• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimden de ailesinden de soğudum...

jinar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
164
2
96
Ankara
merhaba arkadaşlar, neyapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum. burda paylaşmak istedim. yaklaşık 8 aydırevliyim düğünde eşimin ailesinin düşüncesizlikleri yüzünden birsürü şey yaşadım. onları geçtim çok takılmayım dedim ama balayından döndük 1 saat sonra onlar geldiler eşimin annesi babası kardeşi 1 hafta kaldılar. şehir dışında oturuyolar normalde.evin her odasını işgal etmişlerdi banyoya bile rahat giremiyodum.eşime babanın yanında rahat edemiyorum dedim kavga ettik.gittiler suratımı asmışım yine kavga ettik. bikaç hafta sonra yine geldiler kaldılar. 9 günlük bayram tatilinde 1 gün geç gidelim evi temizleym dedim eşim olmaz bizi bekliyolar dedi koştura koştura gittik. kurban bayramı tatilinde onlar geldiği için kendi memleketime ailemin yanına gidemedik.bayramdan bikaç hafta sonra yine yanlarına gittik annesi grip olmuş gidiyoruz.yaza birlikte tatil yapalım diyo annesi eşim tamam şuraya gidelim diyo. yılbaşında hastayım yatıyorum eşim aradı annemler geliyo yoldalar diyo.hastalıktan ayakta duramıyodum odada yattım tüm akşam. 15 tatilde bikaç günlüğüne annemler gelecek dedim (onlar da şehir dışında oturuyolar) annemler gelecek ona göre plan yapın diyo evlendiğimden beri babam annem bikere gelmedi evime rahatsız etmeyelim diye. babam çalıştığı için de sadece 15 tatilde gelebiliyo. ben onun ailesinin gelmesine gitmesine bişey demiyorum ama her özel günde dibimizdeler bunların planı mı olur kız yeni evli rahat eder mi diye bi düşünceleri yok.en kötüsü eşim bu konuda çok anlayışsız. anlatıyorum anlamıyo, sürekli kavga ediyoruz. tailde şunu yapalım tamam annemler de gelir diyo:(

Ne kadar düşüncesizler ya mecburmusunuz her tatilinizi onlarla geçirmeye sanki hepsinden fazla eşinizde düşüncesizmiş

Ne kadar düşüncesizler ya mecburmusunuz her tatilinizi onlarla geçirmeye sanki hepsinden fazla eşinizde düşüncesizmiş

evet canım zaten en çok eşime kızıyorum annemi arasana başı ağrıyomuş diyo bugün. benim annem hasta senin haberin varmı dedim. annem üzülmeyelim diye hastalığını bile söylemez çocuklarına. çok sıkıldım üstelik hamileyim 3 aylık kendime de kızıyorum çok acele etmişim bebek konusunda. doğumda annemler gelir kalır diyo tek annesi olsa tamam ama ben babasının yanında nasıl rahat edeyim:(

esinin ailesi tamma bi yere kadar ama esinin bu kadar düsüncesiz olmasi kötü..evliliginizi yasayamamissiniz..

evet canım zaten en çok eşime kızıyorum annemi arasana başı ağrıyomuş diyo bugün. benim annem hasta senin haberin varmı dedim. annem üzülmeyelim diye hastalığını bile söylemez çocuklarına. çok sıkıldım üstelik hamileyim 3 aylık kendime de kızıyorum çok acele etmişim bebek konusunda. doğumda annemler gelir kalır diyo tek annesi olsa tamam ama ben babasının yanında nasıl rahat edeyim:(

çalışıyormusun peki?

böyle erkekler neden evlenir hiç anlamam. Allah yardımcın olsun gerçekten zor bir durum al karşına konuş böyle gitmez ben bu evlilikten hiçbirşey anlamadım de. biz bir tatile bile başbaşa çıkamayacaksak hiç çıkmayalım, herşeye aileni karıştırma de.

esinin ailesi tamma bi yere kadar ama esinin bu kadar düsüncesiz olmasi kötü..evliliginizi yasayamamissiniz..

işin zor canım Allah yardımcın olsun
burda ortalığı idare edeck olan kişi eşin
o da anlayış göstermiyorsa sabretmekten başka yol yok maalesef:50::19:

böyle erkekler neden evlenir hiç anlamam. Allah yardımcın olsun gerçekten zor bir durum al karşına konuş böyle gitmez ben bu evlilikten hiçbirşey anlamadım de. biz bir tatile bile başbaşa çıkamayacaksak hiç çıkmayalım, herşeye aileni karıştırma de.

evet arkadaşa katılıyorum. madem çalışıyorsun kendine güven ve biraz senden mahrum bırak onu. Bıktım bu kaynanalardan artık ya tövbe tövbe.
Hamileymişsin oysaki hiç çekme onu seni dinlemesse diycektim ama şu anda söyleyecek söz bulamıyorum :((

söylüyorum kavga ediyoz. konuşturmuyo bile beni bağırıyo hemen.

şimdide çocuk olur bebek var diye kalırlar , seninde kısmetin kaderin buymuş yapıcak bişey yok aslında ...

yaa bu adam niye evlenmiş, o sevgi yumağının içine seni niye sokmuşki ailesiyle rahat rahat birbirlerini sevgiye boğsalardı

şimdide çocuk olur bebek var diye kalırlar , seninde kısmetin kaderin buymuş yapıcak bişey yok aslında ...

zaten ilk torun olacak gelsinler kalsınlar da biraz düşünceli olsalar.. işin kötüsü ben eşimden soğuyorum onu görmek bile istemiyorum insallah geçici bişeydir bu.

yaa bu adam niye evlenmiş, o sevgi yumağının içine seni niye sokmuşki ailesiyle rahat rahat birbirlerini sevgiye boğsalardı

aynen canım istiyolarki sevgi yumağı olalım.herşeyi birlikte yapalım.eşimin doğum günümde bile geldiler. annesi bana diyoki çok da tatlı dillidir canım bitanem evlilik yıldönümünüzü düğün gibi kutlayalım. ne diyeceğimi şaşırdım.

peki eşin evlenmeden önce nasıldı ben onu merak ettim böyle bir anda değişmedi ya :)

bu kadar değildi ya da ben anlamadım. aileme düşkünüm filan diyodu ki ben de çok düşkünümdür.herkes öyledir.bunu kötüye yormamıştım. ailesi sık gelirdi annesi bidefa bana evlendiğimde kayınvalidem görümcem çok gelirdi bize rahatsız olurdum, yeni evliydim geliyolardı diyo 30 yıl öncesinden bahsediyo ki ozaman benim annemler hep birlikte otururlarmış.ben de anlayışlı sanmıştım bir de okumuş etmiş. meslek sahibi kadın.

aynen canım istiyolarki sevgi yumağı olalım.herşeyi birlikte yapalım.eşimin doğum günümde bile geldiler. annesi bana diyoki çok da tatlı dillidir canım bitanem evlilik yıldönümünüzü düğün gibi kutlayalım. ne diyeceğimi şaşırdım.

aslında sevimli bir kayınvaliden varmış:1: ama herşeyin fazlası zarar :40:

bence eşinin anladığı dilden konuş o sana bağırıyorsa sen de ona bağır dinsizin hakkından iamnsız gelirmiş

Back