tskler canim iyiyim
esin nezman gitse ozman olaylar basliyor,bi arada cok iyisiniz :26:
kaybetme korkusu yasatacaksin,seviyorsa korkar
cnm konuşmuyoruz 6 gündür ne o da ses var ne be de.sessizliğime devam edicem ama care olurmu e yapmalıyım bilmiyorum beni eskisi gkbi sevdiginden de emin olmamaya başladım
sen sessizce bekle,arayan taraf sen olma öyle alisir yoksa
bekle ariyacak esin,fazla dayanamaz
kendinide kimseye ezdirme ne esine ne ailesine canim
evt cnm aynen oyle yapıcam.aslinda cok özledim onu ama bizi bu cikmazlara o sürükledi senin söylediklerin hep çıkıyor cnm temiz kalplisin .bakalım nezaman Arıcak.arayınca yelkenleri indirmicem yine.kendimi hep telkin ediyorum mesafeli olucam .bi sure ondan uzaklaşmış gibi davranicam ben stratejik davranamadim bugune kadar o yüzden tepeme cikardim beyefendiyi
o senin kalbinin güzelligi canim
busefer aradiginda telefona 3 gün filan cikma bence,kaybetme korkusu yasat
özlemesezmisin ama yelkenleri suya indirmek yok canim burnunu sürtmeden
HADİ YA :s .. BENCEDE INADINA YAPMIŞTIR
kizlar kimse
yok muu
kizlar az once baban geldi dışarda olfugu icin ayrıntıları anlatmamisti bana.yanında birileri varmis sağlıklı konuşamamıs babam.esim cok sinirli aramış.borçlarım var ev aldik aileminde 2b arazisi cikti dardayim emily çalışsın demis sok oldum babama soylemis bunu.para gönderirken kesintiye gidebilirmis.ben is bakıyordun zaten biliyorsunuz ama bunu babama söylemesi canimi acitti.birde bayram icin tatile gitmesin ben burda deli gibi çalışıyorum demis.babam şaşırmış o emilyke senin aranda demiş.ben dinlemiydin hemen bi ise giricem ve ayrılcam bu adamdan ailesinin doldurusuna gelip parami yiyor diye düşünüyor sanırım ama ben bana uygun bir iş istediğim icin Agirdan almıştım meger ne ciğeri bozukmus cok uzuntiluyum beni aileme rezil etti agliyorum
Canım lütfen üzme kendini. Sana bunları güzel bir şekilde söyleyemez miydi de gitmiş babana söylüyor. Karısısın sen onun. Sanki o sana canım yetişemiyorum kendine bir iş arasan dese sen anlamayacak mıydın. İnan çok üzüldüm. Sen aramayinca burnu sürter diye düşünüyordum ama bu daha da gaza gelmiş. Üzgünüm ama bu adm iflah olmaz. Sen kendine acil bir iş bul. Olmadı neyin var neyin yoksa topla ailenin yanına git oradan iş ara kendine. Ezdirme kendini daha fazla. Bu muameleyi hak ettigini hiç düşünmüyorum. Ailesini elbette sever, sayar insan. Öyle de olmalı ama bir denge kurulmalı. Onlardan aldığı gazla seni üzüyorsa, onların lafına bakıyorsa, sana deger verdiğini düşünmüyorum.
