Ne kadar düşüncesizler ya mecburmusunuz her tatilinizi onlarla geçirmeye sanki hepsinden fazla eşinizde düşüncesizmiş
evet canım zaten en çok eşime kızıyorum annemi arasana başı ağrıyomuş diyo bugün. benim annem hasta senin haberin varmı dedim. annem üzülmeyelim diye hastalığını bile söylemez çocuklarına. çok sıkıldım üstelik hamileyim 3 aylık kendime de kızıyorum çok acele etmişim bebek konusunda. doğumda annemler gelir kalır diyo tek annesi olsa tamam ama ben babasının yanında nasıl rahat edeyim
çalışıyormusun peki?
esinin ailesi tamma bi yere kadar ama esinin bu kadar düsüncesiz olmasi kötü..evliliginizi yasayamamissiniz..
böyle erkekler neden evlenir hiç anlamam. Allah yardımcın olsun gerçekten zor bir durum al karşına konuş böyle gitmez ben bu evlilikten hiçbirşey anlamadım de. biz bir tatile bile başbaşa çıkamayacaksak hiç çıkmayalım, herşeye aileni karıştırma de.
böyle erkekler neden evlenir hiç anlamam. Allah yardımcın olsun gerçekten zor bir durum al karşına konuş böyle gitmez ben bu evlilikten hiçbirşey anlamadım de. biz bir tatile bile başbaşa çıkamayacaksak hiç çıkmayalım, herşeye aileni karıştırma de.
şimdide çocuk olur bebek var diye kalırlar , seninde kısmetin kaderin buymuş yapıcak bişey yok aslında ...
yaa bu adam niye evlenmiş, o sevgi yumağının içine seni niye sokmuşki ailesiyle rahat rahat birbirlerini sevgiye boğsalardı
peki eşin evlenmeden önce nasıldı ben onu merak ettim böyle bir anda değişmedi ya :)
aynen canım istiyolarki sevgi yumağı olalım.herşeyi birlikte yapalım.eşimin doğum günümde bile geldiler. annesi bana diyoki çok da tatlı dillidir canım bitanem evlilik yıldönümünüzü düğün gibi kutlayalım. ne diyeceğimi şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?