Eşimden çekiniyorum...

hifabade

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2020
4
1
28
Merhaba, eşimi yatağa çağırmaktan çok çekiniyorum 1,5 yıllık evliyim zamanla bu durumu aşarım diyordum ama asla aşamadım aklıma türlü türlü fanteziler geliyor söylemekten çekiniyorum bazen çok istekli oluyorum keşke istese falan diye içimden dua ediyorum resmen nasıl aşılır bu durum benim gibi bu sorunu yaşayanlar var mı?

Hayır, gayet rahat oluyorum ama dediğim gibi ilk adımı atamıyorum
Eşinizin size o adımı atması, sizi nasıl mutlu ediyorsa ve keşke istese diyorsanız oda sizin için öyle düşünüyordur.Erkekler ilk adımı kadının atmasından çok hoşlanırlar.1.5 yıl olmuş oda bekliyordur artık sizden.Beraber film izlerken öpmeniz bile bir adım.Deneyin bence :)

Dolaylı yollarla çağır, dizine yat, yakası açık bir şey giy, saat ilerlemeye başlayınca giy geceliğini salonda öyle otur. Ama aslında çekinmen çok büyük hata, eşim bana laf sokar zaman zaman arada bir sen istesen ölür müsün diye, arada üzerine çıkıyorum bayılıyor 😅 . Emin ol senin istediğini bilmek onu çok mutlu edecek, sen üzerine atlama tabi hemen o zamanla olur, boynuyla oyna sevimli bulduğun bir hareketi için boynuna küçük bir öpücük kondur, parmaklarınla küçük dokunuşlar yap, yattığınızda bacaklarınla sarıl, yetişkinlerin oyuncağı eşleridir neden onunla oynamak için onun istemesini bekliyorsun ki.

Eşinizin size o adımı atması, sizi nasıl mutlu ediyorsa ve keşke istese diyorsanız oda sizin için öyle düşünüyordur.Erkekler ilk adımı kadının atmasından çok hoşlanırlar.1.5 yıl olmuş oda bekliyordur artık sizden.Beraber film izlerken öpmeniz bile bir adım.Deneyin bence :)
O kadar haklısınız ki, çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için umarım deneyeceğim :)

Çekinme hepimizde oldu bı zamanlar ama en başlarda ilk aylarda sizinki bir buçuk yıl biraz fazla gercketen acaba neden derine inmek lazım nedennacaba çünkü uzun süre ..
Aklınıza türlü türlü fanteziler ne buarada bugün ne duyacas 😁 fantezileri hemen söylemeyin tabi siz zamanla önce alışın sonea söyleyin veya soyletin.

Çekinme hepimizde oldu bı zamanlar ama en başlarda ilk aylarda sizinki bir buçuk yıl biraz fazla gercketen acaba neden derine inmek lazım nedennacaba çünkü uzun süre ..
Aklınıza türlü türlü fanteziler ne buarada bugün ne duyacas 😁 fantezileri hemen söylemeyin tabi siz zamanla önce alışın sonea söyleyin veya soyletin.
Aslında ben biraz derine indim 😄 yakın bir arkadaşımın eşi “bir kerede sen iste senden de duyalım” gibi şeyler söylüyordu bir gün arkadaş söylemiş adam tamam dur şunu halledeyim yok şu program bitsin falan diye oyalamış sonra gidip uyumuş öküz 🤦🏻‍♀️ sanırım o duruma düşmekten korkuyorum

Aslında ben biraz derine indim 😄 yakın bir arkadaşımın eşi “bir kerede sen iste senden de duyalım” gibi şeyler söylüyordu bir gün arkadaş söylemiş adam tamam dur şunu halledeyim yok şu program bitsin falan diye oyalamış sonra gidip uyumuş öküz 🤦🏻‍♀️ sanırım o duruma düşmekten korkuyoru
Yok ya istekliyle reddetmez tabi biraz işveli cilvelide olman lazim :)) cesaretlli ol özgüvenli ol bunlara rağmen yine falso yaparsa sende aynısı yap da görsün gününü :))

Aslında ben biraz derine indim 😄 yakın bir arkadaşımın eşi “bir kerede sen iste senden de duyalım” gibi şeyler söylüyordu bir gün arkadaş söylemiş adam tamam dur şunu halledeyim yok şu program bitsin falan diye oyalamış sonra gidip uyumuş öküz 🤦🏻‍♀️ sanırım o duruma düşmekten korkuyorum
O kadar öküzü de azdır her halde, düşünme öyle şeyleri

Bu zincirin kırılması lazım. Bir kere atarsanız aşarsınız ilki önemli :KK70: giyin en seksi kıyafetinizi o mesajı alır:KK53:

Ben partnerin kucağına oturuyorum sakalıyla oynuyorum, şehvet salgılıyorum konuşmalarımla anında ateşleniyor. Zaten erkekler hazırlar anında o yüzden çekinmeyin. Eşiniz sonuçta tutkulu olun.

Hiç utanmayın insan her gün beraber uyuduğu dötünü gördüğü kocasından utanır mı? 🤪 Şaka bir yana kendinizi en iyi hissetiğiniz halinizle eşinize tensel teması arttırarak istediğinizi hissettirin; o kıvama gelecektir.

Merhaba, eşimi yatağa çağırmaktan çok çekiniyorum 1,5 yıllık evliyim zamanla bu durumu aşarım diyordum ama asla aşamadım aklıma türlü türlü fanteziler geliyor söylemekten çekiniyorum bazen çok istekli oluyorum keşke istese falan diye içimden dua ediyorum resmen nasıl aşılır bu durum benim gibi bu sorunu yaşayanlar var mı?
İnsan eşinden utanır mı 😊 bir kere deneyin sonra arsız olursunuz 😂😂 şaka bi tarafa eğer çok utanıyorsanız yaklaşın eşinize illa yatağa çağırmak zorunda değilsiniz ki.. Madem istiyorsunuz onun aklına düşürün bu işi.. Mesela otururken yanına sırnaşın öpün ne bilim dokunun ya da yatağa girdiğinizde sokulun ona şeysine doğru falan ne diyeyim daha işte anlayın 😂siz yapın gerisini o halleder.😝. Önce bu problemi aşın fantazi konusunu sonra konuşuruz o hallolur yani..

Çekinme canım esin o artık senin. Nasıl ki o adım atınca biseyler başlayıp senin hoşuna gidiyorsa sen adım atınca da onun hoşuna gider.

Kocadan utanilir mi kiz? En azindan sevismeyi baslatmak icin utanilmaz. Bazi kadinlar dans falan ediyorlar. Ben onlardan utaniyorum. Alkol almadan oyle bir sey yapamiyorum. Bunun icin tavsiye varsa alırım.
Iliskiyi baslatmak konusunda da azicik dokunsan elini penis civarında gezdirsen mesajı alir. Penis de ona gereken cevabı verir. Ve olur yani.🥰🤪

X