar empati yapmaya çalışırken kendi eşlerinin de durumunu söylemek istemiş olabilir.Size yorum yazanlara tutumunuz çok agresif geldi bana..Öyle çok ters ve kırıcı mesajlar da görmedim açıkçası..:bbo:
Allah size sizin için hayırlı olanı yaşatsın...:Saruboceq:

akannehirakannehir o zaman bayılalım

Back