tapatalk by samsung note 2
doğru söylüyorsun cnm akşamdan beri ağlamaktan gözlerim şişti.gururum cok incindi bizimkilerrin suratına bakamadigimdan odama kapandim ne kadar ayrılık şarkısı varsa dinleyip Ağlıyorum kafamda bitirmeye çalışıyorum artık anladım mi sonumuz yok kendimi omsdarr değersiz hissediyorum mi intihari bile düşündün onca emek onca bekleyiş onca yil hersey koskoca bir yalanmis kandırmidim kendimi.anam babam olmasa onlarne hale gelecek dusunmesem bu yalan dünyadan cekip giderdim inan..esim beni benım onu se vdgim gibi sevmemis ne kadar acinacak haldeymisim yeni anladım
sakin intihar duymum bida
nekadar güzelsin,gencsin,kim bosanmisda öldürmüs kendini,degermi erkek milleti icin,degmesini birak canindan önemli ne var
bosanirsin,acini cekersin zamanla toplanirsin ve yine seversin sevilirsin,bunlari konusmak icin henüz cok erken ama esin cok fena konusmus bukadarini beklemiyordum :26: acil is bulmani tavsiye ederim
ailesinin kiskirtmasina gelmiyecekti yada senelerdir kendi icinde yasadiklarini dile getirdi
haklısın cnm ama esimden beklemiyordum cok cok Üzgünum babsm onun agir bir bunalımda oldugunu dusunuyor.ama ben birçok seyin açıklanamasini bulmaya başladım aci gerçeklerle yuzlestim kendime kızıyor ve acıyorumona güvendiğim sigindigim için tek çarem acilen is bulmam ve ondan ayrilicsm artık onla yapamam gururumu yerle bir etti babamı isin icine karıştırmakla günlerce kendime gelebileceğimi sanmıyorum
haklısın cnm ama esimden beklemiyordum cok cok üzgünum babsm onun agir bir bunalımda oldugunu dusunuyor.ama ben birçok seyin açıklanamasini bulmaya başladım aci gerçeklerle yuzlestim kendime kızıyor ve acıyorumona güvendiğim sigindigim için tek çarem acilen is bulmam ve ondan ayrilicsm artık onla yapamam gururumu yerle bir etti babamı isin icine karıştırmakla günlerce kendime gelebileceğimi sanmıyorum
bu siniri bu öfkesi niye ,bunu anlamaya calisiyorum anlayamiyorum :44:
esin seni cok severdi halada cok seviyor diye düsünüyorum ,kiskirtiliyormu acaba :26:
esin,nezman dönecek canim ?
ya cnm ne olur sıkma kendını bak nededın sen_? Eşim burdayken ıyıyıdık fln. Yapma ne olur .. Babanı araması hem iyi hem kötü tek taraflı düşünme buyuk kavgalar ıkı tarafında haklı olduğu zaman çıkıyor. Emınım senın haklı olduğuna fakat eşininde illaki vardır. Bızım eşlerimiz yanımızdayken kıskanıyor .. Daha bu sabah gıyındım makyaj vs. Kızıdı köpürdü ne bukadar abartı bılmem ne ... Yanı sız bırde uzaksınız bılmıyorum emily. Bıraz sakin düşün ayrılınca mutlu olacaksan düşünme derim. Fakat daha kötü olurum dersen eşinle yenı bır yola gırmenız lazım gibi artık. Lutfen duygusallığı bır kenara bırak ve mantıklı düşünmeye çalış zor bılıyorum ama yapmak zorun-da-sın!
bilmiyorum cnm ben burda çalışırken tatil yapmasin demesi kiskancliktan mi bencilliktenmi.tatilindede degilim inan.bu Psikolojiyle nasıl bi tatil olur zaten zevkimi olur agzimin tadı olmayınca.esim benden uzaklaştı uzaklastirdilar çabalarım yeterli olmadı.hattabeni artık sevmedigini düşünüyorum.suan kendimi deniyorum unutmaya calisicam onu umarim becerebilirim.herseye hazırlıklı olmak istiyorum.ve artik bi beklentimde yok
Öncelikle güçlü olmalısın. Ben 1 hafta önce boşandım. Dimdik dur arkadaşım.
Üzülerek söylüyorum ama senin eşin de benim hıyarın verdiği tepkileri vermeye başlamış.
Kendine çıkış kapısı bul ailen de arkandaysa.
Evet üzüleceksin, tek kalacaksın ama geçecek...
Ben hep şunu düşünmüştüm, benim için bunları söyleyen bir adamın koynuna girip bir daha uyuyabilir miyim?
O aynı durumda olsaydı ben onun yaptıklarını yapar mıydım?
