Eşimden gittikçe soğuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi gunessizkedi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saglıklı insan standartıda diğer cümleye göre dahamı hafif kalıyo yada bizim dedelerimiz ve babalarımız saglıklı insan satndartlarına girmiyomu şişman insan saglıklı insan satndartına girmiyosa neye giriyo bunları merak ettim:1shok::uhm::uhm::uhm:

Evet dünyadan bi haber arkadaşım, şişman insan sağlıksız insan standartına giriyor.Obezite diye bir hastalık var, bilmem sağır sultanın kaç gezegen daha uzağında oturuyorsun dünyaya.

Bizde başka birşey demedik zaten,hiç okuma ve algılama problemimiz yok,ama arkadaş zaten o konudada zorluk çektiğini belirtiyorki frijit olma yolunda ilerliyorum diyor.
yorumunuzun arkadaşa olduğunu düşünmeye çalışıyorum ama hemen akabinde gerçeğe alışmak lazım gibi bir yorumunuz daha var
Geneleyse ilk yaptığınız yorum
Ben yine lafımın arkasındayım
Her kes kendi adına konuşsun

gerçeğe alışmak mı pehhh benim öyle bir yorumum yok valla sizin okuma probleminiz var benim yorumlarımı doğru okuyup anlayın sonra yorum yapın ben gerçeği kabul etmek zordur dedim gerçeğe alışmak lazım diye bir yorumum yok.olmayan kelimeler üzerine kafanızda tasarlayıp yorum yapmayın olur mu canım.

konu sahibesi "gunessizkedi " kimseye hakaret etmeye hakkınız yok lütfen silkelenin toparlanın ve kendinize gelin.. madem olumsuz eleştirilere kapalıydınız neden kou açtınız?? burda kaç bintane kişi var hepsi sizle aynı fikirde olup sizi pofpoflamalarımı lazımdı?? lütfen yazarken 2 kere düşünün oluırmu kalp kırarak hakaret ederek cevap vermeyin... İnsanlar sizin konunu değerli görüp yorum yapmış dakikalarını ayırmış düşüncelerini belertmiş bence buna bari teşekkür etmeliydiniz..

insan zevk aldıgı ve arzuladıgı asık oldugu adamla birlikte olmak ister ve cok büyük nedenler olmadıgı sürece ufak ayrıntıları ve kusurları görmez diye düşünüyorum sanırım sizde bunu demek istiyorsunuz

aynen hayatım çok iyi ifade etmişin.eğer kaşının üstünde gözün var yok yan yattın çamura battın bahaneleri sevginin olmadığı artık işin bahane arama kısmına geçtiğinin kanıtıdır.

Yani...Düşmez kalkmaz bir Allah demişler..Ne oldum dememeli insan,ne olacağım demeli...Kime muhtaç olacağımız belli olmaz hayatta..Ben kimseye muhtaç olmam,çalışıyorum falan demekle de olmuyor bu işler..insan hayatı pamuk ipliğine bağlı..Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin...:Saruboceq:

aminn :Saruboceq: aynen... twde bu olumsuz tarz olaylarla karşılaştıkça annem hep der çewremde böle eşim/çocuğum/arkadaşım ws olacağına Allah sağlam el kol nasip etsin başka bişe istemem..

cok sekersin..kaydirigubbakcemile3

saol baklawa yerimseniben

Evet dünyadan bi haber arkadaşım, şişman insan sağlıksız insan standartına giriyor.Obezite diye bir hastalık var, bilmem sağır sultanın kaç gezegen daha uzağında oturuyorsun dünyaya.

acaba sizin standartlarınıza türkiyede kaç erkek giriyor.kıl tüğ dökmeyecek, gıdığı göbeği olmayacak,horlamayacak ?

mükemmel olmaya calışan ama olamayan arakadasım, ben dünyadan haberdarım sen hiç dert etme kendine madem obeziteliğinden bu kadar sikayetçiydin saglıklı insan standartlarında olmadıgının farkındaydın simdide sikayetçi olmamalısın sonucta bile bile lades demişsin bende seni merak ediyorum acaba sen dört dörtlükmüsün:uhm:

