Eşimden gittikçe soğuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi gunessizkedi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım kocam keşke yanımda olsada tüyü dökülse ayrıca göbeğine de hep takılırım ama aslında hoşuma gittiği için..kurban olurum ben ona seven insan herşeyiyle sever..bence siz sevmiyosunuz bütün bu tiksinmeleriniz titizlikten değil sevginin olmadıgından..

canım kocam keşke yanımda olsada tüyü dökülse ayrıca göbeğine de hep takılırım ama aslında hoşuma gittiği için..kurban olurum ben ona seven insan herşeyiyle sever..bence siz sevmiyosunuz bütün bu tiksinmeleriniz titizlikten değil sevginin olmadıgından..

öyle deme canım ya.. insanın ,kendisinden bile tiksindiği zamanlar oluyo.. tiksindiği sevmediği bişeyi de sevdiği insanda görmek istemiyor.. bu onu gerçek anlamda sevmemesinden değil, yaptığı ya da sergilediği hareketlerden hoşlanmamasından,ona yakıştıramamsından.. senin için bunlar sorun değil demek ki sen görmezlikten gelebiliyorsun,ama bu hareketleri fazla kafaya takanlar yani konuyu açan arkadaşım ve ben gibiler,tahammül eemiyoruz.. sevgiyle ölçmeyelimopuyorumnanaktan

erkek adam tüylü olur tabiiiiii kaydirigubbakcemile3
ben tüysüz erkek yapısı görmedim..bende severim eşimin herşeyini tiskinmem yani çok seviyorum onu delikafadulden

öyle deme canım ya.. insanın ,kendisinden bile tiksindiği zamanlar oluyo.. tiksindiği sevmediği bişeyi de sevdiği insanda görmek istemiyor.. bu onu gerçek anlamda sevmemesinden değil, yaptığı ya da sergilediği hareketlerden hoşlanmamasından,ona yakıştıramamsından.. senin için bunlar sorun değil demek ki sen görmezlikten gelebiliyorsun,ama bu hareketleri fazla kafaya takanlar yani konuyu açan arkadaşım ve ben gibiler,tahammül eemiyoruz.. sevgiyle ölçmeyelimopuyorumnanaktan

canım ona kalırsa biz kadınlarında saçları dökülmüyomu yataga..konuyu açan arkadaş hiç kendinden bahsetmemiş ama hayat arkadaşının herşeyinden tiksinmiş tiksinmek ile sevgi hiç birzaman yanyana olmamıştır..birinden ve birinin hareketlerinden tiksiniyorsan aynı zamanda onu çok sevemezsin.bence bu böyle..tabi sen ve konuyu açan arkadaşın duygularını anlayamayabilirim çünkü eşimden hiç tiksinmedim bu tüy dökülmesini sevdiğimden değil ne yapsın adam sabah kalkıp işe giderken ''hayatım uyanda ben şu çarşafı bi temizleyim''mi desin..bunu anlayabilmek çok zor değil eger kafanıza çok takıyosanızda normal bi durum değil isterimki bunun normal olmadıgını anlayıp kendi kendinizi sorguya çekmeniz yoksa konudanda görüldüğü gibi evliliğinize zarar gelmesi daha iyimi olucak allah yaşatmasın kimseye..

kaydirigubbakcemile3 canım sen çok aşırı titizsin yada çok sevginden emin değilsin insanın haraketleri dört dörtlük olamazki seninde muhakak eşinin uyuz olduğu bir hareketin vardır önemli olan aşkta sevgide bunları en minimum şekilde yok etmektir benim eşiminde kılı dökülür sabah uyanınca çarşafı silkelerim yada değişirim sürekli horluyorsa yediklerine dikkat edip zayıflamaya çalışsın hastalık belirtisidir horlama, diş gıcırtlatma başıma gelmedi ama zannedersem oda tik gibi alışkanlık dişe çok zararı var ve dişe takmak için onunda bir dişlik gibi gece ürünü olduğunu satıldığını duymuştum bir eczaneye sorun derim. bunlar için eşten ayrı yatılırmı? sevginiz körelir emeğiniz nerede bu evlilikte..
sevgi evlilik emek ister..herşeyi gözünüze batıyorsa ya sevginizi bir gözden geçirin yada kendinizi..yapmayın lütfen ..
.kendinizi birazda onun yerine koyun üzülmezmiydiniz? eşiniz size böyle davransaydı bilmiyorum ben çok doğru bulmuyorum bu hareketleri..evlilikler kolay kurulmuyor ama tek sözle yıkılabiliyor böyle olmamalı...emek verilmeli ....

