Yaşayamam diyorsun ya... O söylediği şeyleri eyleme geçirince öyle bir katlanıyorsun ki. Ama kendini daha kötü hissederek, keşke bana bunları yakıştırdığında gitseydim diyerek...
Emily eğer fırsatın varsa cidden seni acınacak duruma getirmeden sen bitir...
O başka biriyle gittiğimde ve aldattığında inan bana için daha çok acıyacak.
Üstelik herkes o erkek elinin kirişine diyecek, ailesi utanmadan oğlunu savunacak, arkadaşlarınızdan ondan fayda sağlayanlar sana sırtını çevirecek...
Înan bana daha çok canın yanacak...
O zamana kadar sen kendi ayakların üzerinde dur arkadaşım...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cok dogru düşünuyosun.neler yasamissin cnm ya yine dimdik durmuşsun ne kadar özendim sana.insan herkesi kendi gibi bilirmis diymi aldatma potansiyeli olduğunu düşünmuyor degilim birde uzakta esim daha.beni rahatlatmasi gerekirken bana böyle şeyler söyleyebiliyor.ilerde ne olur bilemem ama kadın hissederya eşime güveniyorum o konuda ama güvendiğim dağlara kar yağarsada şaşırmam erkektir tamamen güven olmaz.ilgiyi hep üstunde istiyor beni boyle üstüne çekeceğini düşünüyor 8 gun konuşmayinca deliye dönmüş.canim suan belki dedigini yapmam lazim ama suan çekip gidersem icimde ukte kalir birde kolay unutamsm esimi.esim kötülüğnr kötü iyiliğinede cok iyidir.iyilikleri vr kötülüklerini yanyans koyuyorum ve gidemiyorum allah utandirmasin hersey insan icin.bazi şeyleri goze alinca sonuçlarınada katlanicam iyi yada kotu.keşke senin gibi guclu olabilsem
cok dogru düşünuyosun.neler yasamissin cnm ya yine dimdik durmuşsun ne kadar özendim sana.insan herkesi kendi gibi bilirmis diymi aldatma potansiyeli olduğunu düşünmuyor degilim birde uzakta esim daha.beni rahatlatmasi gerekirken bana böyle şeyler söyleyebiliyor.ilerde ne olur bilemem ama kadın hissederya eşime güveniyorum o konuda ama güvendiğim dağlara kar yağarsada şaşırmam erkektir tamamen güven olmaz.ilgiyi hep üstunde istiyor beni boyle üstüne çekeceğini düşünüyor 8 gun konuşmayinca deliye dönmüş.canim suan belki dedigini yapmam lazim ama suan çekip gidersem icimde ukte kalir birde kolay unutamsm esimi.esim kötülüğnr kötü iyiliğinede cok iyidir.iyilikleri vr kötülüklerini yanyans koyuyorum ve gidemiyorum allah utandirmasin hersey insan icin.bazi şeyleri goze alinca sonuçlarınada katlanicam iyi yada kotu.keşke senin gibi guclu olabilsem
Ah canım benim, ben senden daha bağımlıydım eşime...
Dediğin gibi Allah utandırmasın.
Umarım benim geçtiğim yollardan geçmek zorunda kalmazsın...
Allah yardımcın olsun, seni takip etmeye devam edeceğim
Ah canım benim, ben senden daha bağımlıydım eşime...
Dediğin gibi Allah utandırmasın.
Umarım benim geçtiğim yollardan geçmek zorunda kalmazsın...
Allah yardımcın olsun, seni takip etmeye devam edeceğim
saol canim allah razı olsun. insallh hakkimda hakkımızda hayırlısi olur.dedigin gibi hayat neler getirir götürur belli olmaz.herseye hazırlıklı olmak icin elimden geleni yapıcam.seninde mutluluk haberlerini bekliyorum allah bi kapıyı kapiyor bi kapıyı açıyor çünkü birde günahsiz olunca elimizden tutar rabbim.
esim bu konuda bende Özür dilemisti kardesi de jzmire gelmek jcin aradı Özür dilicekmis esim ac telini demişti ben acmadim kabulde etmedim inanmiyorum özrüne çıkar icin yapılmış hareketti
Bence aramasındaki tek sebep gelip evini kullanmak istemiş olması. Pişman olan, özür dilemek isteyen insan bu zamana kadar aramaz mıydı hiç.
tapatalk by samsung note 2
cnm zaten öyle oldugu cok acik zaten kuru bi özürle affediyebilecek birsey degildi yasadiklarim ne curretke bunu istedikler aklıma gelince sinir oluyorum cnm
Boşver canim sen tavrını koru bu konuda sakın yumuşama. Eşinle ilgili de umarım her şey istediğin gibi olur. Gelişmeleri takip ediyor olacağım. Dertleşmeye ihtiyacın olursa, kendini kötü hissedersen ben buradayım. Ne zaman istersen...