Son düzenleyen: Moderatör:
Buradaki insanların imla kurallarındaki hatalarına,eğitim-bilgi durumlarına bakıp,alay edercesine eleştirip agresifçe cevaplar vereceğinize size burada yardımcı olmaya çalışan insanlara saygı gösterin ...:olmaz:

Lütfen soruma cevap verirmiisiniz tekrarlıyorum günessizkedi keşke evlenmeden önce tüyün dökülüyormu,horlarmısın, dişini gıcırdatırmsıın diye sorsaydın ve kriterlerinden bahsettseydin..ayrıac ,evlendiğinizde göbeği gıdığı yokmuydu eşinizin??eğer evlendiğinizde göbeği ve gıdığı yoksa bu onun sorunu değilki sonradan oluşmuş sizin yaptığınız yemeklerle yani bunda sizinde etkiniz var derim... yani fikir uyuşmazlığı yok diyorsunuz düşünceli ve iyi niyetlidir diyorsunuz valla ciddi ciddi siz buldunuzda bunuyorsuuz dice ve dert arıyorsunuz kendinize dicem..
Tüyleri dökülüyorsa gönderin lazere eşinizi madem bu denli şikayetçisiniz ( nasıl teklif edicek konuyu nasıl açıcaksınız eşinize buda başlı başına bir sorun) gıdık ve göbekten şikayetçiyseniz ozaman fazla güzel yemek yapmicaksınız. birde horlamaması için tedaviye başlamasını önerin..
Çok merak ettim siz kusursuz bir eşmisiniz?? nebilim sizinde yatağa tüyleriniz değil ama saçlarınız dökülmezmi?? sizde uyurken çok çok yorulduğunuz günlerde horlamazmısınız? sizin vücudunuz kusursuzmu??

Not: konu sahibesi "gunessizkedi " kimseye hakaret etmeye hakkınız yok lütfen silkelenin toparlanın ve kendinize gelin.. madem olumsuz eleştirilere kapalıydınız neden kou açtınız?? burda kaç bintane kişi var hepsi sizle aynı fikirde olup sizi pofpoflamalarımı lazımdı?? lütfen yazarken 2 kere düşünün olurmu kalp kırarak hakaret ederek cevap vermeyin... ınsanlar sizin konunuzu değerli görüp yorum yapmış dakikalarını ayırmış düşüncelerini belertmiş bence buna bari teşekkür etmeliydiniz..

Son düzenleyen: Moderatör:
hayatım sanırım sen beni anladın.ben yani insanın eşinden bu kadar tiksinçmiş gibi bahsetmesinden rahatsız oldum.dediğim şuydu bu adam bu kadar iğrençse siz bu adamla yatağınızı en özelinizi nasıl paylaşıyorsunuz dedim.kadınlarda doğum yaptıktan sonra çok kilo alıyor salıyor kendini o zaman erkeklerde aynı şeyi bize yapsın.ben bayanın yorumunu haklı bulamadım.sonuçta bir yıllık evliler yani yıllarca olurda adam birden evrim geçirir on da bile yapılmaz bu yorum.

güzelim erkekler aynı şeyi bize fazlasıyla yapıyor zaten...onlar katlanmaz bile eğerki şikayetleri varsa hanımlarından...

kizlar ayip olmazsa bir sey yazacagim...yanlisda anlasilmasin ..saci tüyü birakin kocasinin sperminden igrenen bayanlar var o nasil oluyor bu dahada tuhaf bir durum...:uhm:

arkadasim, iyi hosda.. simdi ben esimin sperminden igreniyor,yada tiksiniyorum diyelim.kocama olan sevgim,askim yalan yada yetersizmi oluyor acaba? :sm_confused:
ben öyle düsünmüyorum..elbette her insan birseyden tiksinir,igrenir..mide bu,ister kocan olsun ister annen yada baban.. bu onlara olan sevginin yok oldugu anlamina gelmez.. gün geliyor insan cocugunun agzina aldigini bile yiyemiyor.. mide isi bu,sevgiyle hicbir sekilde alakasi yok kesinlikle.. ben kocama deliler gibi asigim,ama gel görki spermlere bayilmiyorum :1closedeyes:
tamam "iyyyyyyy bu neeeeee" diye bagirip kacmiyorum,yada bana deymemesi icin köse bucak kacmiyorum ama cokta hosuma gidiyor diyemem..
ama tekrar söylüyorum cok seviyorum esimi yerimseniben
gelelim baska bir misala,kizim bazen agzina bisküvi falan aldigi zaman ve cikardiginda,belki herhangi baska bir anne onu alip agzina atar..ben atmam..atamam..simdi ben kizimi sevmiyormuyum yani ? :delphin:
arkadasi anliyorum, tiksinebilir.. üzülme arkadasim,esinle konus diyecegim,ama adam ne yapsin..benim dayimda öyle..masallah her tarafi kil,ama kafasi kel kaydirigubbakcemile3
tüyleri dökülüyor evet,bir kac kez sahit oldum..ona temizletmekten baska care bulamadi yengem :1rolleyes:

bence seven insan kocasını herşeyiyle kabul eden birine bunlar acaip gelmes...cnmmm kusur bulmaya kalkarsakk bitmeski erkeklerin kusuru 4-4lük adamdan bile sogurusbence sen kocanı ciden seviosun:)

arkadasimiz kabul etmiyor gibi bi durum yok,yanlis anlamadiysam.. sadece tüylerinden ve bir kac ayrintisindan sogudugunu bahsetmis..
4-4 lük adam zaten yoktur ,haklisiniz :icecream:

Sen de dahi anlamındaki de'yi ayrı yazmayı başar da ben de seni tebrik edeyim imla özürlüsü.
bu nası bi cewaptır böle???

keşke sizde sadece sizin tabirinizle "imla özürlüsü" olsaydınız, ama maelsef sizde iyiniyet, hoşgörü ,sewgi ,saygı "özürlülüklerinin" hepsi biraraya toplanmış..

konunuza önem werip bukadar insan size bişeler anlatmaya çalışıo sizin tawrınıza bakın yaa, kendinize gelin biraz...

Bizler de her ay adet görüyoruz kanlı kanlı gezmiyormuyuz ? Yani illa göstermek gerekmiyor ama bilmiyorlar mı durumumuzu ?
Çöp tenekesi poşete sarılsa da kanlı pedlerle dolmuyor mu ?
Hele hamilelik zamanı artan progesteron etkisiyle hem kabız oluyoruz hem de gazımız bol olmuyor mu ?
Hele her gün belli bir miktar saç teli dökülmüyor mu? istediğimiz kadar bağlayalım ya da kısacık kestirelim.Mevsim değişiklikleri ve hormonal durumlar sebebiyet veriyor bunlara..

Eşlerimiz de bunlardan iğrensinler bari..:1ninca:

arkadasim, iyi hosda.. simdi ben esimin sperminden igreniyor,yada tiksiniyorum diyelim.kocama olan sevgim,askim yalan yada yetersizmi oluyor acaba? :sm_confused:
ben öyle düsünmüyorum..elbette her insan birseyden tiksinir,igrenir..mide bu,ister kocan olsun ister annen yada baban.. bu onlara olan sevginin yok oldugu anlamina gelmez.. gün geliyor insan cocugunun agzina aldigini bile yiyemiyor.. mide isi bu,sevgiyle hicbir sekilde alakasi yok kesinlikle.. ben kocama deliler gibi asigim,ama gel görki spermlere bayilmiyorum :1closedeyes:
tamam "iyyyyyyy bu neeeeee" diye bagirip kacmiyorum,yada bana deymemesi icin köse bucak kacmiyorum ama cokta hosuma gidiyor diyemem..
ama tekrar söylüyorum cok seviyorum esimi yerimseniben
gelelim baska bir misala,kizim bazen agzina bisküvi falan aldigi zaman ve cikardiginda,belki herhangi baska bir anne onu alip agzina atar..ben atmam..atamam..simdi ben kizimi sevmiyormuyum yani ? :delphin:
arkadasi anliyorum, tiksinebilir.. üzülme arkadasim,esinle konus diyecegim,ama adam ne yapsin..benim dayimda öyle..masallah her tarafi kil,ama kafasi kel kaydirigubbakcemile3
tüyleri dökülüyor evet,bir kac kez sahit oldum..ona temizletmekten baska care bulamadi yengem :1rolleyes:

arkadasimiz kabul etmiyor gibi bi durum yok,yanlis anlamadiysam.. sadece tüylerinden ve bir kac ayrintisindan sogudugunu bahsetmis..
4-4 lük adam zaten yoktur ,haklisiniz :icecream:

tabiki her kadin az cok igrenir esinin menisinden ama o bayanin durumu biraz farkli simdi herseyi aciklamak istemiyorum burda...yani iliskilerine zarar verecek boyutta...

güzelim erkekler aynı şeyi bize fazlasıyla yapıyor zaten...onlar katlanmaz bile eğerki şikayetleri varsa hanımlarından...

ama ben inanın çok üzüldüm.insan eşi olan insandan nasıl bu şekilde bahseder ve bunları soğuma sebebi görür.insan belki hoşnut olmayabilir ama yazan arkadaş bir yıllık evliyim diyor.bu insanı siz bu şekilde kabul ettikten bir yıl sonra böyle konuşuyorsanız bu ilişkinin evliliğin aşk samimiyet üzerine kurulduğundan ben şüphe ederim.ya gerçekten ben çok üzüldüm.ben sevdiğimden bu sebeplerden ötürü soğuyamam.ama arkadaş şöyle ifade etse benim sevgim azaldı soğudum kabul ederim.ama bunu bu tarz sebeplere bağlaması beni rahatsız etti.bizler insanız kiloa da alırız zayıflarızda kılımızda dmkülür fiziğimizde bozulur ya da nebileyim bir çok şey değişir ne yapalım yani bu sebeplerden soğuyalım mı sevdiklerimizden ya da sevdiklerimiz bizden.işte ben böyle sevgiyi sorgularım.

biz arkadasa demek istiyoruzki cözümü olmayan seyler değil sogudum demek yada sogmaya baaslamak yerine konuya çözüm araması daha mantıklı yada anlayışlı dediği eşini alıp güzel bi dille konusup birlikte cözüm bulmalı ama arkadasımız masallah burnunda kıl aldırmıyo eminimki

tabiki her kadin az cok igrenir esinin menisinden ama o bayanin durumu biraz farkli simdi herseyi aciklamak istemiyorum burda...yani iliskilerine zarar verecek boyutta...

o kadarini bilmiyorum canim a.s.
acikcasi her yorumunu okumadim arkadasin,sadece ilk baslarda dikkatimi cekenlere cevap verdim..amacim kimseyi kirmak degil,fakat biraz abes geldi.. bir insanin baska bir insana olan sevgisini böylece kesip atmak olmaz dimi ama ? :1hug:

Bizler de her ay adet görüyoruz kanlı kanlı gezmiyormuyuz ? Yani illa göstermek gerekmiyor ama bilmiyorlar mı durumumuzu ?
Çöp tenekesi poşete sarılsa da kanlı pedlerle dolmuyor mu ?
Hele hamilelik zamanı artan progesteron etkisiyle hem kabız oluyoruz hem de gazımız bol olmuyor mu ?
Hele her gün belli bir miktar saç teli dökülmüyor mu? istediğimiz kadar bağlayalım ya da kısacık kestirelim.Mevsim değişiklikleri ve hormonal durumlar sebebiyet veriyor bunlara..

Eşlerimiz de bunlardan iğrensinler bari..:1ninca:

yada ev işi yaparken makyajlamı parfümlemi dolasıyoz terliyoruz pasaklı geziyoruz işimiz bitince kendimize ceki düzen veriyoruz

Back