Yorumun için teşekkür ederim.Yardımcı olmaya çalışan yorumlar derken bunu kastetmiştim. Kadıncagız kendi yaşadığı benzer bi olaydan yola çıkıp bana karşı tarafın da neler hissedebilecegini anlatmış işte, bu kadar basit.Faydalı da oldu gerçekten benim için.Normalde kafası sağlam çalışan biri olsa da insan, bazen kendi hikayesindeki kötü kurta karşı napılacagını kestiremeyebiliyor. Ayrıca "insanların ciddiye alıp yorum yazdığı" kısmına katılmıyorum, çünkü bi çok insan yapacak bir alternatifi olmadığı için buralarda vakit öldürüyor. Kim kafa yorup tanımadığı bi insana gerçekten yardımcı olmak istiyor ki ? Bu sanal hayatta bi kez daha anladım, gerçek hayatta kimseye benim meselelerimle ilgili ağzını bile açtırmamakta ne kadar haklı olduğumu :umursamaz: Çünkü insanlara konuşma hakkı verince kendinde o kapasite olup olmadığını ölçüp tartmıyor.Bu yazdığımın/söylediğimin karşıdakinin pratik hayatına katkısı ne, ne fayda sağladım ben şimdi diye düşünmüyor. "Bence sen kocanı hiç ama hiç sevmiyorsun" muşşşşş. Yapma yaa?? Bizim yatağın altında yatıyorsun, yemek yediğimiz masanın yanında yaşıyorsun sanırım? Ne biliyorsun diyaloğumuzu?

Bir de bi kaç öğrenci arkadaş vardı, aklın yaşta değil başta olduğunun somut örnekleri.Sevmek başka, kıla tüye tahammül başka diyebilen. Teşekkür ederim onlara da kaydirigubbakcemile5

Yaw allah askina ne yazdigini tekrar gozden oku tepki vermeden. TIKSINIYORUM ve ayri yatacagim bu gecede demissin. Ayri yatacagin adami sevmiyorsun demektir yada sevgin var isede ten uyusmazligi var yada sen tamamen kilsizsin tuysuz bir hatunsun ve alerjin var tuylere. Esini epile etme konusunda ikna edersin, kilo kaybetmesi icinde ikna edersin, horlamamasi icin doktora goturursun ve o agzini sapirtattikca agzinin ustune bir tane yapistirirsin olur biter madem seviyorsan. Yoksa bes erkekte iki yada ucu bunlari yapiyor. benim esimin gidigi yok gobegi yok ama tuy dokuyor yatagi supuruyorum deliler gibi tek tek temizledigimde oluyor bir sey demiyorum ona karsi hosuma gitmesede insanlik hali. Full epilasyon yaptir ama senin derdin bir degil gidik, gobek, sapirdatma bunlari bir sekilde hal edersin seviyorsan esine soyleyerek. Ben sevmedigim insanlarda kusur ararim nedense yatagimi paylastigim insanin kusurlarini buyutup tiksinecek duruma getirmem

bence sen eşini sevmiyorsun seven kadına eşinin ter kokusu parfüm gibi gelir onun her halini sever pis veya temiz farketmez sen duygularını bi konturol et eger sevmediginden eminsen hayatı ne ona ne kendine zehir etme yol yakınken çocukta yokken işin geregini yap iyi günler

başlık sahibi arkadaş yapılan yorumları pek ciddiye almıyor sanırım, özellikle de işine gelmeyen cevapları ağır bi dille eleştiriyor..
neyse ben yine de söylemeden gecemicem.yorumum senin için ne kadar yararlı olur bilmiyorum ama maalesef ben de eşini yeterince sevmiyorsun diyen arkadaşlara şiddetle katılıyorum. :delphin:

ıyi günde kötü günde sözü nerde ?
Demek adamcağız yatalak olsa Allah acısın....

Sakın yanlış anlamayın ama bence insan sevmediği kişinin kusurlarından sinir olur..