Bu iki sorunun cevabı hayırsa eğer, ve onun ailesi arayı bulmaya çalışmıyorsa kendine yeni bir yol bul arkadaşım...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canin haklısın ve gecmis olsun üzüldün kimbilir nw kadar yiprandin.allah karsina iyi birisini cikarir umarım bugünlerine gülüp geçersin.
bugun eşime mesaj attım.bana sirtini tamamen çevirdin demek.intikam duygularinls mutlu olursun artik bensiz hayatında.ben bu sinir harbine daha fazla dayanamıycsm.hoşçakal bu son sozumdur yazdim yarim saat sonrs mesaj atti benim icin zaten bitmiştin defol git diye ..cevap yazmadım.bu defa evin anahtarini bizimkilere bIrak dedi yine cevap yazmadim daha sonra aradı defalarca ağlıyordum kötüydüm açmadim.devam etti aramaya actim .beni aldatiyormusun dedi ben zaten kötüydum aglamaya başladım senimi sevdim ben diye.canimi yakmak icin seni aldattım dedi ben kapattim teli.sonra aradi yine ayrıntılari bilmek istedim nedense actim.sacmasapan konuştu sonra boşanalim dedi tamam dedim arama dedim konusmaya çabalıyor devamli suçluyor beni.sonra aglama dedi seni çok özledim aldatma falan yok yaparmiyim hic dedi canımı cok yaktin zehirgibi günlerim çalışmıyorum dedi canini yakmak istedim dedi.ben dolmusum konusamadim bile agladim.o mesajın neydi öyle ne yapicagimi şaşırdım dedi.cok sevdigini söyledi.bu olaydan sonra 7 defa aradı sürekli konuşmak istiyor.ayrilmak istiyorum yapamıyorum belki kizanlar olur ama nefes almak cok zordu bugun o mesaji attim herseyden vazgeçmiştim ama esim dayanamadı vazgecirdi beni.bilmiyorum nereye kadar[/
QUOTE]
Umarım söyleyeceklerimi yanlış anlamazsın, benim evliliğim bu gel gitlerle 2,5 sene sürdü.
Söylediklerine bence inanma... Şimdiki aklım olsa ben de inanmazdım . Sana kendisinden başka birinin el sürdüğünü düşünebilecek biriyle yaşayabilecek misin, daha doğrusu seni bununla suçlayan biriyle...
Biliyorum çok zor, ben de yaşadım aynılarını...
Ama inan bana sadece süreyi uzatıyorsun, sonuç değişmeyecek....
Bir an önce hayatını yeniden kurmaya çalış...
2 sene önce kardeşim abla bu adam sana yaramaz boşan dediğinde çok kızmıştım ama şimdi onu dinlemediğim için kendime kızıyorum.
Mutlu olmak ve huzur bulmak için yaşıyoruz... Sana huzur veriyor mu?
Seni mutlu ediyor mu?
Bu gel gitlerle ne kadar daha olacak?
Çocuk olduğunda ne yapacaksın?
Bunları düşünmelisin...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canin haklısın ve gecmis olsun üzüldün kimbilir nw kadar yiprandin.allah karsina iyi birisini cikarir umarım bugünlerine gülüp geçersin.
bugun eşime mesaj attım.bana sirtini tamamen çevirdin demek.intikam duygularinls mutlu olursun artik bensiz hayatında.ben bu sinir harbine daha fazla dayanamıycsm.hoşçakal bu son sozumdur yazdim yarim saat sonrs mesaj atti benim icin zaten bitmiştin defol git diye ..cevap yazmadım.bu defa evin anahtarini bizimkilere bIrak dedi yine cevap yazmadim daha sonra aradı defalarca ağlıyordum kötüydüm açmadim.devam etti aramaya actim .beni aldatiyormusun dedi ben zaten kötüydum aglamaya başladım senimi sevdim ben diye.canimi yakmak icin seni aldattım dedi ben kapattim teli.sonra aradi yine ayrıntılari bilmek istedim nedense actim.sacmasapan konuştu sonra boşanalim dedi tamam dedim arama dedim konusmaya çabalıyor devamli suçluyor beni.sonra aglama dedi seni çok özledim aldatma falan yok yaparmiyim hic dedi canımı cok yaktin zehirgibi günlerim çalışmıyorum dedi canini yakmak istedim dedi.ben dolmusum konusamadim bile agladim.o mesajın neydi öyle ne yapicagimi şaşırdım dedi.cok sevdigini söyledi.bu olaydan sonra 7 defa aradı sürekli konuşmak istiyor.ayrilmak istiyorum yapamıyorum belki kizanlar olur ama nefes almak cok zordu bugun o mesaji attim herseyden vazgeçmiştim ama esim dayanamadı vazgecirdi beni.bilmiyorum nereye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?