Yorumun için teşekkür ederim.Yardımcı olmaya çalışan yorumlar derken bunu kastetmiştim. Kadıncagız kendi yaşadığı benzer bi olaydan yola çıkıp bana karşı tarafın da neler hissedebilecegini anlatmış işte, bu kadar basit.Faydalı da oldu gerçekten benim için.Normalde kafası sağlam çalışan biri olsa da insan, bazen kendi hikayesindeki kötü kurta karşı napılacagını kestiremeyebiliyor. Ayrıca "insanların ciddiye alıp yorum yazdığı" kısmına katılmıyorum, çünkü bi çok insan yapacak bir alternatifi olmadığı için buralarda vakit öldürüyor. Kim kafa yorup tanımadığı bi insana gerçekten yardımcı olmak istiyor ki ? Bu sanal hayatta bi kez daha anladım, gerçek hayatta kimseye benim meselelerimle ilgili ağzını bile açtırmamakta ne kadar haklı olduğumu :umursamaz: Çünkü insanlara konuşma hakkı verince kendinde o kapasite olup olmadığını ölçüp tartmıyor.Bu yazdığımın/söylediğimin karşıdakinin pratik hayatına katkısı ne, ne fayda sağladım ben şimdi diye düşünmüyor. "Bence sen kocanı hiç ama hiç sevmiyorsun" muşşşşş. Yapma yaa?? Bizim yatağın altında yatıyorsun, yemek yediğimiz masanın yanında yaşıyorsun sanırım? Ne biliyorsun diyaloğumuzu?
Bir de bi kaç öğrenci arkadaş vardı, aklın yaşta değil başta olduğunun somut örnekleri.Sevmek başka, kıla tüye tahammül başka diyebilen. Teşekkür ederim onlara da kaydirigubbakcemile5