Ben sözlümün yüzündeki sivilcelerini sıkıyorum ve bunu yaparken hiç tiksinmiyorum...
Kaldı ki saçı tüyü beni rahatsız etsin..
Bir başkasına yapsam midemi elime çıkarırdım heralde...
:bbo:

tek sorunum bu olsa keskee her gün kıl dolsa yatak sorun değilll

eşim birgün bana sevgi nasıl bişey yaa ben senin ter kokunu bile çok seviyorum demekki sevmek bu olsa gerek demişti..bende eşimi teriyle göbeğiyle herşeyiyle çok seviyorum ve hiçbir halinden rahatsızlık duymuyorum..
birlikteliklerin en önemli maddeleridir bunler bence,aynı havluyu ,aynı kaşığı bardağı kullanabilme ...vs..
yani çok şaşırtıcı geldi bana bu konu

tüm arkadaşların dediği gibi sevgi yok gibi geliyor bana ,insan sevmediği insanların bu hallerinden tiksiniir.

sevgi ile ilgili bir sorun bencede....walla ben eşimin hiçbirşeyinden igrenmiyorum herşeyini çok seviyorum canım benim o :asigim:

arkadasım kılı dökülmeyen,bakımlı,kılolu olmayan bır esın olsun senı aldatsın,hakaret etsın,senı insan yerıne koymasın bu daha mı ıyı olurdu? bır düşün ıstersen.
ayrıca sana yorum yapanlara hakaret etme hakkın yok demekkı kımse dört dörtlük degılmıs dimi?bilmem anlatabıldımmı?

iki ayri insan,birdenbire bir eve girince ister istemez birbirinin ozeline daha cok dahil oluyor..yani insan neden esimden cekineyim ki diye dusunuyor...evliligimin ilk zamanlarinda esim de,ben de rahatsiz oldugumuz seyleri birbirimize soylerdik...bu bir alisma suresi oldugu icin,kendi icimizde gelgitlerimiz bile olmustur...iki ayri insan,iki ayri aliskanlik,huy,ne varsa iste...ama zaman gectikce insan alisiyor...kil tuy meselesine gelince ben de pek haz etmem dokulen tuylerden,ama bunun icin de esimden hic tiksinmedim...mesela esim cok bakimli bir insandir..sabah kalkar trasini olur evdeyse bille iki dirhem bir cekirdek dolasir,fizigide beni kiskandiracak kadar iyidir...ama gel gor ki bazen kari koca olmanin verdigi rahatlikla ,karsimda cok rahat davranabiliyor...bu sebebten dolayi onu uyarsam da asla tiksinmek aklima bile gelmedi...

kil tuy olaylari dogal seyler,bence tiksinmeyi gerektirecek bisey degil...kilo ve horlama gibi saglik problemleri halolabilecek seyler...ve rhatsiz oldugun diger konular da ise,esinle konusmalisin,ve seni rahatsiz eden seyleri soylmelisin..belki senin istedigin gibi daha kendine ozen gosteren biri olur.....
sevgiler..

Kesinlikle arkadaşlara katılıyorum sevgi ile alakalı bir durum bu..açıkcası bende çok şaşırdım..ben eşimin göğüs kıllarına ölürüüümmmbayanssulusmile her haliyle eşimi çok seviyorum..opuyorumnanaktan

bunlar insanlık hali olabilecek şeyler??
senin hiç saçların dökülmüyor,hiç oranda buranda selülit,sarkma yada yağ yok.
kilo problemnde yok.
kusurunda yoktur...

adam çok şanslı dünya güzli hatunla evlenmiş.
onu aşağılamakta serbestsin:umursamaz:

sevgini bilememm asla ama temizlik imandan gelir doru insan dediğinde birz temiz olcak ama gel gelelimki bu erkek kadın farketmıyo herkeste var bizimde saçımız dökülüyo regli oluyoruzz şahsen ben aşkımdan iğrenemem gerçi öle kılı tüyü yoktur zaten çokta bakımlıdır da yani bilmem olsada olsun yani insanız nihayetinde birazda öyle doğal şeylerimiz olsun demi ama bunu istemsiz yapıyosa üstelik göbek gıdık hiç bir sorun değil bnm aşkımında birz gıdısı var ne var yanii ondna nasıl soğurum kii bilemiyorum eğer çok rahatsızsan dişlerini fırçalamamasından bunu söle ama ben bunu söylesem bile kendi menfaatime sölemem ilerde dişleri çürür zararını o çeker diye iyiliğine söylerim inan ha madem yazdın her yorumada katlanacaksın herkes aynı düşünmüyor sonuçta
sevgiyle kalınn .....

Son düzenleme:
Back