Eşimden de ailesinden de soğudum artık !

celinedion

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2015
66
6
1
Salı günü biraz olsun ciddiyetimi anlasın çabalasın diye kürtaj onay formu aldım doldurdum eve getirdim akşam oldu yemek yaptım belkı konuşma gereği duyar benımle diye bekledım gelmedi eve saat 10:30 oldu uykum geldi ben yattım saat 12 de tıkırtı sesine uyandım gelmişti ve gene içmişti kalktım mutfaktaydı gelirmisin dedim ve formla kalemi verdim doldur bunu dedim ve içeri odama yatmaya gittim sabah uyandığımda formu doldurmuştu imzalamıştı bende üstümü giyindim ve işe gittim.. Dün öğlen kayınvalidem aradı beni tabi 1 haftadır yaşadıklarımızdan haberi yok yanı bısey bahsetmedi konuştuk nıye gelmıyosun falan dedi bende anlattım dedim bunu oğlunla konuş dıye demıyorum senı sevdıgım için yakın buldugum için sana anlatıyorum dedim ben yapamıyorum artık dedım içkisi yuzunden sürekli problem yaşıyoruz olmuyor artık dedim ben içki içen bir babayla büyüdüm yuvaları dağıldı ben annesiz babasız buyudum dedim cocugumu boyle buyutmek istemıyorum dedim baya konustum oda benı dınledı dedim içki içiyor suyumuzu kesmişler umrunda değil ödemıyor faturaları sınunda geldi kestiler dedim bana olsun fatura bu benımde ödeyemediğim zaman kesiyolar bısey olmaz ödenir dedi bana gel akşam konuş babasıyla baba de içki içiyor de dedi ben değişeceğine inanmıyorum anne dedim konustuk defalarca anladımı yok sımdı ne değişecek dedim değişecek çapalıcaz değiştirecez dedi bende mağdem değişecegine inanıyorsun neden değiştirmiyosun o zaman dedim bu insan 10 yasında cocuk değil ki sürekli yapma etme diyelim dedim 27 yaşında evli yuvası olan yakında baba olacak bi ınsan dedim nereye kadar peşinde dolaşıcaz dedim. Alşam gel konusalım dedi.Kapattı yüzüme telefonu aradan 3 saat geçti oğluyla konuşmuş oğlu sözde demişki anne yalan söyluyor ben 10 günde bir içiyorum benı cocukla tehdit ediyor bana şerefsiz dıyor hakaret edıyor onun kouştugu aklında biri var galiba ona gıtmek için sürekli boşanıyor demiş bende kusura bakmada ben onun nikahlı eşiyim ve karnımda çocugunu taşıyorum eğer benım hakkımda boyle düşünüyorsa evet o insan serefsizdir dedim yoo yooo dedi ben 27 yıllık evlıyım ben bile kocama bu zaman kadar serefsiz demedim dedi bağırmaya başladı bana senı de onuda sokağa atarım dedi defolup gıdersiniz dedi akşam gelıyosun konusuyoruz dedi gene yuzume telefon kapattı .Akşam oldu işten eve geldim aradılar tum gün gerildiğim için karnıma kıramp girmişti gelemıcem agrım var cok gerrıldım uzanıp dınlenıcem dedim ve yattım yarım saat sonra ablası kızkardesi annesi benım evime geldiler sonra eşim geldi konu açıldı eşim kendını savunmaya geçti işte ben kumar oynamam aldatmadım bi içkim var onuda eskısı gıbı içmiyorum ben hakaret yıyecek ne yaptım dedi bende peki ben o lafı yıyecek ne yaptım dedim yok baskası var hayatında ne demek dedim meğersem onu eşim değil annesi onun agzından bana soylemiş kızdım soyledım ben sana ben senın annenım derim dedi bende o kelıme kullanılacak bır kelıme değil dedim sende serefsız dıyorsun dedı bende mağdem o kadar bundan rahatsız oldunuz o kelımeyı soylemekten nasıl rahatsız olmuyorsunuz dedim.. Eleştırılır 2 onaysa 10 bana karsı oldu ben cocugu kullanıyormuşum ben hakaret edıyormusum ben süreklı bosanmak istıyormusum ama bı tanesınde sende içmiceksın artık cocuguna karına sahıp cıkıcaksın gecenın bır yarısı eşine s..ktr git demiceksın demıyor konusurken ıkımızı katıyolar ortaya ama onun içkisini konusan olmuyor içsin dıyor annesi haftada bır içsin bişey olmaz aslında yazıcagım o kadar cok sey var kı daha ama boş ben eşimden ve ailesinden çok soğudum artık ve o ailede bir gun bıle durmak istemıyorum bende kendı aileme anlatıcam bu durumu benım arkamda kımse yok dıye benı ezmeye çalısıyor hepsi sonra bızım konu değişti kendı aralarında muhabbete basladılar ben sadece oturdum dinledım konusmadım hiç biriyle napıcağımı inanın bilmiyorum ölmek istıyorum karnımda çocugum olmasa kendımı kesin öldürmüştüm

Sakin ol.
Cocugunun yasamasi hakkinda bi sey diyemem.
Bosan bacim bosan kurtul .
Calisan bi bayanmissin .
Annen baban?gidebilecegin?

o formu doldurmaya cesaretiniz var ama boşanma dilekçesine yok mu??
ben buna anlam veremedim.
eşinizin ve sizin hatalarınızın faturasını o masum bebeğe çıkarmayın.
belki de o sizi hayata bağlayacak bir daldır.. böyle aldırıcam diye eşinizi deneye deneye Allah elinizden almaz inş..

