Psikolojik olarak yardım almaya ikna edemez misin peki?
tapatalk by samsung note 2
aslinda geçenlerde pdikolojim hic iyi degil demişti ama sanırım bunu daha cok benim onunla barışmam icin kullanıyor hani acindiriyor kendini ona soguk davrandığım zaman.yardim almayi kabullenmez.hatta kavgalara o degil ben Sebep oluyomusum öyle dedi.hep negatif enerji veriyor bana eski Günlerimizi özlüyorum .kaybetme korkusu varken boyle değildi.artik hic ilgilenmiycem onunla.kendi başının çaresine baksin.moralimi bozan bi insana moral vermek zorunda degilim.artikk tahammülum kalmadı.taviz verdikçe daha fazlasını istiyo
O zaman senin yapacağın tek sey kesinlikle ona yüz vermemek. 3 kere arıyorsa 1 kere aç. Soğuk ve kısa konuş. Neden böylesin derse sen kendine gelene kadar böyleyim,beni sen bu hale getirdin yaptıklarınla de. Ben annemlere gidiyorum de. Tartışmaya başlarsa da kapa telefonu yüzüne ve açma. Ciddiyetini kavrasın belki aklı başına gelir.
en son konuşmamizda bak eskiden seninle konuşmaya can atardim şimdi aradığında huzursuz aciyorum teli kavga etmemek içinde bir an once kapatmaya çalışıyorum dedim.kendin cikariyosun herseyi dedi.insanlarLada gecimsiz calistigi yerdekilerlede catisiyor ..bazı seylerin degistigini gormek canimi acitiyor aramayinca telefonuma on kere bakan ben simdiyse hihhh ariyo bakalım ne saçmalıcak modundayim ve boyle oldugumuza üzülüyorum .surat yapıcam diyecek ki psikolojim bozuk sensiz olmak beni hircinlastiriyor uzatma barışalim dıyecek ama bu sefer yuz vermiycem.uzaklık var diye aramız bozulmasın dedim tepeme çıkardım.suan 2 gündür aramıyor beklemedeyim arasada acmiycam zaten.dusunsun dursun
Evet biraz düşünmesini sağlamalısın. Şu an nasılsa barışır diye düşünüyordur. Öyle olmadığını ona kanıtlamalısın. Dediğin gibi annenlerin yanına git. Birazcık kafanı dinle hem daha sağlıklı düşünürsün, hem de biraz. Bu süreçte de seni kaybedebileceğini ona hissettir. Hiç konuşma onunla. Madem kimseyle anlaşamıyor,herkesle çatışıyor problem onda demektir. Ya tedavi görsün ya da seni azad etsin. Sadece yıpranırsın bu şekilde.
evet cnm aynen öyle problemin kendinde olduğunu kabul etmiyor biraz düşünup aklini başına devşirmesi lazım.inan bana canim cok aciyor son 1 bucuk ayim ona uzak davranmakla gecti ama onu cok özlüyorum eskiden bu telefonlarimizin ne cok kiymetini bilirdi zaten girusemiyoruz birde hırçınligi çok zor kaldırmak .önceleri tartışacak olsak derdi bosuna dakikalarımizi harcıyoruz diye.nasıl bu kadar degisibildi bilmiyorum.sevgi aşk bitti desem öyle de değil kavgali değilken cok şefkatlidir seviyorum demeden kapatmaz.bilmiyorum birde benim yüzümden isten ayrılırsa diye korkuyorum ayrilcam derswm bizimkiler atlar gelir o diyolar.malum ev aldık hersey sarpa saracak ama tepki koymakta şart..dozunu ayarlamak gerekiyor belkide hafif bi korku sarmali
O zaman tartışma başlayacak gibi olduğu zaman tartışmak istemiyorum ben dakikalarımızı boyle harcamayalım, ben çok üzülüyorum de. Ama tabi once bir süre burnu sürtsün. Soguk davranmaya devam et hatasını anlayana kadar.
evt cnm konuşmuyoruz 3 gündür isterse aramasin hic ..ben bi adım atmiycam yoksa hicbirsey duzelmiycek cok denedim cunku güzellikle olmuyor anlamıyor.bensiz kalsın biraz.değerini azda olsa anlar umarım.buarada ben özlemiyomuyum deli gibi özledim onu eşyalariyla uyuyorum ama bu onu hissedemiyor tabi eminim benden sogudu değişti diyodur ama icim kan aglasada yapıcak baska bisey yok.girdiğim bi risk belkide aramızda büyük bi uzaklaşma olur bilemiyorum ama hergun kavga etmek dayanılır sey degil göze aldim herseyi..
Tabi ki her gün kavga ederek sürmez bir ilişki. Şimdi düzelme yolunda bir adım atmazsa ileride alışkanlık haline gelir ve daha kötü olabilir. Risk de olsa tavrıni koruman en önemlisi. Madem güzeince anlamıyor tek çare bu gibi görünüyor. Umarım en kısa zamanda aklı başına gelir.
merhaba canımm..durumuna üzüldüm..tabi oturdugum yerden aa kocan niye böyle yapmış boşan veya kocanla konuş demem kolay.insan gerçekten olayın içindeyse herşey farklı oluoyor..inşallah eşinle aran düzelir..sabretmek en iyisidir..nelere sabretmiyoruz ki...
