merhaba arkadaşlar, neyapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum. burda paylaşmak istedim. yaklaşık 8 aydırevliyim düğünde eşimin ailesinin düşüncesizlikleri yüzünden birsürü şey yaşadım. onları geçtim çok takılmayım dedim ama balayından döndük 1 saat sonra onlar geldiler eşimin annesi babası kardeşi 1 hafta kaldılar. şehir dışında oturuyolar normalde.evin her odasını işgal etmişlerdi banyoya bile rahat giremiyodum.eşime babanın yanında rahat edemiyorum dedim kavga ettik.gittiler suratımı asmışım yine kavga ettik. bikaç hafta sonra yine geldiler kaldılar. 9 günlük bayram tatilinde 1 gün geç gidelim evi temizleym dedim eşim olmaz bizi bekliyolar dedi koştura koştura gittik. kurban bayramı tatilinde onlar geldiği için kendi memleketime ailemin yanına gidemedik.bayramdan bikaç hafta sonra yine yanlarına gittik annesi grip olmuş gidiyoruz.yaza birlikte tatil yapalım diyo annesi eşim tamam şuraya gidelim diyo. yılbaşında hastayım yatıyorum eşim aradı annemler geliyo yoldalar diyo.hastalıktan ayakta duramıyodum odada yattım tüm akşam. 15 tatilde bikaç günlüğüne annemler gelecek dedim (onlar da şehir dışında oturuyolar) annemler gelecek ona göre plan yapın diyo evlendiğimden beri babam annem bikere gelmedi evime rahatsız etmeyelim diye. babam çalıştığı için de sadece 15 tatilde gelebiliyo. ben onun ailesinin gelmesine gitmesine bişey demiyorum ama her özel günde dibimizdeler bunların planı mı olur kız yeni evli rahat eder mi diye bi düşünceleri yok.en kötüsü eşim bu konuda çok anlayışsız. anlatıyorum anlamıyo, sürekli kavga ediyoruz. tailde şunu yapalım tamam annemler de gelir diyo