saol canım allah razi olsun.yumusamayi düşünmüyorum bana mantıksız gelen şeylerde taviz vermiycem artik tabi bunu güzellikkle yapıcam ama anlamazsa bildiğimi okuycam.taviz vere vere bu hâle geldim zaten.gelişmeleri yazarim cnm
Canım yazdıklarını okudum elbette yaşadıkların kötü evet daralıyorsun burda soruyorsun ama en mantıklısı iyi bir aile danışmanına gitmen. kimse yanlış anlamasın ama herkes kendi yaptığına doğru der. lütfen kendin için bir danışmana/ psikoloğa gitmelisin çünkü sonucun olumlu olması için de uzman desteği lazım eğer olumsuzsa da çok zor bi süreç olacak aklı başında atlatman için uzman lazım gidip konuşacağın. Bu çok önemli bir mevzu herkes bi fikir verir ama senin sağlam adım atman lazım.
Allah yardımcın olsun 🙏
💐🌸🌺
bence bu evlilik bitmiş ve uzatmaları oynuyor
sizde kararlı bir yapıda değilsiniz biraz burnunu sürtseniz belki düzelir derdim ama
eşiniz bidigin dengesiz
sizin için üzülüyorum ömrünüz hep böyle saçma sapan kavgalarla geçecek eşiniz için değmez ama boşa çabalayın durun bakalım
bu yıllarınız bir daha gelmeyecek
sizi düşündüğümden biraz acı oldu ama gerçekleri biri size söylemeli
saol canım allah razi olsun.yumusamayi düşünmüyorum bana mantıksız gelen şeylerde taviz vermiycem artik tabi bunu güzellikkle yapıcam ama anlamazsa bildiğimi okuycam.taviz vere vere bu hâle geldim zaten.gelişmeleri yazarim cnm
Canım nasılsın, bir gelişme var mı eşinin davranışlarında?
tapatalk by samsung note 2[/QUObelanınm eşimle iyiyiz buaralar cok şükür yalniz erkek kardeşi her turlu rezilligi yapıyo bayramda bana mesaj atti afedersiniz allah belanı versin diye sanirim eşimle tartışmislar sonra bana hirsla mesaj atti altınlarımi istiyo felan rezil bi adam yani.esim uzulmesin telefonda tartışmayalim diye daha eşime söylemedim gerci utanacak olan o bana bisey diyemez .ama kardesinin mesajlarini silmedim bana görüş derse elimde bi sebep daha olsun diye.Evime almicam o insanları artik esim israr etsede artik tahammülüm yok onlara.kafamı bozmayin diye tehditte var yani adimini atamaz artik
eşimle iyiyiz buaralar cok şükür yalniz erkek kardeşi her turlu rezilligi yapıyo bayramda bana mesaj atti afedersiniz allah belanı versin diye sanirim eşimle tartışmislar sonra bana hirsla mesaj atti altınlarımi istiyo felan rezil bi adam yani.esim uzulmesin telefonda tartışmayalim diye daha eşime söylemedim gerci utanacak olan o bana bisey diyemez .ama kardesinin mesajlarini silmedim bana görüş derse elimde bi sebep daha olsun diye.Evime almicam o insanları artik esim israr etsede artik tahammülüm yok onlara.kafamı bozmayin diye tehditte var yani adimini atamaz artik
Canim sen yine de bu mesajlardan eşine bir an önce bahset. Allah korusun adam bir gece kapına falan dayanır. Böylelerinin ne yapacağı belli olmaz. Abisi değil mi açsın bir telefon sen kim oluyorsun da benim eşimle boyle konuşuyorsun desin. Ağzının payını versin. Eşine çok üzüldüğünü ve korktuğunu hissettirirsen eminim bunin altinda kalmayacaktır.
cnm esimin zaten isi stresli.şimdi bunu söylesem kıyamet kopar tekrar bi atraksiyon istemiyorum bu iş lehimede olsa esim üzülsun istemiyorum aslında başkası olsa esim bile olsa bu anlayışı göstermezdi benim gibi ama ben yapamıyorum.ans silmedim işte görus derse soyluycem niye anlatmadin derse seni düşündüm diycem .ondan sonrasi eşime kalmış.ama gerçek yüzüklerini bi kez daha gösterdiler onlarla görüş diyemez artık
cnm evi basıcak cesareti gösteremez esim yokken valla polise veririm zaten kapımiz celik kapı sürgülü evide bilmiyorlar adresini.birde eşimden maddi beklentileri var korkar
Adresi bilmiyorlarsa sıkıntı yok o zaman. Ama sen her ihtimale karşı o mesajların dökümünü al ne olur ne olmaz. Telefonuna bir şey olsa silinse Allah korusun inanmaz sonra sana.
evet doğru diyosun fotosunu cekip pcye aktarabilirim evet belki görmeden inanmayabilir yada inansada kanit olmayinca inanmamis gibi davranabilir
Tabi ki öyle. Sen en iyisi işini garantiye al. Sonuçta teknolojik alet. Ne olur, ne olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?