Halam 13-14 yıllık evli eniştemde içen bi tip yıllardır düzelmesini bekliyor halam 2 tane de çocuğu var eniştem düzelmediği gibi daha da beter oldu içip içip şiddet uyguluyor bazen yolun başındayken boşanın bence bebeğinize de kıymayın.

Klasik kayinvalide ayyas oglunu adam edecegine gelini bastirip uste cikma politikasi.Utanmaz insanlar sen ev is arasi kostururken baskasini nereden bulacakmissin bulursa oglu bulur disarilarda icerken.Kayinvalideyi bosverin siz esinizi iyi ölçüp tartin.Benim dayim da yillarca icti ama sonra cok şükür birakip melek gibi bir adam oldu.Esinizde o potansiyeli goruyorsaniz biraz sabredin olmayacak gibiyse kendinize de bebege de yazik etmeyin.Allah yardimciniz olsun...

Boşan, çocuğunu da istemiyorsan evlatlık ver ama kürtaj yaptırma. Pişman olacaksın diye düşünüyorum ben açıkçası.

Sakin ol.
Cocugunun yasamasi hakkinda bi sey diyemem.
Bosan bacim bosan kurtul .
Calisan bi bayanmissin .
Annen baban?gidebilecegin?

Evet çalışan bır bayanım ama gidebilecıgım kımsem yok annemle babam bız cok kucukken ayrıldılar akrabalarım var tabi ama cocukla sıgamam ben hiç bi yere calısıyorum maaşım cok dusuk en fazla 7 ay calısabılırım sonra cocuk dogunca calısamam calıssam cocuguma bakan kımse yok napıcagımı şaşırdım

Formu gercekten bebeğımı aldırmak ıcın doldurmadım sadece gozunu korkutmaktı amacım oyle bır nıyetım olsa ztn gıder yaparım

Aslında tam bır melek yuzlu seytan o nefret edıyorum ondan bana o kelımeyı kullandıgı için eşim anasını melek benı seytan görüyor bırde dıyorkı siz gıdınce bana dıyecekkı senın annen bana bunu bunu dedı unutmaz asla o lafı artık dıyor ya bırde normal bı kelıme kullanmışlar gıbı ben olumada dıyorum dıyor sende mı bırını buldun dıye deliricem

Allah yardımcın olsun ya. İnan diyecek bişeyim yok. Dua et. Ailen destek verirse boşan en azından. Boşanmaya kalk. Ne biliyim anlamazsa boşanmaktan başka çare yok ki.

Bebeğime kıymak gıbı bı durumum zaten yok ne olursa olsun aldırmıcam dogurucem ama bı mucıze beklıyorum kı oda bende mutlu olalım hayatımızı saglama alalım

nekadar zor bir durum..ama neden bebek yaptınızki..zaten içiyormuş öncedende..neyse artık olan olmuş..umarım değişir eşin..ailene anlat tabiki bu durumunu..belki onlar sana yol gözterir..

annen baban başkalarıyla mı evli? aslında gelmişler evine falan ama sanki şartlarını kabul et diye, ne de olsa o evlat sen el kızısın. bebeğini aldırmak için yasal sürenin dolmasına 1 hafta var sanırım. zaman geçiyor diye acele etme, iyi düşün

İki tavsiye...

1.yapamayacagin şeyler için blöf yapma.

Uşenmedin mi gidip form almaya basit basit blöfler bunlar. Eşin de sen kadar akıl yok mu da yiyecek bu blöfü. Hele çocukla tehdit kabul edilemez. Adam da görmüş blöfü imzalamış formu.simdi ne olacak soruyorum. Adamin gözünde inandiriciligi 0 ettin, üstüne çocuktan vazgecebilen anne oldun, üstüne adama bağımlısin gibi izlenim verdin.

2. Ya hirgur cikmasin diye Susup kabul edeceksin şikayet etmeyi keseceksin ya da temizinden ayrilacaksin.

Sürekli şikayet kavga gürültü küsme sovme var ama vazgecmiyorsun da. Vazgecmiyorsan susacaksin.

Eşin çok hatalı bu konu zaten açık net. Ama sen açık ve net olamadığın için bu sorunlar böyle devam eder gider.

Bu adam ondan asla bosanmayacagini biliyor. Ben bile biliyorum burdan. Adam diyor başkası var senin hayatında sen hala bunlarla misafircilik oynuyorsun oturuyorsun sus pus.

atmiş başından kurtulmuş.şimdi yeniden başına kalmasın derdindedir.

Annem evet baskasıyla evli babam evlendı ayrıldı içkisi yuzunden ıkı kez suan hala daha içiyor ne borc öder oda ne harc akdıgını içkiye verir onunla kalamam zaten bekarken onun yuzunden evlendım sımdı tekrar gıdemem yanına

Tamam canimda annen nerde kaliyor kardeslerin ? Bu adamdan nafakada alabilirsin birikimin yok mnu ? Kardesin vs biur eve ciksaniz 1+1 vs bilemiyorum canim zor bi durum ne kadar aliyosun maasi ?

annen destek olmaz mı acaba? yani evlendiği insan katı biri mi? gidip onda kalmaktan bahsetmiyorum ama en azından çocuğuna bakmaz mı? aslında aynı şeyi o da yaşamış birbirinizi en iyi siz anlarsınız.

çocuğunu aldır yada doğur diyemiyorum sizin kararınız ama yapacaksınız da birine inat yüzünden değil, gerçekten o olmadan hayatınıza devam edebileceğinizi düşündüğünüz için yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…