saol cnm kafam oyle karışık ki kalmakta zor gitmekte.arada bi yerde ne yapacağımı bilme vaziyetteyim.kendimi korumaya çalışıyorum.sürekli bu ruh hâliyle yasanmaz tabi.bildiğim tek sey artık beklemedeyim ondan gelicek tepkilere gore kararımi vericem ve bu zorlu bi surec olucak
onu cok sevmesem bu olanlara asla izin vermezdim ask nelere kadir.gururumu cok incitti hala gidemedim.hos belki de bunu ben istedim.izin vermesem o da bunlara cesaret edemezdi.aklim başıma gecte olsa geldi bakalım toparlayabilecekmiyiz
RABBİM YARDIMCIN OLSUN...bnm de çok kavgalarım oldu ve hala da olmuyor değil..ama gerçekten kopma duruma na geldiğiimz zamnalrda oldu..ama dua etmek en iyisi hayırlsını istemek...rabbim hayırlı ise aranızı düzeltsin ama değilse de ne kadr erken bitse o kadr iyidir..bunu anlamanın tek yolu sabırla dua edip bklemek
amin cnm..saol iyi dileklerin için.dedigin gibi.bazen hayır gibi görünen şeylerde ser,şer gibi görünen seylerde de hayir vardır.allah sonumuzu hayretsin.her evlilikte oluyordur muhakkak sıkıntılar tabi muhim olan yanlisi görüp duzeltmeye caba harcamak.tek taraflida olmuyor bu.arada mesafe olunca bu da ayrı bi handikap bizim gibi catisma oluyor.yüzüne bakinca yumuşarsin belki fazla surduremezsin yanlis anlasilmalar olmaz vs.yakinda olsak böyle olmazdi diye tahmin ediyorum.sen esinle neden kopma noktasına gelmiştin cnm cok şükür atlatmissiniz darisi başıma
hep sorumsuzlukları...hala devam ediyor..3 yıldır evliyiz çocuk da henüzolmadı..tüp bebek yaptık o da tutmadı...zaten ilk zamnlarda çocuk olmadıgı için sürewkli sabır gösterdim...esimde variskoel vardı..şimdi ayrılık olursa çocugum olmuyor gibisinden üzülmesini istemedim...heyy allahım yaa bırakıp gitmeyi düşündügüm adamı bile giderekn üzerim diye bırakmadım..sürekli sabır gösteriyorum...şimdi de aatışmalar oluyor..ama evlliği bitirmek için değil ayakta tutmak için çaba gösteriyorum...inan erkekeler bu durmuda hiç bisey yapmıyorlar sürekli karşıdan bekliyorlar..
Bizimde mevzu para faln dı ama asıl mevzu ilk evlindiğimiz aylarda idi..görücü üsülü idi ısınma sevilme sevme olmamıştı herhalde..
Dediğin gibi mesafe derin mevzu yüz yüze olunca daha kolay olurdu..
merhaba ben eşimi çok sevmeme ragmen artik sacma saoan davranışlarına dayanamıyorum ona olan sevgimden emin ve istediği şekilde davranmaktan çekinmiyor cok üzülüyorum beni ailemin yanına yazliga göndermiyor kiskandigi icin kendisi yurtdışında gorevde.ailesuyle görüşmüyorum zateb onlar dolduruyor oda buba izin veriyor malesef.erkek kardesi uzerime yurudu bana vurmaya kalktı bundan 8 ay once bir tartışmada bende butun ipleri kopardim onlarla bizi hep ayirmak icin mücadele verdiler bende görüşmeyi kesmistim simdi esim yokken kardesi gelicekmis benim ustume saldiran adam yani ben onlari agirlayacakmisim gezdjrecekmisim utanmadan benden bunu istedi hayir degince madem anahtari ver onlar orda kalsin sen ailenin yanina git dedi bana tabi yazlik haric yani diger eve git dedi.emri vaki.cesmeye tatile gelceklermis ev lazimmis bizde izmirdeyiz ben yokken evime gelceklerdi tamam dedim ama suan ailemin aydindaki evimdeyim iki gun istedim anahtari teslim etmek icin kabul edilmedi ben aninda 3 saat yolu gidip anahtari verip donucekmisim.kavga ettik ben kolemiyim isim gucum var iki gun sonra gelsinler dedim onlarda olay cikarmis bekleyemezlermis okadar sonuc esim bana ne halin varsa gor dedi teli suratima kapatti bu ilk degil tabi biktim bu adamdan bana saygi duymuyor artik ciddi ciddi bosanmayi düşünüyorum
Fazla bile iyi niyetli davranmışsınız. O ev sadece eşinizin değil ki, sizin de eviniz! Üstünüze yürüyen adam nasıl olup da eşyalarınızı evinizi kullanmaya yüz buluyor anlamadım! Ben olsam hiç vermem anahtar falan! Gitsinler otelde kalsınlar!
tek care esinizin yurtdisindan kesin donus yapmasi bence..
evli insanlar bi arada olmali ya yoksa ne anladim ben bu evlilikten..
mesafe her zaman problem getirir canim..
iki kurus fazla kazanmak icin yapmayin bunu kendinize
aslinda esim hic yapamıyor yurtdışında.akli hep bendeymis oyle diyor.nefret ediyo orda olmaktan ama ev aldik simdi hem senet hem kredi borcu maaşı cok iyi isten ayrilrsa borclar kalir oyle.boyle zor olacağını psikolojisinin bozulacagini bilsem aldırmazdim evi.hakkımızda hayirlisi olsun bi kac yil gidecek yurt dışına.borc odendikten sonra donucek Allahın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?