8 aylık ewlıyız bız:))) Hepsi aynı yaa. Kaç aylık evlisinizz :)
oda bırseymı bnm kaynanam gelın bu aksam amelıyat olcam dedı bnde telaslandım anne pıjama neyın getrımmı dedım falan nasıl talaslanıom ölürse esım cok uzulur dıye cunku babasını yenı kaybett
gıttık saat 7 de aldık bunu hastaneye gttık
bekle bekle gelen gden yok cay ısmarlayın bana falan dıo anne dıorm yeme bısı amelıyaytta yenmez
sonra saatler gectı dedım ya bırıyle grs gelen gden yok bu satte amelıyatı olur
megerse saat 11 de tomogrofıye grcekmıs
bızı kandrmıs telas yapıp gıdelım dıye saatıde bılıomus aama bız onla olalım dıye 7 demıs saat 11 e kadar hastanede kaldık
kı esım kndı ıcın doktra gtmez bn kndım ıcın gtmem
cnku esım cok yogun bnı dısarı cıkar demem o gelınce dınlensın dıye
yaptgına bakın ya 3 ay falandı ewlenelı
ah ah daha anlatsam neler nelerBizimkide şöyle yapmıştıı oturuyoruz kızcağım birşey söyledi bende surat astım işte ağlamaya başladı. doktor ona bir ilaç vermiş çok büyükmüş Ne ilacı oldğunu söylemeyelim daha iyi demiş bilme sen kötü demiş. Bizde korktuk. Gittim ilaçlarına baktım hepsi normal astım ilacı bir kaçı ağrı kesici felan :))
8 aylık ewlıyız bız
ılk gorste ask hemen ewlenme teklıf ettı cok cabuk ewlendık gecmısımz cok yok..
siz
:) Şaka gibi resmen. Nezle olmuş ara :) Gerçi geçen hafta annemlerdeydm fatih aradı hastaneye acile gidiyorum babam hastaymış diye ben indim hemen bende geleym dedm birşey oldu zannettim. Meğerse gripmiş :))) Acile gttik yani Kalp kriziyle eşit değerde allah muhafaza
ah ah daha anlatsam neler neler
o yuzden kopardım bn ılıskılerı
bnm esımden dolayı ben rahatım yoksa aranızdakı en kotu durumdakı ınsan bn olurdum
oda bırseymı bnm kaynanam gelın bu aksam amelıyat olcam dedı bnde telaslandım anne pıjama neyın getrımmı dedım falan nasıl talaslanıom ölürse esım cok uzulur dıye cunku babasını yenı kaybett
gıttık saat 7 de aldık bunu hastaneye gttık
bekle bekle gelen gden yok cay ısmarlayın bana falan dıo anne dıorm yeme bısı amelıyaytta yenmez
sonra saatler gectı dedım ya bırıyle grs gelen gden yok bu satte amelıyatı olur
megerse saat 11 de tomogrofıye grcekmıs
bızı kandrmıs telas yapıp gıdelım dıye saatıde bılıomus aama bız onla olalım dıye 7 demıs saat 11 e kadar hastanede kaldık
kı esım kndı ıcın doktra gtmez bn kndım ıcın gtmem
cnku esım cok yogun bnı dısarı cıkar demem o gelınce dınlensın dıye
yaptgına bakın ya 3 ay falandı ewlenelı
canları tatlı. biz nişanlıyken benim ameliyat olmam gerekti eşim beni aramış annem ameliyat olacaksın diye üzüldü ara da anneme moral ver diyo:) bigün eşimle oyun oynuyoz eşimi yeniyorum ben de eşimle dalga geçiyorum bak yeniyorum sen bilmiyosun filan diye.üzüldü sinirlendi benim oğlum yenilmez dedi oyunu dağıttı:) oynamayın ben sıkıldım dedi:) anne oyun bu dedim ben de şaka yapıyorum dedim. biliyorum dedi ama çok üzülmüştü. şaka gibi çok şaşırıyodum başlarda
sanslıyız masallh:)) asıl ben eşimden dolayı rahatım hiç bir zaman ezdirmez beni bende kendimi o yüzden çook seviyeliyiz. Eğer eşim beni sevmeyip destek olmasaydı ben senden kötü olurdum :)
tımarhanelıkcanları tatlı. biz nişanlıyken benim ameliyat olmam gerekti eşim beni aramış annem ameliyat olacaksın diye üzüldü ara da anneme moral ver diyo:) bigün eşimle oyun oynuyoz eşimi yeniyorum ben de eşimle dalga geçiyorum bak yeniyorum sen bilmiyosun filan diye.üzüldü sinirlendi benim oğlum yenilmez dedi oyunu dağıttı:) oynamayın ben sıkıldım dedi:) anne oyun bu dedim ben de şaka yapıyorum dedim. biliyorum dedi ama çok üzülmüştü. şaka gibi çok şaşırıyodum başlarda
en eski benim aranızda.5 yıl olcak martta.
zaten biz bayılma fasıllarını geçeli çok oldu.Rayına oturdu çok şükür evliliğimiz.
Jinarcım zamanla öğreniyosun herkesin huyunu öğreniyosun ona göre davranıyosun.Ama biraz sabretmen lazım.
Düşünüyorum da neler neler yaşamışız.Acı bir hatıra kaldı ama şimdi mutluyum .
2 tane dünya güzeli kızım var.
Snada mutluluklar diliyorum.
:)))) Yok kız büyük kavgalarda kullanıyorum bunu o yüzden ciddi olunuyor ya gülmüyorum :)) Ama olduda hadi güldm bu sefer bi güler bi ağlarım delirdim numarası yaparım
allah iyiliğini versin emi hala karnım ağrıyo gülmekten yaaBen hamileyken bayıldığımda:) koliler vardı bir odanın köşesinde.
Tesadüfen o odada ağlıyordum
Dedim şuraya düşüvereyim kartonların üstüne.
Ben zaten genelde başka odada bayılıyorum
O koşarak geliyo ne oldu diye.
Valla önceden böyle kavga büyüyünce eşim ay kalbim sıkışıyor felan derdi o yapardı yani bende hemen susardım korkudan aşkım iyimisin tamam sakin ol derdim. Baktım bu hep böyle yapıyor. Taktik değiştirdm o yapmadan ben yapıyorummmm Yihuuuuu
ay kız senden korkulur haa
allah iyiliğini versin emi hala karnım ağrıyo gülmekten yaa
anam bacım daha kaç aylık evlisiniz ki bu denli bayılma numarası yapacak kadar büyük kavgalarınız oldu
ben hayatta yapamam yaa ölürüm gülme krizine girerim
Bence böyle bu aylarda büyük kavgalar olur ki oluyorda kişiler birbirini çözememiş oluyor orta yol bulunmuyor sonra işte bayılınıyor :)))
Kavga sebeplerini hatırlamıyorum bile
Evet kesinlikle katılıyorum.
Ben hatırlıyorum:
KAYNANAM VE GÖRÜMCEM.
Eşim şurayı okusa varya bütün foyam ortaya çıkacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?